Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Szerintem is, és 87k -ért teljesen korrekt ár egy ilyen jó telefonért, főleg hogy ők full original bontatlan doboz + összes gyári tartozékokkal árulják a telefonokat !
Én már vettem tőlük egy jó pár telefont, és soha semmi gond nem volt !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Lui82
tag
Tudtok valami jó telót, 60-80között az akkuidő lenne a legfontosabb op rendszer szinte mindegy , viber legyen ,normális kamera és 5" nàl ne legyen nagyobb, jobb kínaiak is jöhetnek.
-
voyager4.4
senior tag
válasz Mákdaráló #70200 üzenetére
Annyiért best buy. Mentőövnek jó lehet. DE ezzel beáldozod a kijelzőt (amoled után nem lesz guszta annyit mondhatok), a kamerát és a számodra legfontosabbat: a tárhelyet is (mert 1 év múlva ugyanúgy kevés lesz) illetve nem utolsó sorban a HTC-nél megszokott minőséget is elfelejtheted.
no fate but what we make
-
Mákdaráló
tag
válasz voyager4.4 #70206 üzenetére
Amoled kijelzőt csak az első szériások kaptak. Összebalhéztak Samsungékkal, utána már Phillips TFT-kel szerelték őket. Jók a színei, de közel azonos a pixelsűrűsége ezzel a ZTE-vel (ez 3,5"-es, az 4"-es).
A Desire-men a kamera kb. ugyanilyen vacak. A jelenlegi 750MB ROM helyett a 4Giga azért előrelépés.
Appok közül feltenném a drive-ot, az ehhez tartozó táblázatok és dokumentumok appokat. Facebook, facebook chat, frissített Gmail, Maps stb. A sok alapcuccal együtt max 2 giga telik meg.Bizonyára minőségibb a HTC (4 éve húzza), azonban nem kínál alternatívát számomra. Mind nagy és borzasztóan túlárazott. Anno a Desire-t 30-ért hoztam el a Telenortól. Semmi törlesztő, csak 1 éves tarifahűség egy 8500 forintos csomagra. Akkori listaára 120 volt. Jelenleg már semmilyen kedvezmény nem jár csak részletfizetési lehetőség. Vaterán valaki 2 év garanciával szórja őket 22ezerért. Ennyit szerintem megér.
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Ájvé
veterán
válasz Mákdaráló #70183 üzenetére
Ilyen kis méretben nehéz lesz telefont találni, már belépő szint is lassan 4"-nál kezdődik.
Desire S-el se lennél sokkal beljebb, mai telefonokba minimum 4GB ROM szokott lenni és nem véletlen, sokszor ez is kevés. Nem tudom mennyi szánnál rá, de szeretnél egy modernebb használható készüléket akkor a Jiayu G2F-et ajánlanám. Ez nem sokkal nagy, mint a Desire és elég jó készülék, korrekt tudással, még fotózásra is alkalmas. Hardveraprón lehet csoportosan rendelni, ha nem akarsz rizikót vállalni a külföldi rendeléssel.voyager4.4:
50 körül is vannak 8GB ROM 1GB RAM és 4 maggal szerelt mobilok bőven sőt, Honor 3C 2GB RAM-mal van. Redmi 1S pedig jó képet is csinál még (55).[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz Mákdaráló #70208 üzenetére
Az az igazság, hogy a mai korszerűbb készülékek között nem igazán találsz kis méretűt. Általában 4,5"-tól kezdődnek és jellemzően minnél erősebb a hardware, annál nagyobb a kijelző is. Ami még egykezes az a 4,3" szerintem, nekem volt is olyan és nagyon szerettem, viszont ezeket is úgy kell keresni, mint tűt a szénakazalban.
Jiayu G2F kínából: nekem nagyon bejönnek a fényképei. Állítólag nagyon rendben van az egész telefon.
Motorola Moto E: ennél nincs magyar menü és fixfókuszos kamera, nincs villanó, rossz összeszerelés, de a kijelző qHD, elöl van a hangszóró és stock androidja van. A tárhely itt már gázos a KitKat miatt, mivel SD-re nem igazán lehet alkalmazásokat rakni (csak töredékét átmozgatni).
Esetleg LG L65: ez még 4,3"-as, de tudtommal nincs tesztje az oldalon. Itt is a KitKat miatt gázos a tárhely.
Nagyjából ennyi. Xiaomi árul még 4,3" méretben telefont erős hardwarrel aranyárban, meg a Sony Z compact szériában találsz kissebb készülékeket sokpénzért.
ZTE Blade Q mini a legkissebb 1GB RAM-os készülék tudomásom szerint.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
-
love
tag
Barátomnak kellene 30-35K-ért telefon:
Új,Használt
Ami a lényeg,h Fotózás és/vagy videózásban ebben az árkategóriában a legjobb.
Telenor v FüggetlenMást nem adott meg(márkahűség,op,kijelző....)
Köszi!Csak a Funky ;)
-
voyager4.4
senior tag
Azonban én szempontnak vettem még az AMOLED-et (mint kiderült feleslegesen, mert a Desire-ből csak az 1. széria kapta meg) a minél kompaktabb méretet és kissebb kijelzőt és minél nagyobb felbontást hozzá, illetve a jobb kamerát és a megszokott minőséget. Így jött ki az S4 mini.
no fate but what we make
-
istnag
addikt
Olvasgatom a topikot, már rég jártam itt (a tegnapot leszámítva). Ennyire nagy sláger az LG G2 Mást nem is olvasni itt. Most kicsit fájni fog sokaknak amit írok, de azért a tényekkel legyünk tisztában:
-Anyaghasználat: Kínából rendelt telefonok anyaghasználatát idézi, merev műanyag. Minőségérzet=0
-Hátlap: recseg, ropog és állandóan törölgetni kell, mert a zongoralakk bevonat gyűjti a lenyomatokat
-Hívás: Ha valaki hív, akkor a elkezd csörögni a telefon és kb 2 másodperc után éled fel a kijelző (ez szégyen)
-Fényképezés: Vak sötétben esélytelen, ugyanis ez a szerencsétlen nem használja a vakut a fókuszáláshoz.
-Gyári szoftver meg-meg akad
-Hátlapi gombok, jól néznek ki, nagyon hasznosak is,DE beszéd közben, ha halkítod, hangosítod, akkor nem érted, mait mondanak, mert a gombok "kattogása" annyira erősEzek azok a dolgok, amikre ~ 1/2 év távlatából emlékszem, azt is tudom, hogy ennél sokkal több volt.
Nekem megváltás volt, hogy le tudtam cserélni egy Note 3 -ra. A TW egy hányadék, de ez a telefon minden egyes elemében felülmúlja a G2-t, úgy, hogy ez sem hibátlan, messze nem az. -
batai15
félisten
válasz istnag #70215 üzenetére
Hát nem tudom mit használtál de ez nem igaz.
Sem anyag használat sem a rendszer sebesség, sem pedig azok sem jelentkeznek amiket írtál. A sargulason kívül nincs negatívum a. Én mondjuk a Samsungokert nem vagyok oda nekem azokal volt rossz tapasztalatom. A g2 az első droid amivel még vagyok elégedve. És ez nagy szó. -
ryyuk
csendes tag
Üdv!
Z1 compact telefont néztem ki magamnak. Milyen alternatívája van esetleg hasonló árban? -
Zedz
addikt
G2-nek tényleg ennyire nincs ellenfele még így 1 év múlva sem? Nexus sajnos kiesett mert már nem lehet kapni, G3-ra mindenki mondja, hogy lomha rajta a rendszer, így tényleg csak a G2 az ajánlott?
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok!
30-50e Ft között keresek telefont
viszonylag gyors, ne akadozzon a rendszer folyamatosan, galaxy Trend lenne váltva, (lassan földhöz vágom mert annyira lassú.)
ami még fontos lenne, hogy kamerája viszonylag jó képeket csináljon.
mit ajánlanátok ebben az árkategóriában?https://www.flickr.com/gp/128093251@N07/6q2B04
-
zsoki
csendes tag
Sziasztok!
Két és fél éves Galaxy S Advance-emet készülök leváltani. Mivel ezzel a telefonnal kicsit megjártam (már egy év után elkezdődtek a fagyások és akadások, mára már mindennapos a napi minimum 3 hard reset és a napi 2 töltés), ezért a megbízhatóság és az értékállóság érdekében hajlandó vagyok megvásárolni egy magasabb árkategóriájú készüléket.
A Samsungokért nem vagyok annyira oda, de ha van valami jó javaslatotok, akkor ne fogjátok vissza magatokat. A Note 4 nagyon tetszik, de nem tudom, mit tudok kezdeni a mérettel (nyáron például belefér egyáltalán a rövidnadrág zsebébe?), illetve hogy ki tudnám-e használni a funkcióit. Szóval a phabletekkel kapcsolatban kicsit vacilálok, de azért ezeket a készülékeket is fontolóra venném.
Nagyon jó lenne, ha a készülék képes lenne két SIM-et is kezelni (ezért nagyon szemezek a Lenovo Vibe Z2 Próval), de ez nem létszükséglet.
Összességében: gyors, értékálló, legalább két évet kihúzni tudó telefont keresek, amelynek a kijelzője is szép és az aksijára se lehet panasz. Előre is köszönöm a tippeket!
-
Zedz
addikt
válasz batai15 #70220 üzenetére
Ellátogattam G3 topikba, ott pedig azt írják, hogy a Mobilarenás teszt után nem sokkal jött egy patch ami javította a laggot, az 5.0 megint csak sebességet hozott, mások azt írják még így is lassú és akadós rajta a rendszer. Most már tényleg nem tudom, hogy kinek kellene hinnem.
-
monti0222w
addikt
Vannak, de az emberek többsége még nem úgy áll a kínai telefonokhoz ahogy megérdemelnék! Pl: a Xiaomi Mi3 szerintem anyaghasználatban a fríssitések terén jócskán felül múlja, a gpu- cpu páros az ugyanaz mégis gördülékenyebb a rendszer rajta. A Mi 4 meg fokoza ezt, igaz drágaban! Ugyanez érvényes a Honor6- ra is!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Valóban, de van akik szerint nem így van.
Egyébként pont tegnap raktam fel a cm12ot. Mondván nézzük meg ezeket az új kamera apis dolgokat meg a raw támogatást. Sajnos nem megy csak nexusokon. Egyik forum társ szerint nem fognak a gyártók új driverrel veszodni. Remélem nem így lesz, de ez szól a nexus mellett most. -
blakey
titán
Megéri lecserélni egy Lumia 1320 Xiaomi Redmi Note 4G-re? Csak appok hiánya miatt cserélnék, egyébként szerintem egy nagyon jó, megbízható rendszer de a fejlesztők nagyon nem foglalkoznak vele.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
batai15
félisten
válasz monti0222w #70225 üzenetére
Valóban jó a mi3. Ezt nem vitatom. Azt viszont hogy gördülékenyebb nem.
-
batai15
félisten
válasz monti0222w #70230 üzenetére
Volt alkalmam. Soha nem beszélek a levegőbe. Arról nem beszélve hogy 3k akkuval kicsit gyengébb az üzem idő. G2n is gyengébb akkuba a miui, valszeg az máshogy bánik a craftal.
-
Zedz
addikt
válasz Balathruin #70228 üzenetére
Rendben de milyen verziójú rendszer futott?
-
M0kii
csendes tag
Sziasztok!
Két telefont szeretnék egyre cserélni. ( DUAL SIM-re )
Ritkán fordul elő, hogy egyszerre mindkét telefont használom, ezért nem életbevágó az amúgy is ritka Dual-Talk, elegendő a Dual-Active technológia. Szeretem a nagyobb méretű telefonokat, 5 -5,5 - 6" környékén gondolkodom. OP rendszerek tekintetében a jelenlegi IOS nagyon a szívemhez nőtt, de összehasonlítva az
almás termékek hardverét a többi telefonnal, nem igazán szeretném a jól ismert logót megfizetni, ezért beérem az Androiddal ( 4.4 vagy 5.0 ). Referenciaként a Lenovo K920 Vibe Z2 Pro-t adnám meg, ehhez hasonló képességű telefonok érdekelnek, hasonló árfekvésben. ( inkább olcsóbb mint drágább ennél )
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!Üdvözlettel.
Geri -
Zedz
addikt
válasz Balathruin #70233 üzenetére
De ezt tudod is vagy csak tippelsz? Bocsánat a faggatásért, csak ha 5.0 és akadt, akkor az +1 az akadás mellett, sokak pedig azt mondják 5.0-val semmi baja nincs az előzőkhöz képest.
-
istnag
addikt
válasz batai15 #70216 üzenetére
Hát nem tudom mit használtál de ez nem igaz.
LG G2 -t. Aminek le kellett cserélnem a gyári szoftverét egy G3 romra, hogy használható legyen.Samsungokert nem vagyok oda nekem azokal volt rossz tapasztalatom
Konkrétan melyikkel?, mert én a Note 3 -ról beszéltem. A rossznál sem általánosítottam, hogy az LG -kel volt rossz tapasztalatom ,mert ez nem igaz, konkrétan az LG G2 -ről beszéltem. Ez, hogy a Samsungokkal volt rossz tapasztalatom, mit mondjak nekem is volt S3-al, azóta nem a szívem csücske a samsung és most is csak 4 telefon jöhetne szóba kínálatukból (N3-N4-Alpha-A7)A g2 az első droid amivel még vagyok elégedve. És ez nagy szó.
Ezt el tudom képzelni, mivel fogalmam sincs milyen androidos telefonokat használtál eddig, egy valamiben biztos vagyok, hogy HTC M7 -et és Note 3 -at nem, mert ezek mindegyike agyonveri a g2-t felhasználói élmény és anyaghasználat terén. Azért csak ezeket említem, mert ezeknél van tapasztalatom. -
GEPESZ66
veterán
Jelenleg Xperia L telefonom van, LG L90 DUAL-ra szeretném lecserélni, amit most 50-55000 Ft között meglehet kapni.
Érdemes-e váltani? Váltott-e valaki L-ről L90-re?
A fórumokat olvasom, ismerem a telefon jellemzőit, de hátha valakinek van tapasztalata is. -
Zedz
addikt
válasz voyager4.4 #70237 üzenetére
LG G3 topik első hsz.-ben ezt írják, ezért vagyok rettentően bizonytalan:
Először is érdemes leszögezni, hogy nem a QHD felbontás okozta az akadozásokat, hanem az LG szoftver optimalizációjának hiánya. Lsd. pl. Nexus 10 tablet, lényegesen gyengébb hardverrel vagy az OPPO Find7 telefon ami szinte vaj sima.
Mert mint már írtam vannak akik azt mondják, hogy borzalmas amit műveltek a G3-al, döcög, akad, minden baja van. Fórum topik első hsz,-ben azt írják nem a QHD a gond, a szoftver. Kommentek alapján ezt orvosolták, de itt is írja egy fórumtárs, hogy látta 5.0-val megakadni.
(#70238) Balathruin: Bocsánat, csak azt írtad szerinted a legfrissebb, azt hittem nem nézted meg / kérdeztél rá.
Lehet átrágom magam pár teszt videón, összehasonlító videón, de a legjobb lenne megnyomkodni egyet.
-
GeriCool
aktív tag
Jónap!
Érdeklődnék, hogy Samsung Ace4 vagy Huawei g620s êrdemesebb venni. Ezeket tudom olcsón előfizetés mellé. A jól működő GPS fontos lenne (waze, iGO).
Köszi -
batai15
félisten
válasz istnag #70236 üzenetére
Nézd meg az adat lapomat. Plusz van pár amik közvetlen haveri körbe saját tapasztalatom. Ilyen a note 2, s3 s4. Lassú, fagy, ramot rosszul használta. Hidd el van tapasztalatom telefonokba . Htc m7 nem gyorsabb de minőségibb az biztos. Viszont nem jobb. Ahogy a note 3 minősége sem. Lehet valami korai rommal használtad a g2 mert én csak azért raktam fel a g3 romot mert tesztett pár dolog benne. Cm12 alatt viszont komolyan évek óta ilyen sima kellene legyen a droid.
Monti :tiszta sor el ismerem a xiaomit mert nekem is volt. Redmi. Jó volt.
Amúgy nálam az is számít hogy hol van elehejezve a jack dugó(alul) hangszóró stb. Nem csak a szaraz adatok meg a rendszer. Ilyen formán nálam hasonló helyen van egy g2 mellett az m7, és pl ilyenek miatt is vér köröket egy m8 mondjuk egy szimfónia.[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz GeriCool #70242 üzenetére
Mind 2 jó vétel. Ha egy árban vannak akkor Ace4 az AMOLED miatt.
Zedz: MA! teszt: "Az biztos, hogy optimalizálás ide, vagy oda, de az erre a QHD kijelzőre megcsinált felületet tökéletes simasággal nem bírja ez a hardver meghajtani."
monti0222w: u.a. a SOC
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
Zedz
addikt
válasz voyager4.4 #70245 üzenetére
Oké és akkor most melyiknek lehet hinni? Mert a teszt után kijött az 5.0, azzal is meg kellene akkor nézniük, mert lehet tényleg csak az optimalizálatlanság van a háttérben. Legalábbis remélem, mert tetszik a G3 és lehet beneveznék egyre. G2-őt már nem szívesen vennék.
-
monti0222w
addikt
válasz voyager4.4 #70245 üzenetére
Igazad van elkapkodtam!
-
zsoki
csendes tag
válasz voyager4.4 #70249 üzenetére
Ezt nem is tudtam, bár sejthettem volna.
A Note 4 tulajokat kérdezem, mit gondoltok a méretről? Használható azért, zsebrevágható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs