Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Hosszas gondolkozás után a Pentax K200D mellett döntöttem. Miért?
    1: az időjárás álló váz miatt
    2: mert a K10D továbbfejlesztett változata képfeldolgozó szoftver terén, de ugyanakkor tudom, hogy van amiben gyengébb; pl. pentatükör pentaprizma helyett, és kisebb memória a sorozatfotókhoz, de ez utóbbira nem hiszem, hogy egyhamar szükségem lenne, ill. a ceruzaelem speciális akku helyett, ami lehet jó, és rossz is.
    3: az ár, mivel 2 obis kittben 170.000.-Ft-ért tudnám megvenni, elvileg hivatalos magyar garival.
    A következőket gondoltam végig:
    Olympus E-510: az élőképes LCD, és a kompakt méretű 4/3-os obik tetszenének, de azonos áron a Pentax időjárás álló váza van a márleg másik oldalán (az ár szintén 170.000.-Ft dupla objektíves csomagban).
    Niko D60: az egyik oldalon a név, a stabilizált optika, ami elvileg hatásosabb a CCD stabilizálásnál, valamint a fényérzékelős LCD, ami a keresőt használva lekapcsol van mérleg egyik felében, szemben a magasabb árral, és a drágább obikkal (bár ez is 170.000.-Ft lenne, igaz, csak 1db objektívvel).
    És végül a Pentax K10D, ami a komolyabb kategória elvileg, és ahol lehet még ott is min. 30.000.-Ft-al drágább mint a többi gép, áll szemben a K200D olcsóbb árával, és a K200D új képfeldolgozójával.
    Nos erre jutottam, ehhez a döntéshez szeretnék kérni megerősítést, vagy határozott lebeszélést, ellenvélemény indoklással.
    Köszönet érte előre is :R

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák