Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    Hello!

    Készüléket szeretnék váltani, jelenleg egy Samsung Galaxy A5 (2017) egyébként elégedett gazdája vagyok, immár 4 éve.
    A váltás oka elsősorban a kamera lenne, nincs vele különösebb baj, de már vannak ennél bőven jobbak kategórián belül is.
    Hardveresen alapvetően nincsenek nagy igényeim, az SoC ebben is bőven elég gyors, természetesen ha már váltok, akkor erősebbre, és a 3 GB RAm-ról legalább 6-ra. A 32 GB tárhely viszont szűkös, 64, de inkább 128 a cél. A kijelző jelenleg is 1920*1080, visszalépni nem szeretnék, mint ahogy az AMOLED képi világa is a szívemhez nőtt. Ezek alapján erősen szimpatizálok a jelenlegi utódmodellel, a Galaxy A52-vel, de nem zárkózok el mástól sem.
    A hétvégén sokat fotóztam egy iPhone 8-cal, ami meggyőző minőségben és sebességben is, de egyfelől az iPhone drága, másrészt az árban még elviselhető közeli SE kijelzője alacsony felbontású. Na meg még mindig macerás egy képet lementeni róla felhő és/vagy a vacak iTunes nélkül, így nem igazán opció.
    Mi lehet még jó vétel ár/érték arányban, ami jó fotós fronton? Ez a függetlenül max 150 ezer forintos sáv, aztán ha valahol lehet olcsósítani rajta, az csak jó.
    Nézegettem az S10-et is, de már csak 1-2 évig van rá támogatás, és még mindig nagyon drága.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák