Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tnt512
csendes tag
Sziasztok. Xiaomi 12 és Poco f5 közül melyiket ajánlanátok átlagos felhasználásra? Samsung a52s-ről váltanék.
-
MODERÁTOR
-
mexel
veterán
válasz Viktor0610 #182453 üzenetére
Sajna közelebb leszünk a 60-70 hez mint a 100 feletti árhoz. Ez most lehet hogy nem hosszútávú vásárlás lesz, de költözik, munkahelyváltás stb, ez az utsó a listán amire költeni kell.
-
Rhino82
aktív tag
Kicsi jobban körbenézve 3 készülék fogott meg:
Xiaomi 13T
Google Pixel 7
Oneplus 10TEzek közül ti melyiket vennétek és miért?
Nekem ami fontos tényező:
Àrához képest korrekt kamera
Készülék szoftveres támogatása (3 évig azért szeretném használni)
Egy erős proci (ez is árkategóriájában értve)
És végülis az se baj, ha gördülékeny a rendszer. -
-
Rhino82
aktív tag
válasz bajnokpityu #182458 üzenetére
Vége a miui-nak?
Ezt hogy értsem?Közben látom, hogy hyper os lesz a neve....de ez csak névben változik, nem?
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
-
vacs
veterán
válasz bajnokpityu #182458 üzenetére
"Pixel 7 bug halmaz"
Én fél éve használok Pixel 7-et, de nem vettem észre bughalmazt, biztosan az én szemem rossz!
(^)(>.<)(^)
-
Rhino82
aktív tag
válasz Zsolt,72 #182460 üzenetére
Köszi! Igen közben rákerestem én is.
Hát érdekes...akkor ez is egy dontő szempont lehet...mert ki tudja milyen lesz ez az "új" rendszer...pedig a 13T elég összeszedett telefon lett szerintem. Főleg a beígért 4+5 éves támogatással. Illetve a 3 kinézett modell közül ez a legfrissebb is. -
bajnokpityu
félisten
válasz Rhino82 #182459 üzenetére
tudtommal jelentős változás lesz a tartalomban is. értem ez alatt, hogy egy oprendszerel akarják kiszolgálni az összes okoscuccukat, és ebbő lcsak 1 lesz a telefon.
mostanság végre kiforrta magát, tenger szopás után, erre beszántják...
Vacs: ezt látom a topicban. nekem teljesen elment a kedvem a tipustól.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Rhino82
aktív tag
válasz bajnokpityu #182465 üzenetére
Igen, eddig én is kerültem a xiaomi telefonokat.
Pár hónapja a fórumokban pedig dícsérték és az árkategóriában ahol nézelődök, ott az egyik jelöltem pont egy xiaomi lett. Gondoltam hallgatok a fórumtársakra és kap esélyt a xiaomi is. -
t-joco
tag
Sziasztok!
AQUA Webáruház gyártói, vagy csak bolti garanciát ad a telefonokra?
Ki,mit gondol ??A 14 napon belüli elállás hogy működik az áruháznál? Neked kell intézni az áru visszaküldését, vagy a bolt futárt küld? Erről van valakinek infója,tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Papix
tag
Sziasztok!
Nem igazán kaptam választ az előző kérdésemre.
A 16 éve gyerekemnek keresek telót. Eddig egy Poco x 3 prot használt. Nyúzta rendesen.
A kiszemeltek Samu A54, Nothing Phone1, Poco F5.
Sokat játszik nem viszonylag nem nagy rendszer igényű játékokkal és zenét hallgat rengeteget, van hogy egyszerre a kettőt, internet chatelés.Melyiket érdemesebb venni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ginola
addikt
válasz Viktor0610 #182470 üzenetére
Nord 3 vagy nothing Phone 2 a jobb vétel?
Utolsó telefonom realme volt. -
Papix
tag
válasz Viktor0610 #182470 üzenetére
Köszi
-
MODERÁTOR
válasz ginola #182471 üzenetére
Kamerában, teljesítményben a Nothing Phone 2 jobb, akkuban kb. hasonlók, kijelzőben jobb felbontású a OnePlus Nord 3, de a Nothing Phone 2 fényesebb.
Nekem mondjuk, nem annyira tetszenek a Nothing Phone-ok, szóval én lehet, a OnePlus mellett döntenék.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ginola
addikt
válasz Viktor0610 #182476 üzenetére
Köszönöm. A Phone 2 kijelző pwm-e csak 90, ez nagyon alacsony.
-
MODERÁTOR
-
Rhino82
aktív tag
Mindegy, hétvégén lesz időm elmenni megnézni őket.
Hajlok a 13T fele.
Esetleg még egy 8/256-os S21 Fe? -
Drughi
addikt
Üdv,
Mi most a BB ajánlat, olyan br. 90e-130e Ft körül?
Ami fontos: min. 90HZ amoled kijelző, legalább 400ppi, gyors döccenés mentes kezelhetőség.
Kamera hozza a kategória átlagát, minden egyéb csak másodlagos. -
Kallor
csendes tag
Sziasztok!
Szolgáltatónál 274K-ért jó vétel lehet még az iphone13? Egyáltalán megéri még venni a modellt?
Elsősorban a terméktámogatás és a rendszer sebessége a szempont, illetve kicsit a kamera. Van céges készülékem napi gyűrésre, szóval csak a nagyon privát dolgokra használnám és ha lehet választani nem adnám a kínaiaknak az adataim (vagy nem a kínaiaknak adnám ha lehet választani, talán a pontosabb megfogalmazás). -
xhege
veterán
válasz Kallor #182483 üzenetére
Simán megéri szerintem. Még 3-4 év támogatás van benne, és lassú biztosan nem lesz. Feleségem a mai napig boldogan használ egy iPhone 11-et, és semmi gondja nincs vele.
Mondjuk ha nem részletre szeretnéd megvenni, akkor itt az aprón kedvezőbb áron is ki lehet fogni újszerűeket.
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni egyszerű de fontos munkára. Tudtok az alábbiak alapján javasolni esetleg?
Olcsó kategóra
Új
Független, garanciális
Hosszú távra tervezek
Felhasználás: egyszerű céges szoftver amiben kiszállítást lehet kezelni + navigáció (waze/google)
OS: lehetőleg minél "tisztább" android, a lehető legfluidabb telefonra lenne szükség árkategórián belülElőre is köszönöm!
This is the way
-
rodman73
aktív tag
- Árkategória. 150-200 e ft.
- Használt vagy új? Inkább új, de ha van rá garancia, használt is szóba jöhet
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Vodafone-nál vagyok, de ott elég gyér a kínálat sajnos. Ezért innen apróról vagy függetlenül újonnan gyártói garanciával venném
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Minimum egy, de inkább két évre tervezek vele
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Általános social media, újabb játékok. Kamera nem annyira fontos.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Jó a zárt is
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Méret nem számít, de jobban szeretem a 6,2-6,7 körüli telókatOneplus 8T-t használok egy jó ideje, 10 Pro nem tetszik a lekerekített kijelző miatt, a 10T-ről pedig hiányzik a némító gomb. Lehet itt az idő új gyártó után nézni? Bár ahogy nézem a 10T elég jó áron van, Realme GT2 is tetszik, ebben az ár kategóriában egyébként most mi a best buy? (150-200k)
-
sohajda90
tag
válasz Drughi #182482 üzenetére
Én a helyedben rendelnék a OnePlus hivatalos oldaláról egy Nord 2T-t:
8/128 GB: 279 EUR (kb. 107e Ft)
12/256 GB: 389 EUR (kb. 150e Ft)A nagyobb memória kiszerelés már kívülesik a keretből amit megadtál, de azért future proofabb, viszont ebben a kategóriában a Dimensity 1300 chip elég erősnek számít és főkamera minősége is teljesen rendben van.
-
zolnagy
őstag
Sziasztok!
- Árkategória. max 100eFt
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? lehetőleg ne sufni gsm boltban
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, több évre
- Mire használnád? sok telefonálás, chat, böngészés, néha egy-egy fénykép. Semmi játék, video.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, nem, de ios nincs ennyiért
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" lenne az ideális, ami ugye már nincs, csak iphone-ban többért, tehát ez van...Nem nekem lesz. Akinek lesz, az a fenti célra használja.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
- Árkategória. max 200k
- Használt vagy új? új vagy sok garos használt
- Hol vennéd meg? Mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 1, maximum 2évre
- Mire használnád? sok telefonálás, böngészés, fényképezés, YouTube
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A52S van most, valami hasonló méret lenne a legjobbFontos lenne a wireless töltés és az A52S-nél jobb kamera.
-
Rhino82
aktív tag
Google Pixel 7-et honnan érdemes megvenni?
Aqua vagy alza?
Hétvégéig még alszom rá párat, de szimpatikus nagyon. -
hhgygy
senior tag
válasz Rhino82 #182496 üzenetére
Hát, ha nem akarsz vele telefonálni...
Merthogy sokan panaszkodnakDell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
ggeleven
őstag
válasz hhgygy #182497 üzenetére
Polkorrektség miatt akkor tegyük mellé az itteni felhasználók legfrissebb rendszerrel szeretett tapasztalatait is. Ők nem győzik hangsúlyozni, hogy sokkal jobb lett a helyzet mostanra. Ti bíztok több hónapos, esetleg mobilos fronton kevésbé jártas ÁK értékelők véleményében fenntartás nélkül? Nagyon keresni kell minden terméknél a hasznosakat, a legtöbb semmit sem ér avagy üvölt róla, hogy user error. Pixel 7hez visszatérve nem állítom, hogy nem voltak és nincsenek hibák, de nem szabad félrelökni a szériát.
@Vacs
Mik legújabb hírek Pixel fronton? Tudtál ma telefonálni rendben?Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest