Új hozzászólás Aktív témák

  • flashpointer

    őstag

    Hello, a mostani telefonom helyere keresek egy masikat: Redmi 4 prime, megjelenesekor vettem meg, igazabol most is oke lenne ha nem haldokolna az akksija vagy a torott csatlakozoja miatt nem csak egy bizonyos kabelpozicioban toltene amit 2 perc eltalalni... szoval ehhez tudok hasonlitani mikor a kovetkezo telefont irom korul de mivel epp most csodalkoztam el rajta hogy mar 5 eves, gondolom a leggagyibb is van ilyen kepessegu :D

    Árkategória. 70 de ha marad belole az sem baj, viszont ha kicsit tobbert van sokkal jobb akkor az is meggondolando.
    - Használt vagy új? csak uj
    - Hol vennéd meg? Függetlenül valami mediamarkt/amazon/ilyesmi helyen
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, A mostani Redmi is inkabb elhasznalodott minthogy elfogyott volna, szoval hosszu tavra.
    - Mire használnád? 85 % bongeszes, 10% navigacio. Neha lovok 1-2 kepet de van massal fotozni. Sem app, jatek, telefonos fizetes, stb
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Jo a zart is, esetleg ha nem tul bonyolult modositani es tiszta androidot ratenni az elony. (erre nem sikerult) Ez a Xiaomis Android nem tetszik, mondjuk a samsungos se. Az asszonynak Pixel 4 van, az azon levo jobban bejon.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
    5" meret bejon de ugy lattam mar inkabb csak nagyobbak vannak, az sem vétó

    Ami fontos lenne meg :
    -Dual sim, memkartyahely nem fontos
    -vastagsaga, egyszeruen nem birom kezben tartani a vekonyakat, minel vastagabb annal jobb, habar egy vastagabb szilikontok segit mindenen.
    -nagy akksi.
    -vezetek nelkuli toltes jonak tunik de ugy latom ebben az arkategoriaban nem tul nagy a valasztek belole.

    ami elsore kis keresgeles/olvasas utan jo ajanlatnak tunik a poco M3 pro 5G vagy a redmi egy aktualis modellje, viszont nem tudom jo otlet-e kinai telon tartani az osszes jelszot/adatot (szamla stb) azok utan amit olvasni lehet , inkabb szimpatikusabbnak talalnek valami masik gyartot. Esetleg Motorola g30?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák