Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
Hello,
50k HUF korul milyen telefont ajanlotok?
Edesanyamnak lesz es csak facebookra kell neki...
Azt mondta,hogy neki csak az fontos,hogy legyen jo minosegu a kepernyoje...Hogy lassa jol rajta a facebukot... -
nyaxi
csendes tag
Sziasztok!
3 teló közt vacilálok, nem tudok dönteni, segítsetek kérlek, nem értek a telefonokhoz ...
Elolvastam a teszteket, de igazából semmi eredményre nem vezetett azon kívül, hogy az egyik LED paneles, a másik kettő pedig nem. Sosem volt LED-es telefon, igazából a lényeg, hogy a régi Redmi 4x-et cserélném, mert nagyon belassult, és hosszú üzemidőt szeretnék és hogy viszonylag gyors legyen, meg lehessen vele normális fotót készíteni, mert a Redmi 4x az tragédia kamera terén...Illetve, mennyire fontos hogy 4 vagy 6 vagy 8 gb a ram?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
2 készülék közül vacillálok S20FE, vs A52S 5G
Jelenleg egy S21-et használok, de az akkuja baromi gyenge. 1 napot is ritka, hogy kibír.
Igazából a képességeit nem használom ki, ezért nem dőlök a kardomba, ha pár dolog hiányzik.
Ami fontos: Használható kamera, amoled kijelző, stereo hang, jó akku, jó ujjlenyomat olvasó.
A leginkább mérvadó az az üzemidő.Az A52S-t akkor választom, ha akku üzemidőben sokkal jobb, mint az S20FE. Tudom, hogy minden másban jobb az FE.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Hzi
aktív tag
válasz sfdrakex #165788 üzenetére
Ez az összehasonlító oldalas linked nem precíz:
- egyrészt szerintem nálunk exynosos telók vannak
- másrészt pl. az S21-ekben a jelenlegi legújabb/legjobb háttértár, az UFS 3.1 van, az oldal szerint csak 3.0.Én itt hasonlítok, szerintem megbízhatóbb: [link]
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
őstag
Sziasztok! Szeretném a segitségeteket kérni telefon vásárlás miatt. Nem igazán vagyok tisztában a mostani telefonokkal, mi az ami jónak számít? Továbbá ajánlott termék? A két lányomnak szeretnék karácsonyra venni, 12.és 10 évesek. 2 éve használnak Samsung A10 telefont. De már lassú nekik. Árban 100-150k max/ db áron gondolkodom.Általános használatra lennének, videó, játék, stb.. köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
bigmafa
tag
Sziasztok, 15 éves lánynak keresnék telefont. Használtat, 30-35 körül max. Minimum 3GB RAM, tűrhető kamera, fény/proxy szenzor is lehetőleg. Nem kell semmi extra erő, játékra nem lesz használva. Nem árt ha kibírja még pár évig. Inkább kisebb méret, mint nagy. Mit ajánlanátok? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kutga
nagyúr
válasz Ace Ventura #165803 üzenetére
Sokkal jobb nem lesz üzemidőben az A52s, én mégis azt választanám, az 5g és a jack miatt. Ha ezek nem számítanak, az FE nagyon korrekt. Egyébként én pont az S21-gyel szemeztem, de ilyen akkuval nem oké.
Let the Zone take me if I am.
-
vihartigris
őstag
válasz kutga #165812 üzenetére
Ilyen 5G lefedettség mellett egyelőre nem kell 5G-s készüléket venni
bármi reciproka a semmi
-
kutga
nagyúr
válasz vihartigris #165813 üzenetére
Budapesten szerintem már érdemes, de a jack miatt akkor is az A52-t venném.
-
kutga
nagyúr
válasz vihartigris #165815 üzenetére
Arra nem nagyon járok, de Budapesten menet közben már csomó helyen felmegy a telefon 5g-re.
-
kutga
nagyúr
válasz vihartigris #165817 üzenetére
Ez így van sajnos, felénk sok faluban a 3g is luxus.
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Dual active simes telok vannak mostanság? Mi a legutóbbi/legfrissebb és ajánlott készülék?
-
onyy
csendes tag
Sziasztok,
Édesanyámnak néznék egy új telefont a lassan megdöglő Samsung Galaxy A20E helyett.Újonnan, hosszú távra keresek olyan dual sim-es Androidos készüléket, ami stabilan tud működni Telenoros kártyával (sajnos az eddig kipróbált Xiaomik közül mindegyikkel gond volt a Telenor, így sajnos ez a márka kiesik, Samsungokkal nem volt probléma).
- Árkategória: 60-100ezer Ft között
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Nem vagyok ellene a külföldi rendelésnek, de itthoni garival is simán
- Mire használnád? Messenger, Viber, Facebook, általános hírolvasás, telefonálás, emailezés, A20E-nek megfelelő fotós képességek már megfelelőek.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nincs különösebb igény, legyen hozzá lehetőség flip-tokot venni.Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Gyermekemnek van most egy Redmi Note 8 telefonja, de sajnos kezd tonkremenni.
Szerintetek mit erdemes most nezni helyette, ha elsosorban jatekra kell?
- Árkategória: 100k (max. 150, ha van hozza valami extra szuper cucc.)
- Csak új erdekel, Karacsonyi ajandek lenne... (Ha kibirja addig a mostani)
- Hol vennéd meg? Magyar garanciaval.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Inkabb hosszu.
- Mire használnád? Telefonalas, fenykepezes, video hivas messengeren. De fokepp jatek
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android lenne jo.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy, de jo lenne 6" alatt... de nem gond a 6.5 sem, ha franko. De inkabb mindegy."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Salex1
őstag
Kisfiamnak szeretnék telefont venni, 10 éves.
- Árkategória. Olcsó, mert ki tudja, lehet nem sokáig fogja bírni...30-40k
- Használt vagy új? Nem döntöttem még.
- Hol vennéd meg? Bárhonnan jó.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, én hosszúra, de biztosan nőnek majd az igényei.
- Mire használnád? általános gyerek használat.Nem kell atomerőmű.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy -
tvamos
nagyúr
válasz Sgr_A #165824 üzenetére
Koszi! Ez jo lehet? [link]
Hmmm... Milyen az a gyartoi garancia, ami az uzletbe szol?
Jut eszembe... Amugy a gyermek 16 eves, szoval power juzer. Mondta, hogy ROG-ot szeretne, de nekem meg nincs 300 ezrem, szoval valami olcsobb megoldas kell.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
sasa134
addikt
sziasztok, 65+ szüleimnek keresem a fáradó Samu A5 2017-ek utódjait. Kamerában örülnék előrelépésnek (gondolom ez nem lesz nehéz), csak droid, nem baj, ha nagyobb a kijelző, könnyebben kezelik majd. Árban jó lenne 250-300Eur körül megállni... Nord CE vagy Nord N10 jó gondolat? Droid főverzió support nagyon hitvány? Jó lenne 1 év múlva nem ezen rugózni újra...köszi
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
ghiottone
nagyúr
válasz sasa134 #165827 üzenetére
Nord Ce jó választás lehet. 2 van ismerősi körben amit én ajánlottam nekik és kedvelik. 2 főverziót és 3 év biztonsági frissítéseket kap - az utóbbiak havonta jönnek.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz sasa134 #165829 üzenetére
A 2 ismerős közül az egyik a sima Note 10-ről váltott a Nord CE-re, mert sokat telefonál és megőrjítette a miui-féle közelség érzékelő problémája. Lehet a Pro nem szenved ilyentől, azt még nem használtam.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
NoOne1976
őstag
Oneplus Nord CE 5G mennyire ajánlott 100ezerért? Sufni gsm bolt ár alatt van az Emagnál.
Van ebben az árban más, ami ajánlottabb? Teljesen átlagos (nagymama szintű) felhasználásra kell. Talán a fotózás ami a leglényegesebb lehet. -
MODERÁTOR
-
őstag
válasz NoOne1976 #165835 üzenetére
Mobilarénás és a GSMAarenas tesztben is a kameráját húzták le. Idézet a lapcsalád tesztjéből:
"Egy dolog, hogy egy random Mi (10T Lite 5G) vagy Redmi (Note 10 Pro) többet nyújt és jobbat, az viszont kifejezetten kellemetlen a CE-re nézve, hogy egy sokkal olcsóbb Poco X3 képminősége is szintekkel jobb."
Amúgy szerintem 100k-ért nem egy rossz vétel, ha keveset kattintgat az ember.
-
őstag
válasz NoOne1976 #165840 üzenetére
Kicsit még nem lehet hozzátenni? 111k a Telenornál a sima A52. Gondolom az ereje is elég lenne a nagyinak.
Redmi Note 10 Pro is inkább 110-120 környékén vehető. Talán most a hetekben lesznek további akciók a Black Friday keretében.
Egy harmadik opció a Goboo. Ott 229€ ~ 82.000 Ft kuponnal a Note 10 Pro. Spanyol garival. -
tvamos
nagyúr
válasz Viktor0610 #165837 üzenetére
Ertem, koszonom!
Tobb helyen olvasom most, hogy a Xiaomi Black Shark 4 egy szuper gamer telefon. Esetleg erdemes arra meg "osszerakni" egy kis zsetont? Az mondjuk 190...
Ez a konzolvilag az orszag boltja, es van 36 ezer ertekel, olyan nagyon rossz nem lehet, gondolom. Itt 140 az A52s. Ezzel gondolom nem nyulok nagyon melle. [link]
Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
stingy2
senior tag
-
dbj19
csendes tag
Sziasztok!
Jó sokat visszaolvastam, így most 60-80k körül keresve ahogy nézem a redmi 9t, redmi note 10, redmi note 9 pro, note 9t, poco x3 kiscsoport van ajánlva újonnan. Igazából önmagában ennyi tökkelütött verziót előállítani is mutatvány, így hátha lesz valaki, aki jól mozog ezekben és tud válaszolni.
Szóval az utóbbi időben a telefonokban lévő procik és gpu-k fejlődése indokolta ezt a millió új verziót? Ezekben valóban érezhetően jobb és újabb hardver van, mint az azonos nevű csak 8as vagy 7es számúakban?
Van esetleg értelme ebben az árkategóriában nem újat vásárolni, hanem egy régebbi, de akkor magasabb kategóriás telefont használtan venni (gondolok pl. Mi 9T-re 70-80k-ért)? Vagy azok hardveresen nagyon el vannak maradva? Kamera minőség nem érdekel túlságosan, főleg a processzor meg gpu, meg legyen sok ram, netezni, videót nézni, mindennapi használatban folytonos legyen a működés, az sem ártana, ha ez a kövi néhány évben így is maradna.
Nekem annyi lenne még fontos, hogy a kijelzőn ha lehet semmiféle lyuk meg sziget meg ilyesmik ne legyenek (ezért is gondoltam Mi 9T-re, vagy K30 pro, K20, de utóbbiak itthon nem kaphatók??) de kétlem, hogy ennyiért van ilyen készülék -
Piftuka
veterán
Sziasztok!
A nővérem számára keresek új, kártyafüggetlen, min. 64 GB tárhely/4GB RAM kiépítésű telefont. Látom, mostanra ez utóbbi, és a ~60.000 forint lett a belépő kategória...
Vodafone üzletben, vagy Media Markt-ban (esetleg Alza) szeretnénk megvásárolni.
Csak telefonálásra, SMS-sre, és fotózásra lenne használva. Nem árt, ha jól bírja az aksija. (Bár gondolom, itt mindegyiknek, 4.000-es, vagy 5.000-es van.)
A "Nokia 5.4" az egyik kiszemelt. Milyen alternatívái vannak?
Köszi előre is a segítséget!
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest