Új hozzászólás Aktív témák

  • EG0

    aktív tag

    válasz concret_hp #48075 üzenetére

    concret_hp 2013-04-08 21:45 hozzászólása: "bitcoin lufit nyomja valaki? :D"

    Bitcoin árfolyam 2013-04-08-án: 180 USD

    Tehát aki ezen a napon ignorálta a "lufi" megjegyzésedet, és betett pl. 1 milliót, annak mára (13000 USD) lehet egy szép háza (vagy új Ferrarija).

    Ugyanez
    Kobe 2017-10-23 18:29 hozzászólása: "Nem vagyok jos, de eleg nagy lufi, szerintem istenes pofaraeses lesz belole. ... elobb utobb a nagypalyasok is kiszallnak belole, akkor meg rottyanhat az arfolyam ... Amugy a 1.5m nincs 2db bitcoin, vhol vicces ezt igy leirni is" majd később "nem hiszem hogy egeszseges kockazatturesu ember ep esszel be merne szallni, mert a legminimalisabb reszben sem kiszamithato"

    Valóban, ezen a napon 5943 USD volt az árfolyam, most 3 évvel később a duplája.

    Srácok, főleg concret_hp: ÖNKRITIKA!

    Nyilván ha elég kitartóan még hosssszú évekig toljátok a kommenteket, hogy "Bitcoin egy nap 20% minusz.... Szeep.... Remelem vettek paran esokabatot" meg hogy "na úgy nézem szépen égnek a bitcoin milliók :DDD", akkor EGYSZER igazatok lesz: hiszen Pesten is söpörtek már pénzt az utcákon, minden véget ér, de azért ennyi év alatt nem észrevenni, hogy talán túl fog élni titeket is ez a "lufi", az már az önreflexió hiánya.

    Nem kell szeretni a kriptot, ahogy nem volt muszáj lóról se autóra váltani, lehet pakolni MÁP-ba a Forintot és hagyni elinflálódni a következő években, de 2020-ban ('21-ben is...), amikor a "nagypályások" inkább beszállnak, mint ki, szerintem kifejezetten VAK a befektetésekhez az, aki még 1-10%-os portfólió részesedést SE ajánl kriptoban.

    U.i.: és ha valaki előveszi ezt a kommentemet, amikor (HA!) 10000 USD alá esik Bitcoin, annak üzenem ebből az időpillanatból: lesz még 20000 felett. És most erősen konzervatív voltam.

Új hozzászólás Aktív témák