Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz emvy #72524 üzenetére

    És tényleg. Megpróbáltam Wise-on UAH-ból EUR-ba utalni, és kiírta, hogy nem lehetséges az ukrán jegybank szabályozása miatt.

    #72526 julius666
    Figyelj, én értem, hogy nálad ha a kormányról van szó, akkor a "van sapka - nincs sapka" elv megy, de azért néha próbálj meg ne mindent az anti-Orbán szemüvegen keresztül nézni, hanem kicsit szakmaiabban, gazdasági szemszögből (de ez ne mcsak neked szól).
    Az EU megmondta, hogy mit akar tőlünk. Orbánék meg most nem kötötték az ebet a karóhoz, ahogy szokszor szokták, hanem visszaírtak, hogy rendben, mindent megkapnak. Meghátráltak. Akkor innentől mit akarnak még? Kitalálják, hogy ja, még ez is, meg az is, meg amaz is? Ez aztán a következetes szakmai gazdaságpolitika, véletlenül sem ideológia-vezérelt.

    #72529 Ixion77
    A pátriárkás téma tényleg érdekes volt. De az igaz, amit mondtak, hogy ők már hetekkel előtte világossá tették, hogy vétózni fognak, ha benne marad a szankcionált személyek között. Elvileg nem is volt kifogása senkinek ellene, hogy kivegyék, aztán a végén mégis benne maradt a szövegben. Állítólag a franciák akarták ránk húzni a vizes lepedőt ezzel. Kellemetlen volt mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák