Új hozzászólás Aktív témák

  • lacam

    aktív tag

    Sziasztok,

    Nagy szentségtörést követnék el, ha megkérdeznélek Titeket, hol lehetne értelmes konfigot választani 100.000ft-ig?
    Néztem az Aqua konfigurációit...megpróbálnám értelmezni, de elszállt mellettem az idő.

    Régen, 10-15 éve nagymájer voltam ( :D ) konfig összeállítás terén - de azóta eltelt pár év és érzem, hogy megvezethetővé váltam egy-egy "GamerConfig" vagy "Office machine" cím láttán.
    (Akkoriban P4 Northwood és a HT (Hyper threading) volt az, ami nagyszám volt...mostmeg?! elveszek a sokmagos procik világában)

    Már nem érzek magamban ingerenciát, hővezető pasztát kenegetni, nem magam szeretném összerakni a vasat ezért nézem a konfigurációkat. Gyártói gépeket nem szívesen vennék, tehát marad az Aqua vagy edigital (van ott?! ) összerakott konfigja....

    Após szeretné meglepni anyósomat egy asztali géppel....100.000 lenne a limit (+ valami nagyobb monitor)
    Nem gamer konfig kell! Facebook/youtube (HD!) /levelezés lenne....tehát szerintem egy "office" konfig is elég lenne...ebből az összegből gondolom azért jóféle összerakható.

    Tudnátok nekem ajánlani valamit? (najó, ha odaszabadulok hozzájuk, lehet hgoy egy-egy játékot is rápakolnék és örülnék, ha "Low" beállítások mellett, azért el-elvinne egy-két játékot. (jól tudom, hogy a gamer konfig nagyon drága, tehát ez a választáskor ne nyomjon sokat a latba). Annyit még, hogy esetleg bővíthető legyen..tehát ne legyen a technológia kimaxolva.

    0-ról! Tehát táp/HDD (SSD nem lényeg, de ha belefér?! :D )..így kéne a cca 100K-t megcélozni. (ha kicsit több, talán még nem baj)

    Ha lehetetlent kérek, elnézést miatta.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák