Új hozzászólás Aktív témák

  • al4ever

    csendes tag

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Játékra kéne, illetve tervezőprogramokra (de az mellékes, a config azokat vinni fogja)
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Nem rendelkezek semmivel
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Komplett gépre lenne szükség
    4. Mennyi a kereted rá?
    140-180k jómagyar forint
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
    Nah ez is egy olyan pont amire válasz kéne. Monitorra is szükségem lenne a confighoz. Nem kell fél falnyi monitor, de szép képet szeretnék (fullHD LED asszem ami jó minőség, de javítsatok ki, ebben nagyon nem vagyok otthon)
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Márka tekintetében csak annyit, hogy az intel + nvidia cuccokat jobban ismerem, jobban tudom mire képesek, szóval ha lehet ilyesmi legyen benne. Viszont nem zárkózok el ha valami jobb configot tudtok atiból pl.

    Kiegészítés:
    nem high end pc-t akarok, csak néha egy jót dota2, vagy cs:go pörögne rajta leginkább. Persze az árkategóriából a lehető legjobbat szeretném kihozni azért. Még gondolkozok hogy mégis notebook legyen mégis, ezért a másik topikba is írok (csak ha valaki ott is nézelődik, ne lepődjön meg).

    Mivel monitorra is szükségem van tudom hogy a keret nem nagy. A 180 as plafont azért tartani kéne, de egy tizessel lehet fölé tudok menni.

    A gépház nem kell csili vili legyen, legyen benne a cucc, és megfelelő legyen a hűtés (laptopoknál ez mindig probléma nálam)

    Minden választ előre is köszönök! Ti vagytok a legjobbak!

Új hozzászólás Aktív témák