Új hozzászólás Aktív témák

  • pibácsi

    senior tag

    válasz eestipoika #49989 üzenetére

    Szia eestipoika!
    Belépsz a manűbe jobboldalon lent a menű gombbal és az első pontnál a "Képrögzítés mappánál" a Reset/egyéni mód beállítás - tekerő gomb/jobb nyomás - egyéni mód 1/beállítás - jobb nyomás - keretben beállítás szöveg - OK. Majd bal nyomással visszatérés az alapmenűbe és onnan bal nyomással a menűbe, ill. onnan a menű gombbal kilépés. Itt mindíg azt mented el, amilyen módban a gép van. Ha "P" módban, akkor azt, ha A-S-M módban, akkor azt. És ez a "C1"-re vonatkozik. Ha a "C2"-re akarsz menteni, akkor az egyéni mód 2-t kell választanod. Mindkettőbe rögzíthetsz egy beállítást. Akár ugyanazt is pl. más képmérettel.
    A videó kattogást úgy lehet kikerűlni, hogy az élesítést MF-re kapcsolod, beállítod az élességet a felvenni kívánt dologra. Viszont így fix lesz a fókusz. Nem szabad az élesítőt tekergetni. Így csak egy-távolságban lévő dolgokat lehet videózni, viszont nincs kattogás.
    Hát ez nincs jól kitalálva, de néha még a kép is ugrándozik. Ezt csak végszükségben érdemes használni, ha nincs kéznél kamera. Ugyanígy nem lehet használni a panoráma módot. Nem jó semmire, mint ahogy a hozzá adott szerkesztő szoftver is elég gyenge.

    Üdv. Pibácsi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák