Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Willie #183496 üzenetére

    Pixel 8 pro: jobb point-and-shoot, olcsobb (ha nincs akcioban), sokkal tovabb kap termektamogatast. kevesbe hosszu, de szelesebb.
    Xperia 1 V: jobb kepeket tud loni (siman kivalt egy kompakt gepet ha picit hajlando vagy raszanni az idot megtanulni, plusz telefotora siman a legjobb a piacon), de kevesbe konzisztens, point-and-shootra a Pixel meg mindig jobb. van jack, van microSD, jobb a kijelzo felbontasa, nincs notch. hosszukasabb.

    egyebkent minimalandroid mindketto, az akksijuk birja, feature szinten topon vannak. mindketto kb pure android. az 1 V kb javitotta a negyedik generacio problemait ahol kellett (kevesbe melegedik es konzisztensebb este point-and-shootra), a Pixel pedig tovabbra is a piac legjobb point-and-shootja, szuper termektamogatassal.

    akksi mindkettonek bivaly, kijelzore mindketto gyonyoru. mindketto stereo.

    akcioban egy arban... igazabol mondanam hogy probald ki, mindketto szuper, de picit elternek filozofiara.

    valahol ezen gondolkodtam en is par het (plusz az elozo gen barmelyikbol), vegul talaltam egy felaron meno 1 IVt es az lett. ha a negyesbol barmelyik masik lett volna akcios a heten amikor muszaj volt beszerezni, akkor valoszinuleg az lett volna.

    maximalisan elegedett vagyok, de ennyi penzert kb ez amit el is var az ember.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák