Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz 112FarEast #70595 üzenetére
Akkor jó, ha az embernél nincs fényképező gép. Még gondolkodok rajta, meg megnézem élőben is.
-
Grillo
őstag
Szerintetek az nagy hülyeség, ha most veszek Z1 Compactot? Lejár a 2 év hűségem a T-nél, havi 1-2k-ért tudnék készülékcserét.Tudom, hogy 2 év múlva szart sem fog érni, de ez a része nem érdekel. A havi részlet észrevehetetlen szinte, szolgáltatót meg nem akarok váltani. Más alternatíva az ottani készülékekből ebben az árkategóriában?
Egyébként leírás alapján független. -
blakey
titán
válasz joelke HU #70607 üzenetére
Van rajta gplay. No para.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
GEPESZ66
veterán
válasz 112FarEast #70592 üzenetére
Azért ez a kijelző kérdés egyéntől függ.
De ha nagyon rosszul látom,akkor javítsatok ki!Nekem Xperia L van,a kollégàm most kapott egy Xperia M2-őt.
Nekem annak is tetszik a kijelzője, az LG L90-nek sem rosszabb,állítólag még jobb is.
Természetesen nem a HD-hez kell viszonyítani.Most szeretnék LG L90-et venni,55000 Ft gyári garival.[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz dany1710 #70596 üzenetére
Ahogy írtam az LG L90 55000 Ft függetlenül,az XPERIA M2 70000Ft a T-nél,hasonló hardver.Szerinted akkor nem jobb vétel az LG?
Az Xperia L telefonomnak vannak dühítő bugjai.1 éve tud róla a Sony, nem javította.
PL.híváskor néha egyet megcsörren,majd némán jelez tovább.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz GEPESZ66 #70619 üzenetére
LG F6 lett használhatatlan kb a KK frissítéssel, amiről elvileg tud a gyártó, de nem orvosolja a hibát lassan 5-6 hónapja.
Sony M2-ből van Aqua változat, IP65/68-as szabványnak megfelelő vízállósággal...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlásra adtam a fejem, mert meguntam a régi használhatatlan Sony Xperia Tipo készülékemet. Kb. 80 ezer Ft-ot szánnék egy új készülék vásárlására, amit hosszú távon szeretnék használni. Szeretném netezésre, olvasásra, videónézésre, zenehallgatásra, fotózásra, e-mailezésre használni. Ami fontos még, hogy az aksija jól bírja, ne kelljen naponta tölteni. Kijelző méretre 4,5'' - 5'' körül gondoltam, annál kisebb ill. nagyobb nem játszik, a Tipo után elegem lett a pici kijelzőkből. Nekem a Huawei Honor 6 telefont ajánlották, ami kicsit drágább, de az aksija jól bírja, viszont olyan bivaly processzor van benne, amit úgy se tudnék kihasználni. Tudnátok ajánlani pár készüléket? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
monti0222w
addikt
válasz #37475328 #70623 üzenetére
Szia, ha gyengébb is megfelel, akkor Xiaomi Redmi 1s, nemsokára 2s, Honor 3c és az edigiben körbe lehet nézni a Lenovok közt, de azokból is a nyolc magos 2 GB verziókat nézd! Ezek mind olcsóbbak 80-nál, persze, ha nem vágysz erősebb gépre?! Amúgy a Honor 6 tényleg nagyon egyben van!
-
Flind
senior tag
"akkora mint az 5-ös telefonok"
*akkora mint a nagy kávával rendelkező 5"-os telefonok
"Hosszútávra"
CM-mel igen, stock szoftverrel nagyon nem.
"az akksi ideje a legjobbak közt van"
*az akksi ideje a legjobbak közt volt amikor megjelent
Nagyon jó telefon a G2 (CM-mel), én is szoktam ajánlani, de ez a hsz teli volt túlzásokkal.
-
Flind
senior tag
A Z nem rendelkezik nagy kávával?! Jaa, persze, relatív..
Nem is kérdés hogy jön-e rá a Lollipop, csúnya lenne ha nem. Arról van szó, hogy nem épp a zözökkenőmentes, stabil működéséről híres.
Természetesen egyáltalán nincs mostmár a legjobbak között, de ezzel nincs is semmi baj, előző generációs csúcsmodell. Ár/érték arányban van a legjobbak között.
Képzeld olvasok teszteket, de nem azokból indulok ki elsődlegesen, hanem a tulajok véleményéből, és a saját tapasztalataimból.Bocs, csak azért "okoskodtam", mert ez a topic a laikusok segítéséről szól, nem pedig a félrevezetésükről. Ne állíts valótlant, és én sem válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Egy Galaxy Ace 4 előrelépést jelentene a több, mint 2 éves Lumia 920-am helyett, vagy sem (függetlenül attól, hogy android/wp)?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Peetey91
senior tag
válasz Viktor0610 #70635 üzenetére
Köszönöm és hrobertonak is!
-
törölt tag
60 ezer körül van valami normális, minimum 4inches telefon ( ha lehet, a Yodánál)? Előny még ha van előlapi kamera is. Zenehallgatásra is használnám, meg netezésre, játékra pl. egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
helló, ha nokia 735-öt veszek, akkor annak elég jó a kamerája ahhoz, hogy a4-es papír el tudjak róla simán olvasni?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
válasz quailstorm #70644 üzenetére
nekem a Samsung S5611 képe pl nem olvasható rendesen. a másik, hogy van rajta olyan üzemmód, hogy zajtalanul készítsen képet?
[ Szerkesztve ]
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Shoo
senior tag
Hali!
Nahh totál elbizonytalanodtam...pandától a Vibe X2 hosszadalmas lenne és lehet vámos...Hasonló áron ár tudnék Honor 6-ot is rendelni eu-ból.
Az efox-shop.com egy megbízható oldal?
Köszi!Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
kukulec
őstag
válasz quailstorm #70647 üzenetére
nem, mert egész oldal kellett
-
mahoni
tag
hali
pls help me
jött egy asszony az életmbe, és telót szeretne venni... hát én óriási alma vagyok mondom i6+ de nem lehet meggyőzni
androidra gerjed csak... nem a telókal van bajom hanem az op rendszert nem szeretem
melyiket kéne venni ????
sokat olvastam a xiaomi telókról, de még nem fogtam
szeretne lenovo vibe x2 ! ?
köszi a segítséget42
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest