Új hozzászólás Aktív témák

  • iamdoki

    tag

    válasz Lui82 #70106 üzenetére

    Hmm...nem akarok butaságot írni, és most sajnos nincs energiám utánajárni részletesen, de szerintem Redmi 1S romolhatóbb, ha a rom alatt erre céloztál.
    Gyári rom mind a kettőnél remek. Nekem kicsit jobban húz a szívem a Xiaomi által kreált Miui fele, anno már Defy-n is azt használtam. Ebben a tesztben le is van írva, hogy miért jó a Miui :)

    "És nem csak arról van szó, hogy kapok egy kutyaközönséges Androidot, aztán állhatok neki telepítgetni, hanem úgy működik a kütyü mindenféle extra trükközés nélkül, hogy azt nagyobb gyártók is bátran megirigyelhetnék. Olyannyira az ember keze alá dolgozik a masina, hogy tényleg élmény használni, tele van finom megoldásokkal, szuper ötletekkel, kedves figyelmességekkel, nem véletlenül mondják, hogy olyan, mint egy Android alapokra építkező iOS. És persze vállalkozó kedvű felhasználók ezt a gépet is össze-vissza buherálhatják."

    Ami talán hátránynak tudható be (bár szerintem 10-ből 7 embert nem zavar) az nem más, minthogy a Redmi 1S gombjai nincsenek megvilágítva.

    "Because I sad so, that's why..."

Új hozzászólás Aktív témák