Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz bepken #158025 üzenetére

    Igen, gondoltam az első hsz-edből, hogy elég lesz a vga, viszont általános felhasználásra bőven jó az ajánlott i3, és játékokban sincs szégyenkezni valója egy 1650 Su mellett.

    A Zalman S2-ben 1 db venti van gyárilag, a hátuljába szerelve. A konfigod elég kis hőtermelésű, ezért nem kell hozzá brutál légmozgás. Ha nagyon minimálra vennéd, akkor a gyári ventit szereld át előre, és kész. Ha kicsit jobbat szeretnél, akkor a ház elejébe tegyél 1, de inkább 2 ventit (pl. P12 PWM PST).

    (#158030) bepken
    Jól láttad, B-s lapban az i3 mellett 2666 MHz lesz az elérhető maximális ram sebesség, de mivel 2666-os KIT-ek sincsenek jobb áron, mint az Aegis 3000-ese, ezért azt érdemes venni.
    Problémád nem lesz vele, majd a rendszer leszabályozza 2666 MHz-re.

    Nem kell drága kártxát venned, a kis hőtermelés miatt az egyventisek is jók tudnak lenni, de vannak ajánlható kétventisek is: pl, pl, pl, pl.

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák