Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geleati
tag
Sziasztok! Tudnátok olyan telefont ajánlani, ami megfelel az alábbi paramétereknek?
- Elsődlegesen Windows Phone, de Android is lehet (iOS és BB kizárva)
- Legyen előlapi kamerája
- A hátlapi kamera min. 5MP
- Ha van vaku az plusz pont
- max 4,5" de inkább kisebb
- Árban kb. 50 ezer alatt, de ha több, akkor is mondhatodNéztem már a Nokia Lumia 735-öt, az mindenben megfelelne, viszont nagy (4,7")
Előre is köszönöm a segítséget.
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
mikersz1
senior tag
válasz maxika2004 #70907 üzenetére
Megindokolnád? Nem túl nagy a telefon?
Másoktól is várok választ. Minél több vélemény van, annál jobb.
-
bgyg1
aktív tag
Legyen szíves valaki megírni a Zopo Zp1000-ről a véleményét! Előre is köszi.
-
juve600
nagyúr
én redmi 1s mellett döntöttem
-
Hunt3r22
őstag
Üdv,
Ismerősömnek kellene segítség, telefon vásárlás előtt áll..
Droid legyen
5"++
Gyors, stabil
Email, zene, internetre lenne használva
Keret kb 100-120e ft
Új, függetlenHa lehet több modellt ajánljatok, sajna Honor nem jön be neki
Xr
-
Shoo
senior tag
Nem tudjátok, hogy a Prestigio Grace, melyik telefont takarja? Illetve mik azok ugyan ilyen házban vannak?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
trebrona
nagyúr
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz trebrona #70918 üzenetére
Vagy: Allview X2 Soul
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Shoo
senior tag
válasz trebrona #70918 üzenetére
Ez nem az, de jó kis teló... bár épp az amoledtől akarok megszabadulni...
Komolyan, ez a kis 1-es Moto G napról-napra elbűvöl a tudásával, abszolult nem érzem hogy gyenge lenne és a kijelzője számomra gyönyörű. Csak az a baj, hogy kicsi a kijelző...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Imy
veterán
Még mindig nem bírtam dönteni.
Milyen DUAL SIM-es Androidos telefont érdemes számba venni?
40-65e Ft a keret.
A lényeg, hogy jó támogatottsága legyen, jó vakus kamera, jó kijelző, de a legfontosabb az akadásmentes oprendszer. (nem szeretnék úgy járni, mint a SAMSUNG galagy S advancevel, hogy a gyári ROM hasznáélhatatlan szinte)
-
diegho
nagyúr
Ma tettem egy próbát megint a WP-vel, elővettem a tartalék 520-at feltettem rá a denim-et. Szép, meg gyors meg jó, de... twitch továbbra sincs, nba game time-ra azt írja, hogy már nem támogatott ezen a rendszeren, mi.nba.com oldal meg nem töltődik be... felmentem a 735 fórumba, rákérdeztem, nekik is pont ugyanez a helyzet. Csak szerintem gáz ez 2015-ben?
-
Rathrol
aktív tag
Sziasztok!
Milyen telefon ajánlanátok, a feltételek a következőek:
-android
-5" legyen képernyője (az felett nem jó)
-kamerája jó legyen
-aksija erősNagyából ennyi, 3D játékokkal nem játszok nagyon szóval hardverre annyira nem lényeg, de azért ne akadjon meg, böngészés és zene hallgatás használnám ki elsősorban úgy is.
És hardver támogatása jó sokáig legyen, és azért jóféle anyagokból legyen összerakva a teló!
Amit rászánnék: 80ezer ft, újonnan![ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz GEPESZ66 #70926 üzenetére
Szimpatikus...
De ami hiányzik belőle: állapot jelző LED, és a fényérzékelő szenzor. Ez nem zavaró?
Redmi 1s-hez képest ez már gyári 4.4-el van, nagyobb aksi, 2 év garancia, olcsóbb, FM rádió, IrDA... Igaz a kijelzője rosszabb, és kicsit kisebb a processzora. De kisebb, és könnyebb az LG mint a Xiaomi. De annyira nem rosszabb, vagy igen? Mások mit választanának?
LG L90 Dual (D410) (45e)
Xiaomi Redmi 1s (50e) -
diegho
nagyúr
Arról van valami hír, hogy a 620S lesz itthon hivatalosan is forgalmazva?
-
Imy
veterán
válasz monti0222w #70931 üzenetére
Hát lehet az lesz...
Csak remélem 1-2 hónapon belül majd már lehet kapni... Nehogy csak nyáron, mert az nagyon rossz hír. -
diegho
nagyúr
-
monti0222w
addikt
Szerintem február- márciusban már lehet kapni, arra alapozva ezt, mert Kínában már elérhető a telo, szóval az itthoni forgalmazás is befog indulni!
diegho: Most olvastam a linkedet, akkor nemsokkára az ediginél is kapható!?
Utána néztem a G620-nak, de még nincs infó róla![ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz monti0222w #70935 üzenetére
Szerintem február végére lesz edigital-nál is. A 620S-el nagyon nagy marhaságot csinál a gyártó.
-
monti0222w
addikt
Ha jól tudom az ediginél lehet az 1s-t 50... kapni, akkor az újabb típus 8... kerül csak többe, nem hiszem, hogy ez drága lenne, persze 1s- -ről 2s-re nem érdemes váltani, hacsak nem feljebb.
Hunt3r22: G2, S4, Xiaomi Mi3-Mi4, ezeket itthon is lehet venni, MEIZU mx4, ONE PLUS ONE ezek meg kínából
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz monti0222w #70939 üzenetére
típus 8... kerül csak többe
Ez 8e akar lenni? Vagy mi?
Mert ha ennyivel, akkor érdemes megrendelni a hivatalos shopból. Ott adnak még egy tokot is, és képernyővédő fóliát is.
-
Rathrol
aktív tag
Akkor ennél a boltnál [link] Redmi 2 függetlenül lehet megvásárolni?
Jól sikerült maga a telefon amúgy ? -
Cranium
tag
Hali, nem nagyon értek az okostelókhoz, de úgy gondolom ideje beruháznom egyre, most csak egy Nokia 1616-2 van. Kártyafüggetlen okostelefon kellene, az olcsóbb kategóriából, amivel viszonylag jó képeket lehet csinálni, és tudok vele zenét hallgatni. Igazából csak ezek lennének a szempontok. Gondolom nincs sok esély ilyen 10-20 ezres kategóriában okostelefon, ami illeszkedne az igényeimhez, mi? Ja, és android lenne a választott op. rendszer.
-
petipetya
nagyúr
Tudtok valami jó kis telefont 5 colos méretben, 3 GB RAM és 3000-es aksi kíséretében? Ráadásul stock Android vagy CM az elvárásom a szoftverezettség terén. Mit mondtok erre?
Köszi előre is.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest