Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz brandris #68626 üzenetére
Egyébként ha nem ragaszkodsz az androidhoz még szóba jöhetnek a Windows Phone rendszerű Lumiák. Beballagsz egy nagyobb market-be ott olcsón hozzájuthatsz a két SIM-es Lumia 630-ashoz (vagy akár hamarosan az 535-öshöz). Azokra is van Poker.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz #46372352 #68651 üzenetére
Xperia M-et inkább ne.
ZTE Blade Q mini, vagy LG L65.Amúgy a Moto E-ben csak a menü angol. Meg a szövegkiegészítés sem müködik magyarul. Viszont van szabad fél giga RAM-ja alapból, alkalmazás megszállottaknak jó, de aki csak írkálni szeret, annak nem az igazi. Kamerája is csak fix fókuszos, így macroképet nem lehet vele készíteni. Meg a hátlap is nagyon nyekereg.
Szerintem egyszerűsítsétek le a dolgotokat egy L65-el. Munkatársam nejének az van és imádja. Pedig ő aztán minden telefonban meglátja a hibát.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Mobiltelefont szeretnék vásárolni 40.000 Ft környékén. Két kérdésem lenne. Mi a fontosabb, a ROM mérete, vagy a CPU-k db száma, illetve sebessége?
A két jelölt a Samsung Galaxy S3 mini, aminek ugyan 1 gb ROM-ja van, viszont csak 2x1Ghz CPU, a másik jelölt a Samsung Galaxy Core 2 duos, aminek 768 mb ROM-ja van, de 4x1,2 Ghz memória.
Én eddig azt vettem észre, hogy a ROM lényegesebb, mert kevesebbet lagzik a telefon. CPU igényes programokat nem használna a leendő tulaj, a lényeg, hogy gördülékenyen lehessen kezelni.
-
q13579
senior tag
válasz quailstorm #68661 üzenetére
Sziasztok, bocs, RAM-ra gondoltam, csak piszkosul kell kapkodnom, mert finisben vagyok vásárlással .
40.000 Ft lenne expertben a Samsung galaxy S3 mini. Magamnak nem venném én sem egyiket sem, speciel egy nexus 5-öt használok, nekem piszkosul számít a gördülékeny használhatóság... Viszont árkategória nem ugyanaz.
40.000 körül lenne sokkal jobb alternatíva?
-
q13579
senior tag
válasz quailstorm #68663 üzenetére
Jogos, viszont egy fontos paraméter sajnos lemaradt. 4-4,5 "-nál már a nagyon-nagyon maximális méret. Igazából az ideális méret a 4" lenne. Így is lenne még tipped?
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Android 4.x-es telefont szeretnék venni. Legfontosabb szempont a telefonálás, valamint fotós alkalmazások futtatása. Játszani, filmet nézni sosem fogok, esetleg navigáció (autós, kirándulós, sport).
A fotós dolgok miatt fontos a méretes kijelző (5-ösre gondoltam), valamint a 4 mag.Úgy hallottam, hogy az MTK chipsetes telókban a GPS nem az igazi. Ez miben nyilvánul meg? Van más hátrányuk is?
Az eFoxról rendelném. Van valakinek tapasztalata ezzel a céggel?
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Ma végre megvettem az én kis gyönyörűségemet az Lg G3at!
Eddig nagyon gyönyörű. Csodaszép . Gyors.
Letöltöttem rá néhány alkalmazást.
Eddig nem bántam meg ,hogy megvettem -
atua
aktív tag
Sziasztok!
Max. 100-120k-ért mi a jelenleg kapható legjobb dual simes, kártyafüggetlen, új, androidos telefon?
Köszi!
-
aleister
veterán
Jah, elnézést!
Igazándiból elsőre nem konkrét ajánlást várok, hanem némi infót az MTK chipsetről. Annyit írt róluk egy fórumita, hogy "szarok", valamint meg lett említve a GPS, de semmi konkrétum. Lehet, hogy a hibái ismertében nekem tökéletesen megfelelne.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aaa3
csendes tag
sziasztok, android tabletektől (#56409+*) irányítottak ide, mert mind1 mekkora a képe 4-8'' között (5-6 lenne az ideális, de tabletben a 7 a gyakori, teloban meg drága a nagy, szal...??), és úgyis kell bele telefon tulajdonság, OS is mind1, és úgy tűnik, (off&)átfedés-intoleráns topikok, vagy csak nem ismerik (/szívesen adnak tanácsot) a rokon piacokat.
mi kell:
--hdmi-out, (fm rádió), min.300kpix fényk., wifi, érintőképernyő, min.1 db usb2.0+, audio-out, min. mono hsz+mik, töltő, t+a kábel, gsm
--talán, hogy x86 legyen? (intel atom), és kb 30-35ezer alattmi nem kell?
--640*380-nél nagyobb felbontás, új állapot, 1(2...)magnál és 1Gnél erősebb cpu, 2kam, 2sim, jó hang/kép/kam/multitouch, mind1 milyen szoftver (droid/win/lin/&c), szépség, márka, blutooth, ethernet, érzékelők, kellékek, sd-bővíthetőség (ha a beltár min 6 gigabájt), 512(256??)-nál több ram. az fm rádió igazából talán elmaradhat, ha megnehezíti a keresést!a legtöbb cucc már túl erős az igényeimhez képve$$t, viszont a featureok hiányoznak belőle amik kénének.
alibabán kb 97$-ért, 22eFt körül láttam hdmi&fm nélk 7'' gsm+3G intel tabot, hdmivel 147$ de az már 8''as. hazai boltban 19ért már tel sincs benne ("Allview WI7 16GB, fekete (Windows 8.1) + ráadás Office 365"), úgy több más ismertebb sub-100$ is van de így nem jó.
szal az extra +1 kérdésem, h kisebb kijelzővel miért nem olcsóbbak a készülékek? mert kb csak ez a különbség a tel és a tab közt!! mégis attól félek, h "telefont" drágább lesz találnom :-/
((*: http://logout.hu/tema/android-os_tablet-ek/friss.html#msg56415 &c de ott sem írtam semmi pluszt))
[ Szerkesztve ]
[off]eladott gépem: http://hardverapro.hu/apro/9850_black_edition_felkonfig_-_3gb_hd4550[/off]
-
atosan
veterán
válasz aleister #68678 üzenetére
Átlagos használatnál észre sem veszed, Gps meg a szakmai fórumokat olvasván, függ a gyártótól is. Nekem Mtk-s telóm van, még nem mértem egyszer sem milyen gyorsan talál jelet, de nálam nem kell perceket várni, volt Snapis telóm is, elhanyagolható a külömbség, nálam.
Maine coon
-
aaa3
csendes tag
(kieg: nehéz 1 témára szűkítenem, h ne űzzenek el, mert okostelefon, phablet, tablet, subnotebook, netbook, handheld, umpc, igazából mindegyik jó, csak legyen külső képernyő, gsm & x86. és touch vagy bill.
javítás: bocs, aliexpress volt, nem ~baba)
[ Szerkesztve ]
[off]eladott gépem: http://hardverapro.hu/apro/9850_black_edition_felkonfig_-_3gb_hd4550[/off]
-
zsloti
senior tag
válasz Hajnii20 #68600 üzenetére
Hát ha igazán nagyot akarsz akkor most a Sony Z Ultra csak 72-73 ezer forintból megvan 2 év garival
Ilyen hardverrel nem veszel olcsóbban ekkora új telefont!!!!!
zs[ Szerkesztve ]
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
-
-
zsloti
senior tag
-
brandris
újonc
-
Weeman1
veterán
válasz fireman123 #68669 üzenetére
Mi nem vettünk náluk 7 éve készüléket,
enyémet tavaly,az asszonyét idén nyáron cserélték díjmentesen.Xiaomi 11T Pro
-
q13579
senior tag
válasz quailstorm #68666 üzenetére
És az LG L65-ről mi a véleményetek?
Jókat olvasok róla és a specifikációja is korrektnek tűnik. 2100-as aksi van benne, ami nagyon fontos szempont, ráadásul a kijelző mérete is pont ideális lenne.
Csak a CPU-val kapcsolatban vannak aggályaim, a RAM elégnek tűnne. 40.000 Ft-ért nem látnám, hogy lenn olyan ami minden feltételt teljesítene .
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Tegnap az Xperia M2-ről érdeklődtem Nálatok
A helyzet az, hogy M2-t nem kaptam egyetlen boltba sem, helyette az Xperia Z1 Compact-ot ajánlották. A kérdésem pedig az, hogy a Micro Sim helyén találtam egy kis fehér címkét, amit a telefonból ki lehet húzni, de nem jön ki teljesen, nem mertem nagyon húzigálni.. Ez egy kis papír, amit lehet el kéne távolítanom, de nem akar kijönni. Ezen a kis címkén található egy ilyen felírat. Ezzel mit kell csinálni? El kell távolítani? Mert nem hinném, hogy ez a sim kártya tartó. Én inkább egy olyan védő kis papírnak gondolom, amit mostanában tesznek elemvédő fóliának, az elem tetejére különböző eszközöknél. Jól gondolom, hogy ez ilyen ilyen vélt szolgálna?
Szerk.: Egyébként erről a fóliáról nem említenek semmit a használati utasításban Remélem Ti tudjátok mi lenne ez.
A másik: Mi a véleményetek erről a Z1 compact telóról? Az árát leszámítva persze[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
-
Kockalány:)
újonc
Sziasztok
Telefont szeretnék venni és úgy döntöttem megpróbálok a kínaiaktól venni. Na de annyira nem vagyok bátor ezért egy Lenovot vennék.
Ez milyen szerintetek?
http://www.aliexpress.com/item/Original-cheap-Cellphone-lenovo-S800-3G-Phone-Android-4-2-wcdma-Dual-Core-free-shipping-Mobile/2006929033.html
Második telefon lenne ha olyan helyre megyek ahol félteném a Lumiámat.
-
aaa3
csendes tag
válasz voyager4.4 #68696 üzenetére
kösz a választ!
[
arm-es, végülis itthoni használt 22-24ezres wayteqhez képvest talán kicsit olcsóbb (13-28 közt látom ebayen, shipping+imp), de amerikából nem kompatibílis a 2G, és akinek venném, 100 hogy nem fizet elő 3g-re... arra hajlok, h marad a wayteq 7x +külön miracast hdmi stick 6ezer (vagy 7q v. 70 v. bármilyen hdmi-s tablet, + külső usb modem - lehet azzal telefonálni, vagy csak netre jó?)amúgy láttam még 70-90$-ért amazonon ("GSM hdmi") hasonlókat használtan, ha még mást is érdekel. pl. LG Optimus 2X (4''), és márkátlan 7''-os tabletek, pl.
lehet, h az x86-ot pedig fel kéne adnom, kicsit még korai... +16ezret nem biztos, hogy ér az asztali u-arch kompatibilitás..
]
próbálom szerkesztgetni, mielőtt elküldöm, ez már a végeredmény[off]eladott gépem: http://hardverapro.hu/apro/9850_black_edition_felkonfig_-_3gb_hd4550[/off]
-
voyager4.4
senior tag
Wayteq jó cuccokat hoz be, veheted.
Kockalány : Így ránézésre elég nem ajánlott kategória. Meg még rájön itthon a sarc. Akkor már inkább egy itthoni lenovo magyar garival nem ? link, bár a 10k-val drágább tesó jobban megéri, de mivel másodtelónak kell ez is megteszi.
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest