Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz HussarF #42050 üzenetére

    Ez sztem egy kockadobás volt. Én azt tippeltem, hogy még nincsenek ott a felek nem szorít annyira a cipő, nagyon-nagyon sok a különböző érdek és emiatt vhol el fog bukni a megállapodás. Te máshogy tippelted.
    Amúgy még nincs 100%ig lefutva a dolog csak 99%, hogy nincs vágás.

    btw nem megbeszéltük, hogy 10mb vágás ami elképzelhető nagyon max 15mb és jelenleg minimum 20mb fölös van a piacon? Ezért furcsáltam a longod.

    Amúgy volt egy gyanum, hogy olaj lesz az első ahol a nagymama, most nyitott számlát kisbefektetőt először ki fogják fosztani és az olaj raly pont erről szól. Ha vágtak volna 10mbt akkor is ha semmit akkor is. Beindították a rallyt kisbüfik beszálltak, kiszáltak szépen adva, támasztva 27$+on és vszeg már shortban ülnek. Lehet tévedek...

    Ami még megütötte a szemem és nagyon jól jellemzi a helyzetet, hogy tegnap olyat olvastam, hogy SzA nem valós április 10ei 9.5-10milliós kitermelésből akart vágni SzA (és innen vszeg mások sem) hanem a 12-12.5milliós szeptemberi kapacitáshoz képest. Úgy vágott volna SzA, hogy valójában növekszik az exportja. :C Na most itt ha nem Mexikó akkor más int be vagy ez is egy olyan OPEC+ bejelentés lett volna mint ami már korábban többször, hogy bejelentik, hogy vágnak aztán valójában nem.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák