Új hozzászólás Aktív témák

  • vans?

    őstag

    válasz Stanlee #63162 üzenetére

    Koszi neked is az egyutt gondolkodast. Igen, a kiadas utani adozast mar leirtad nekem anno privatban, emlekszem, itt inkabb az azzal valo foglalatoskodas a tema. Sokat dolgozom viszonylag, mellette szeretnek a csaladdal minel tobbet lenni. Gyorben van a lakas, nem ismerek ilyen ceget, de majd utananezek.

    Az a bajom, hogy a kiadasbol szarmazo bevetel effektive kevesebb lenne, mint akar egy PMAP hozam, es kene vele foglalkozni, karbantartas stb. Ja, es most azert fent van az ara, persze jovobe senki nem lat...

    "Mivel nemet adorezidens vagy, igy az ottani szabalyok vonatkoznak rad, ha jol tudom 10 ev utan nincs adokotelezettseg, szoval ha vissza akartok menni, akkor total felesleges eladnod, hogy esetleg adozz belole aztan meg ha visszamentek akkor probalod hasznalni a penzt ingatlanvasarlasra." - ezt a reszt nem ertem. Mire vonatkozik a 10 ev? Mi kozuk a nemeteknek a magyar lakasom eladasahoz? Itt kellene bejelentenem mindent?

    A hitelt en is neccesnek latom. Mondjuk az is kerdes, hogy ha kene a hazhoz hitel, akkor mi van? Kell dolgozni egy evet Mo.-n kozvetlenul elotte, mire hitelkepes tud lenni az ember?

    A maradas eselyet eleg csekelynek latom, mert nem erzem otthon magam meg ugy sem, hogy a nyelvet jol beszelem, normalisan keresek stb. Ja, es a csalad. A kislanyomtol nem akarom elvenni a nagyszulokkel, unokatesokkal toltott idot.

    koszi a tobbieknek is!

    [ Szerkesztve ]

    hábm bábm

Új hozzászólás Aktív témák