Hirdetés
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz diablo666 #7897 üzenetére
Tipo az korrekt!
egész gyors a gyári ICS-el. hivatalos JB nem lesz rá (eddig úgy néz ki), de az ICS-ével semmi gond... (kettő van a családban)kamerával nem is az a baj, hogy 2.5mpx-eles, hanem, hogy fix fókuszos, eléggé kuka kategória, ill. a kijelzője is elég csúnya... de ebben a kategóriában nem akkora vész...
Xperia minhez képest sokkal gyorsabb, gördülékenyebb a rendszer, csak gagyibb a telefon maga. én a Tipot választanám. igaz játékokban nem akkora ász, de az alapok mennek vele, a droid gyors...
esetleg Galaxy mini 2.. az megkapja a JB-t is elvileg. de a tipo sokkal szebb szerintem -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz diablo666 #120118 üzenetére
Ennyire nem vagyok képben a különbségeket illetően, de a netes találatok alapján: "To sum up, Note 4's processor is faster. 4x's camera is better and battery is much better optimized, meaning that it'll last a few hours longer."
Eszerint a Note 4 procija gyorsabb, cserébe a Note 4X kamerája jobb, és az akku is jobban bírja.
A döntés a tied.
Xiaomi 13T
-
Ájvé
veterán
válasz diablo666 #120136 üzenetére
Lehet 4X-be nem került Omnivisionos kamera, de egyébként én se értem. XDA fórumon MTK-s Redmi Note 4-et is belekeverték, még érdekesebb hogy Note 4X-be is van MTK-s, sőt valamelyik kínai shopba láttam B20-ast is. Totál káosz a Xiaominál az elnevezés. Lehet csak a készülék ház miatt van két típus, mert más különbséget tényleg nem lehet mondani, ez az egyetlen ami biztosan különbség a Note 4 és Note 4X között.
Note 4-be egyébként Samsung (jobb esetben) és Omnivision kamerák vannak, Note 4X-et nem tudom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest