Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz mezis #34989 üzenetére

    De egyáltalán nem csak az ütközéses balesetekről van szó...
    Persze azok a legveszélyesebbek mert más amúgy tisztességes autós életét is veszélyezteti. De ettől függetlenül nyári gumival simán benézhetsz egy kanyart, akár kis sebességen is. Vagy akár egy kisebb lejtőn is elképzelhető, hogy nem tudsz megállni.

    Viszont a másik bosszantó része a dolognak az, hogy rengeteg torlódást és dugót okoznak a télen nyári gumival közlekedő autósok.
    Tavaly előtt, mikor pár nap alatt leesett 30-40cm hó itt Vp-ben meg akartak halni az autósok. Megyek le a parkolóba és látom, hogy mindenki lapáttal "ássa ki az autót" a 30 centis hóból. Kaparták ki az utat a keréknek. És még így is alig(!) tudtak kiállni. Én meg úgy mentem át a 30-40 centis havon, mintha csak valami fekvőrendőr lenne. Erőlködni se kellett semmit.
    De kb a fél város be volt dugulva, mert itt nálunk elég sok a meredekebb emelkedő és lejtő. Na mármost nyárival ilyen helyen akár 10-20 centis hóban is képtelenség felmenni nyárival. Én meg ott álltam a fazon mögött és azon imádkoztam nehogy nekemcsusszon mert kaparta el a havat az autó nem tudott felmenni egy kisebb emelkedőn se, miközben én a télivel lazán.
    A lakásunk előtti parkoló is lejtős és nem egyszer kellett visszatolatnom hazafelé jövet, mert a gyökér a gagyi nyári gumijával nem volt képes felmenni még ezen a kis emelkedőn sem!
    És ilyenek mennek ki hóba vezetni...

    @bitpork: :U :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák