Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz dragonfx #3182 üzenetére

    "inkább magadat kisebbíted meg ergo lassítanód kell"

    Ha kisebbnek érzed magad attól, hogy lassítanod kell, akkor légy szíves, a köz érdekében egy könnyed mozdulattal törd ketté a jogosítványodat, és hajítsd ki az ablakon.

    "nem érsz oda csak később"

    Itt mindenki ilyen fontos üzletember, vagy miniszter, vagy mifene, akinek tényleg ezen múlik a többmilliós üzlete, hogy 2 perccel előbb odaér-e a nagyihoz Kiskunszentpocakosra? Normál autópályatempóval (óra szerint 140-15, GPS szerint 135-140) kevesebb, mint másfél óra alatt végig lehet menni kényelmesen az M7-esen. Elég gyakran megteszem ezt a távot ahhoz, hogy tudjam: 1-2 perc semmit nem számít, de az idegeskedéssel évekkel kerülnék közelebb az infarktushoz, vagy az első közlekedési balesetemhez.

    " 2-3-4-5..stb km hosszú egyenes szakaszok is vannak ergo ott belátód áll e valaki"

    És akkor a kamion előtt haladó műszaki hiba miatt úgy dönt, hogy megáll a leállósávban, és 90-ről folyamatosan és erőteljesen lassulva, jobbra leáll a leállósávba. Természetesen nem néz tükörbe, hiszen miért kellene arra számítania, hogy a leállósávban egyszer csak megjelenik a mögötte haladó kamion mögül felbukkanva egy felelőtlen hülyegyerek, persze padlóig nyomott gázpedállal, mert az a menő.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák