Új hozzászólás Aktív témák

  • Pendra37

    tag

    válasz egykerdezo #118346 üzenetére

    Igen, az is benne van. Neha ki lehet fogni eleg jo veteleket. Az evek alatt sokfele alkatreszt vettem hasznaltban es eddig egyszer futottam bele gyengebb aruba. Bar ott mar az elado sem volt 100-as. Mondjuk PSU-t meg hattertarat (HDD, SSD) sosem veszek hasznaltat.

    A fontosabb viszont az, hogy amit veszek azt az aktualis igenyeimhez igazitom. Nem fizetek olyan kepessegert, amit nem hasznalok az adott pillanatban.
    Pl
    +500 Ft a RAID-es lap. Csak +500 es nagyobb tudasu, tok megeri. Hm, hasznalok RAID-et? Nem. Ergo nem kell.

    Ez a GPU 100 FPS-ben tolja a BF1-t. Kell 100 FPS BF1-ben? Nem.
    Nade lehet, hogy 3 ev mulva kijon a BF-Napoleonic es ahhoz lehet, hogy mar kelleni fog. Aha, de az is lehet, hogy 3 ev mulva nem is fogok jatszani, vagy nem fog tetszeni a BF-Napoleonic.

    Legyen 600W a tap, csak 2e-el dragabb es lehet, hogy a kovetkezo GPU-nak annyi fog kelleni. Aha, ok es ha nem fog kellenei az a GPU? Ha most, az igenyeimet kielegito a konfighoz, 400W kell, akkor olyat fogok venni.

    Atlagosan hany szalat hasznalok? 2-t. A jatek kozben mondjuk 3,5-ot. De lehet, hogy 1-2 ev mulva mar minden jatek 8 szalon fog futni. Ja, de az is lehet, hogy nem. Ha most 2-3 eleg, akkor az kerettol fuggoen I3 vagy I5 lesz.

    Legyen nagy draga huto? Azzal 10%-al tobbet tudok tuningolni. Tuningolok? Nem. Nade lehet, hogy az a 10% kell ahhoz, hogy egy jatek jatszhatoan fusson. Ha egy jatek mar csak tuningolas utan jatszhato, akkor az a konfig mar jocskan megerett a cserere.
    OFF. Errol eszembe jutott az uj 4-6os villamos. Valahogy ugy marketingeltek, hogy Europa leghosszabb egyteru villamosa es Europa legnagyobb forgalmu villamos vonala. Ez meg jol is hangzik, csak azt nem tettek hozza, hogy azert, mert Europaban a hasonlo forgalmu villamos vonalakat metrora cserelik.

    Gondolj egy jeghegyre.

Új hozzászólás Aktív témák