Új hozzászólás Aktív témák

  • b.gyula1983

    tag

    válasz Lámafans #101628 üzenetére

    HÁZ
    Ez a konfig ha jól számolom olyan 250W-ot vehet fel 100%-on a konnektorból max. Na ez nem egy túl nagy érték, hiszen ebből mondjuk teljes terhelésen 30W hőt a táp a belső részek melegítése nélkül a háztól függetlenül elvisz. 220W-ra van 3db szívó ventilátor, 1 befújó. Szerintem elég ez ide. 11E maradt a keretből amit összeírtam, ez fért bele (1E híján), de ide elég is és szerintem egy szép ház.
    Annak az N300-nak a kábelmenedzsmentje 8mm, +2E az ára is, de ha belefér, vegye azt persze, ha tetszik is neki. De inkább a proci ventire költenék előbb +6E-t és csak utána erre.

    TÁP
    Chieftec Force 500S

    [link] - Ajánlott

    Chieftec Force 550S

    [link] - Ajánlott

    Chieftec Force 650S

    [link] - Legjobb ár/érték

    Az 500W verzió szerintem mindenre elég és nagyon jól teljesített, de a nagyobb 550es testvére is, a 650-es szintén, bár egy család nagyobb tagjai nem feltétlen ugyanolyan jók, mint a kisebbek (pl. raider széria). De ez a 3 teszt csak elég már, legfőképp az első, ami ugye arról szólt, amit ajánlottam.

    Az általad oly megbízható templom matricás Hamburg 530W szereplései

    [link] - Nem ajánlott (2013.09.)

    [link] - Nem ajánlott játékos gépbe (2014.01.)

    [link] - Utolsó hely (2015.07.) - Az ára miatt esetleg vállalható, azt írják.

    3 teszt chieftec pro és 3 teszt hamburg kontra, plusz egy negatívum a folyamatos változtatás, ami miatt megbízhatatlan és követhetetlen, melyiket kapod épp kézhez. A személyes visszajelzés alapján nem lehet tápot megítélni, ezt hogy is gondoltad? Nézd csak meg pl a CM elite power tápok visszajelzéseit pcx-en, mindenki áradozik róla, akinek az van. Tesztek alapján lehet megítélni. 6-12 hónap nem huzamosabb idő. Csak hogy példát is mondjak, imperiumos i5 gépek 500W thermal master tápokkal jönnek, single 12V 20A tudással. Na azok sokkal jobban ki vannak használva (nem max. 50%) és 3 év garit adnak a konfigra kompletten. Ehhez képest egy tesztekkel alátámasztott, megbízható CTG sorozatot váltó tápot nem ajánlani, helyette egy tesztekben lehúzott állandóan változó tápot ajánlani az a nem jó, szerintem. Vagy ott a Hexa+ 500 amit írtál, ami ugyan hozza a minimumot, de a 18A 216W a procin kívül nem túl sok, igen hamar túl lehet lépni egy komolyabb AMD kártyával vagy egy gtx970 tuninggal, az ára ehhez képest viszont 16,5E.

    HÁZ

    Leírtam a saját tapasztalatot és linkeltem tesztet is az arcadia-ról, íme:

    [link]

    De hogy ne csak 1 legyen

    [link]

    [link]

    Ha nem előítélettel tekintenél az általad ismeretlen dolgokra, sok új dolgot ismerhetnél meg. 8,5E a fehér szép és nagyon jó választás!!! Akár 20-an is írhatjátok az ellenkezőjét, tesztek ellenében, úgy hogy egyikőtöknek sincs, ha meg van, mi a gondja vele ami miatt nem ajánlja?
    Egyébként ha te az általam bele épített konfigból azt érzed fontos adatnak, hogy 30E-s, nem pedig pl. azt, hogy egy 125W TDP proci van benne húzva, nem tudom mit mondjak. Ráadásul ha tudsz ilyen konfigot 30E-ért, vevő vagyok rá :).

    Szóval akkor én kérdem, hogy WTF?

Új hozzászólás Aktív témák