Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
-
csubuka
addikt
válasz ata007 #188552 üzenetére
Köszi, ez egy picit nagy már... meg érdekes a külseje. Illetve az ismeretlenebb nevet nem tudom "eladni" a családtagnak
Köszi, ez nem annyival olcsóbb és kicsit nagy. A kinai márka kevésbé jól csengő, nekem volt Xiaomi-m, nagy gondom nem volt vele, de azért alapvetően a Samukkal én személy szerint jobban elvoltam...
Jogos, bár a páram anyjának pl a másodlagos telója az 10 éves Jobb ha minél ritkábban kell cserélni.
-
guftabi96
addikt
-
Pepeninho
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
veterán
válasz Because #188561 üzenetére
Ujjlenyomattal érdekes tapasztalataim vannak, jelen pillanatban 3 db emberrel a közvetlen környzetemben. Hiába állítanak be ujjlenyomatot újra és újra, nem tudják vele feloldani a telefont. Az a 3 (különböző) telefon az én ujjlenyomatommal programozva/próbálva - hibátlanul nyílik.
Jaja, ilyen különleges ujjam van - vagy inkább nekik.Samsung A13 (2éves)-
A54 (1 éves)-
A25 (friss)
vannak a családban, még nem tapasztaltunk közelségérzékelő-hibát. Nyilván nem vettem volna meg az A25-öt, ha előtte hibásak lettek volna az előzőek.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Because
őstag
Van rajta fólia, akkor könnyen lehet ez okozza a problémát.
Ami most tetszene az Xperia 10 VI, csak nem egy ár-érték bajnok...
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz Viktor0610 #188529 üzenetére
Köszönöm.
Magic6 Pro lett.
-
A.Winston
tag
Sziasztok!
Szeretnek tippet kerni. Kellene egy olcso, akar hasznalt dedikaltan android auto-ra hasznalt telo. OBD/tracking appokat tennek ki vele kocsi kijelzojere. Nem kell semmi extra, kap egy adatsimet, kabelrol tud tolteni folyamatosan. Ar es jo AA kompatibiltias fontos csak.
Van egy huawei p10 lite a fiokban, de az annyira regi nem tudom van-e ertelme elovenni, illetve a lejart OS-sel se tudom mennyire kellene vigyazzak.nincs
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok, ismerős csajnak kéne best buy telefon 120k-ig, vagy 250-300 euróig. Román vagy német boltok játszanak, főleg németek, de gyakran jár Budapestre is. Gondolom ami épp Magyarországon bestbuy, azt megtalálja hasonló árban Romániában vagy Freiburgban is, szal ajánljatok bátran . Új kéne, nem játszik, nem számít annyira a kamera minősége sem, a méret is szinte mindegy. Valamelyik Redmi vagy Poco esetleg?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
nagyúr
Sziasztok, segítsetek kérlek:
Samsung S22+ 5G 128GB Fehér használt, 1év garival a SES.hu-tól 160k HUF
vagy
Redmi 13Pro+ 256GB Fekete/Fehér Új, 2 év gari, 150k HUF
Édesapámnak lenne, főleg telefonál, néha fotóz (nem profi csak amolyan öregesebb módon), bankos applikációk, néha autós navigáció a mobilon. Ennyi!!
Autóban gravity tartó van, semmi extra humbug, wireless töltés sincs még képben.
Melyiket vennétek neki? A családban a másik telefon egy Samu A53-as ha jól rémlik (és ha számít bármit is).
Köszönöm!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
sunny1
tag
Reklámmentes telefonmárkát keresek.Xiaomim van.
Most majd írjátok hogy,de ki lehet kapcsolni a reklámot.
Jól emlékszem hogy a Moto-k ilyenek?
Ezen kívül más gyártót tudtok még? -
Orgi
addikt
Csak mert sokszor felmerülő kérdés, ha jól olvasgatom a fórumát itt, a Honor 200 Pro-n (és gondolom akkor a simán is) megy a hívásrögzítés.
[link][ Szerkesztve ]
-
Oldfoksz
junior tag
Moto.
G7² : kb. 15 fullkamu appot takaritottam le frissiben.
A droid 13-ra történt frissités után még pár darab jutott ezen sorsra.
A Moto App nevű csoda valamelyik nap pakolt fel hat db.
ungabunga-anululu játékot.
Kedvencem a dolllbiattmosz nevű hangzásromboló izé.
A rendszeralkalmazások kozött van 3 törölhetetlen meta(!!!) app .
Ennyit a moto féle stock droidról.füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
ata007
tag
válasz Oldfoksz #188583 üzenetére
Vodafone-tol (RO) kaptunk 3 db-t mult heten, illetve mivel azokkal volt kis gond, a heten ujbol 3 db-t a Moto Edge 50 Fusion-bol. Semmi nem volt rajtuk. 1 Facebook ikon volt a jol ismert Google appokon kivul. A Face torolve lett es ment is ra az MDM ...
Felesegem regi Moto G9 Plus keszuleken sincs semmi reklam illetve felesleges app.. A G72-t nem ismerem kozelebrol. Nem tudom azzal mi a szitu ...
-
MODERÁTOR
Off off!
Köszi!Xiaomi 13T
-
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tönkrement a jó öreg, szeretett Xiaomi Mi Note 10 Pro-m
Nehéz lesz ár-érték kategóriában pótolni... De muszáj! Ehhez kérnék egy kis segítséget.
Legfontosabb ugye:
Árkategória: Maximálisan 200k tető, csillagos ég, plafon,...
(Lehetőleg olyan helyről, ahol van részletfizetési lehetőség. De ez nem kikötés.)
Mindenképpen újonnan.
Amire egyáltalán NEM használom: Játék, videószerkesztés.
Amire néha-néha: Videófelvétel
Amire napi használatban lenne, az: Átlagos felhasználás (face, messenger, viber, e-mail) mellett: Képek készítése szinte napi szinten. BKK bérlethasználat NFC-vel (mondjuk lassan alap gondolom). Böngészés, hírolvasás, X, youtube, tiktok.
Építőiparban dolgozom, volt egy ötlet, hogy Doogee vagy Ulefone márkáknál nézelődök. De megmondom őszintén kicsit őrlődök a kamera, meg a szoftveres támogatás hiánya miatt. Jópofa dolog a nagy telep, meg az extra kamerafunkciók, de én burkoló vagyok Így sok hasznát igazán nem veszem a hőkamerának... és az "éjjellátónak" sem.
Mondjuk az IP védettség nem egy rossz dolog. Főleg a mechanikus ütődés elleni védelem. De azt egy jó tokkal lehet pótolni.
Ugye a néhai előd azért kamerában elég jó volt. Ez alá a minőség alá már nem mennék. De ha nagyjából ugyanezeket a funkciókat, minőséget tudja, az is elég.
Hosszú távra szeretnék vásárolni. A Mi Note 10 Pro is lassan betöltötte volna az 5.-et
Méret mindegy, igazából szeretem a nagy kijelzőt, úgyhogy nincs "fogási háklim"
Oprendszer mindegy... no persze Androidon belül Csak ne legyen tetü lassú, mert sokat netezek.
Extraként megemlítem a nagy álmomat: Vezeték nélküli töltés. Nem elvárás, de nagyon tudnám értékelni.Előre is köszönöm a segítséget!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Moradorie
friss újonc
Sziasztok!
Teljesen laikusként és kérnék segítséget, milyen telefont vegyek. Sajnos nagyon döntésképtelen vagyok az ilyen dolgokban, kell a tanács.
Olyan 130-140 ezret szánnék rá maximum, új legyen, leginkább fotózásra, videózásra, zenehallgatásra, netezésre használnám. Most Vodás előfizura váltok, de egy összegben is megvenném bárhol.
Fontos a jó akksi, legalább három évig nem cserélném le.
Nem ragaszkodom márkához, most Samsung Galaxy A52 van, volt már Xiaomi, Huawei, de bármi jöhet ha jó.
Nagyon nagyon köszönöm ha érkezik válasz! -
picur10
aktív tag
Sajnos alaplap hibás lett a Samsung A52 5G telóm, sehol nem javítják. Hasonló paraméterű telefont keresek, használtan.
Két típusban gondolkodom: Samsung A54 és S21 FE
Árban nagyjából ugyanaz és bár régebbi, de az S21 FE felé kacsingatok. Ahogy néztem a képeket, az S21 jobb fotókat csinál és tud vezeték nélküli töltést, amit ki tudnék használni.
A napi használatra mindegyik jó lenne (pici játék, fotók, messenger, email, pontgyűjtő, meg autótöltő appok, és android auto, semmi komoly szerintem.)
A kérdésem, hogy szól valami a S21 FE ellen, amiért inkább az A54-et kellene választani?
Köszönöm! -
bazsimano
őstag
Sziasztok! 200körül mi lenne a legjobb választás üzemidő és fotoképességek terén!?
Előre is köszönöm!
Melyik lenne a bestbuy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest