Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
isurus
csendes tag
Üdv mindenki!
Kis segítséget kérnék a szűrésben
60.000 Ft a keret. Nokia, Sony, HTC a preferált. A Windows felület és az Android is barátaim. A Samsungot nem venném a kezembe Legfőképp közepesen nehezen futó alkalmazásokra kellene, mint pl. a Skype. Emellett zenére, munkára (PDF-ek, táblázatok korrekt kezelése) illetve böngészésre használnám leginkább. Fontos szempont az akkumulátor strapabírósága.
Hosszú távra tervezem megtartani, nem akarom 1 év múlva lecserélni.
1 Gb RAM a cél, a belső memória elég 4 Gb. GPS modul fontos, szeretek eltévedni. Bluetooth nem érdekel, a 4G se.
Ezekkel a paraméterekkel tudtok ajánlani valamit?
Vateráról nem rendelek, online shop-okból szívesebben. Csak és kizárólag új készülék érdekel. Kártyafüggetlennek nem muszáj lennie, de ha nem független, Vodafone semmiféleképp ne legyen.
Előre is köszönöm a segítséget nektek! -
MODERÁTOR
válasz kornel1987 #69100 üzenetére
ZTE V5.
50-ből már a 2 GB RAM-mal szerelt verzió is kijön.Xiaomi 13T
-
Norby007
tag
Haliho!
Mit tudtok a Coolpad F2-ről?
Youtubon alazza a xiaomi redmi note 4g-t.
Van belőle mtk es qualcomm procis is.
Magyar oldalon semmit nem irnak rola.
Miert?Csao
-
-
Royce90
csendes tag
Sziasztok! Döntésben kérnék segítséget.
Holnap vennék egy Huawei Ascend Y550-et újonnan, ~28 ezerért, egy megbízható jóbarátom pedig ajánlott egy alig használt Sony Xperia L-t memóriakártyával és szilikon tokkal, egy húszasért. Szerintetek is jobban megérné a Sony? A négy magon és az újabb oprendszeren kívül mi az, amiben még jobb választás lehet a Huawei? Előre is köszönöm! -
szatomi30
tag
Sziasztok! Melyik telefont ajánljátok ezek közül? A lényeg hogy megbízható legyen, de teljesítményben jó legyen ebben a kategoriában.
Néztem a Huawei Ascend G620S-t, ez mindenbe megfelelne számomra (frissítések, kiváló hardver, szép kijelző, nagyon gyors), kivéve a nagy méret (4.5-4.7 lenne a megfelelő), és a külseje, ami nem tetszik. Illetve ez kapható a T-Mobilnál ami még + pont. 38k-ért tudnám megvenni.
Néztem még a Xiaomi Redmi 1S-t, ez is nagyon tetszik, ez is megfelelne mindenben, szép kijelző, jó hardver, mérete, külseje is nagyon jó, DE a garancia, szervizelés az ami eltántorít ettől a telefontól.
Szóba jött a Huawei Ascend G6, ebben a külső fogott meg, (hasonlít a P6-ra, ami nagyon tetszik, ez lenne az álom telefon, csak sajnos nagyon drága) de ennél a G6-nál pedig a kijelző nem szép úgy gondolom, továbbá nekem úgy tűnt hogy az anyagminősége sem olyan jó.
Régebben volt még szóba Moto G de annak meg túl kicsi a kijelzője, (Moto G 2014 is szóba jöhet, de annál ugyan azt a problémát tudom felhozni mint a G620S-nél) pedig az is elég jó. Eddig a G620S mellett vagyok. Mit gondoltok, melyik telefon legyen? Olyat úgy sem találok ami mindenben megfelelne, mit áldozzak be? Garit, vagy azt hogy nem fér bele a zsebembe a nagy kijelző miatt? Köszi szépen a válaszaitokat!
Tomi
[ Szerkesztve ]
-
-
joelke HU
senior tag
válasz Dj.Kütyü #69082 üzenetére
Ha még nem volt wp-d akkor készísd fel magad, hogy azért egy droidhoz képest elég kompromisszumos. Ha csak telefonálni kell, kicsit netezni, email meg sms-ezni, esetleg navi, akkor jó a wp, de más téren lehet csalódni fogsz. Szerintem elsőre egy olcsóbb modellel próbáld ki a rendszert, nehogy nagyot bukj.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
GEPESZ66
veterán
válasz diegho #69117 üzenetére
A mobilarena a teszten azt írta, hogy a kijelzője jobb, mint az SP, vagy a Z. Bár én a másik kettőt nem láttam. Az M-hez képest nem rosszabb. Általában nem szabadtéren használom, így nincs vele gondom.
Most jutott eszembe. Kollégám most kapott egy Xperia M2-őt, de annak sem jobb a kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
szatomi30
tag
Szerintem a Media Markt már nem forgalmazza a Redmit, 2-3 hete még volt a boltokban és a webshopban de most már nincs egyik helyen sem, pontosan tegnap néztem Békéscsabán, nem volt. Tehát ha én pl. az edigitaltól veszem a Redmit és valami gond lenne vele, akkor a wayteq-el kell felvennem a kapcsolatot és ők intézik a szervizt, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz szatomi30 #69124 üzenetére
Hogy pont hová szól a garipapír, azt nem tudom, de ez elég egyértelmű, itthon szervizelik a telefonokat. Ha a mediában nincs épp belőle, akkor vagy edigital, vagy a wayteq oldaláról átírányítva ez a webshop lehet a megoldás.
-
Seychelle
újonc
Sziasztok!
Középkorú hölgynek keresek telefont, max. 40 ezer Ft-ig. Az edigitalnál nézegettem az akciósakat, ezeket találtam:
Alcatel Pop C5 (Dual SIM)
Alcatel Pop D5 (Dual SIM)
Alcatel OT-5035D XPop (Dual SIM)
Huawei Ascend Y530Mi a véleményetek ezekről?
Vagy javasolhattok mást is, amúgy nem kell hogy dual sim legyen. Egyéb feltételek: max. 4,5", minél erősebb akksi, 5 MP körüli kamera. Leginkább telefonálni fog vele, plusz egy kis játék, fotózás meg net. -
monti0222w
addikt
-
Kobe
veterán
a sony z2 vakvágányra futott, ugy néz ki tudtok ajánlani esetleg valami normálisabb dbot max 100k ért függetlenül ? (velem van a baj, vagy a mostani telefonfelhozatal tényleg ennyire szar ? 5 mostani csúcstelóért nem adnám a one x emet )
-
w333
félisten
válasz monti0222w #69131 üzenetére
Félreértesz ... itt most nem a G2 / Honor 6 összehasonlításáról van a szó, hanem az üveg / műanyag hátlapról, egy szóval nem mondtam azt hogy rossz, csak annyit hogy jobban kell rá vigyázni, a részemről a témát zárom ...
(#69132) -=Libria=-
Ilyen árkategóriában : Nexus 5, LG G2, Honor 6, Xiaomi Mi3, Sony Z1C ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hejjhó
csendes tag
Üdv!
Max 35-40e-èrt szeretnèk èdesanyámnak (közèpkorú hölgy androidos előèlettel) vásárolni egy okostelefont.
Főbb szempontok: Android operációs rendszer, használható kamera, megbízható működès! (Elsősorban internetezèsre (főleg whats app ès böngèszès, illetve játèkra (elsősorban szókereső), ès nèmi fotózásra használná)
Segítsègetek előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hejjhó
csendes tag
válasz Viktor0610 #69142 üzenetére
Köszönöm, most kicsit kiegèszítettem, hátha lesz mèg plusz ötletetek
-
Kobe
veterán
azért, mert szolgáltatónál vettem volna, úgy kijött volna jó áron, viszont kicsit szopatós elintézni. Nekem meg sürgőse n kell egy teló, igy valszeg berohanok egy boltba és veszek eg y normálisabbat függetlenül.
persze még benne van a pakliban hogy független z2 lesz, csak nem tudom melyik gsm shopból, smi megbizjató (sosem vettem még telót függetlenül, nem ismerem a megbizható boltokat, akár arra is jöhet tipp)
-
Kovanski
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem 2 telefont: Z3 Compact, i5S
Nagyjából ugyanolyan árban lehet elvinni T-nél. Most i3GS telefon lenne lecserélve.i5S: iPhone, ez elég nagy húzóerő ráadásul a mostani telefonnal, nincs semmi bajom az IOS-el. Biztonsági szempontból elég jó, kamera, teljesítmény, minden passzol.
Z3C: Nem volt még android telefonom, szívesen kipróbálnám. Tetszik a telefon, tudásilag szintén megfelelő, kijelző nagyon pöpec. Méretben még éppen jó, mert nem szeretnék két kezes telefont venni.
Mit gondoltok? Pro, kontra? Androidban telefon biztonságáról milyen lehetőségek vannak?
Köszi!
-
-
Seychelle
újonc
válasz atosan #69148 üzenetére
Köszi, megnéztem a galaxy ace 4-t, edigitalnál 55 ezer, mediánál az ace3 kerül 50-be.
Jelenleg kártyás a T-nél.
T-nél a Huawei 550-et csak előfizetéssel adják, igaz társkártyás előfizetéssel 2 év hűségért online ingyen elvihető.
T-nél a galaxy ace 4 listaáron 60 ezer, egy kisebb előfizetéssel 2 évre 48-ért adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest