Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hasonló kérdésem lenne.
Egy Samsung A 50 vagy egy Xiaomi Redmi 7 lehetne jobb?
Felhasználás:- telefonálás
- facebook
- messenger
- fényképezésMelyiket érdemes választani?
Üdv: feri 1
( Sürgős lenne a válaszadás. Köszönöm )
[ Szerkesztve ]
-
Trappi
újonc
Hello, a segítségeteket, illetve a tanácsotokat szeretném kérni telefonvásárlással kapcsolatban.
A régi, Huawei P9 Lite telefonomat szeretném lecserélni egy újabb készülékre.
A régivel csak és kizárólag annyi problémám volt, hogy a 16 Gb tárhely nem elég már nagyon semmire sem.
Gondolkoztam a memóriakártya vásárláson is, de egyéb okok (2 telefont használok, a második már haldoklik) miatt is szükségessé vált egy új telefon.100 000 vagy az alatti árkategóriában lenne megfelelő
és bár semmi negatív tapasztalatom nincs a használt telefonvásárlással kapcsolatban, de mégis, csak új készüléket vásárolnék
Jelenleg 3 okostelefont találtam saját, laikus keresés alapján
mindhárom az Extreme Digital kínálatából (akciósan)Huawei Mate 20 Lite - 70k (jelenleg ez tetszik a legjobban)
Huawei P30 Lite - 100k (nekem ez a felső kategória határa)
Huawei P20 Lite - 60k (ha nem tér el teljesítményben a mate 20-tól)Bár 2-3 évig nem szeretnék telefont cserélni megint, nem hiszem hogy a legújabb széria kellene nekem.
Bár főleg telefonálásra használnám, de a "normál" felhasználás mellett van egy játék, amit szintén a telefonon futtatok, bár az sem igényel véleményem szerint nagy erőforrásokat, hiszen szépen elfut a P9 Lite-omon is.Multimédia és fotózás? Hát, videót a kijelző kicsiny volta miatt úgysem nézek telefonon, a fotózással kapcsolatban meg lehet hogy én vagyok az igénytelen, de nekem az eddigi telefonok képei is tökéletesen megfeleltek. Kábeles füllhallgatót ugyan nem szoktam használni (Bluetooth-os headset, ill. fülhallgató inkább) de a szabvány jack aljzathoz azért ragaszkodom.
Mindenképp Android operációs rendszerűt szeretnék, lehetőleg a Huawei-től, és a készülék mérete, tekintve hogy "elég" nagy kezem van, inkább a méretesebb darabok irányába húzodjon el.
-
addikt
válasz Trappi #143553 üzenetére
Ennyi pénzért már van honor play meg huawei p20, honor 10 igaz ezek kisebbek
Mate 20 light, p30 light, honor 20 light, honor 8x ezek mind kirin 710-es soc-al szerelt telók
A p 20 lit-ot kizárnám gyengébb a többinél
Van még a samsung a 50, es a xiaomi redmi note7
Kicsit 100 felett xiaomi mi 9t ez a legerősebb[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Ájvé
veterán
válasz Trappi #143553 üzenetére
Inkább akkor P20, igaz ez nem edigital, de emag is hivatalos viszonteladó vagyis gyári Huawei garanciát kapsz ugyan úgy, így szerintem sokkal jobban jársz, ezzel inkább van esélyed 2-3 évre még. Bár ez nem olyan nagy de tudásban bőven az említett készülékek felett van.
-
mjani1172
addikt
Hello!
Kinéztem magamnak egy ZTE Axon 10 Pro-t, de látom még senkinek nincs, vagy már senkinek nincs.
Pedig a németeknél ott vannak hivatalosan.
Ennyire halott a márka? A tesztek szerint nagyon jól sikerült.
Van topic ami foglalkozik vele? Engedjem el?[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SunMount3r #143560 üzenetére
Így van, Redmi 7 a jobb.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Ájvé
veterán
válasz SunMount3r #143560 üzenetére
6a nem annyira ajánlott, minőségben elmarad a 6 és 7-től. 7 a leginkább ajánlott ezek közül, de túl nagy akkor 6 se rossz még.
-
szkorhetz
őstag
Max 50ért mi a BestBuy?
55 körüli férfinak, első okostelefon, külön igények nincsenek. Méretben inkább iPhone 7 méret, mint 7 Plus.
Redmi 7? -
cdl
senior tag
Sziasztok.
Samsung Note 9 vagy Huawei Mate 20 Pro a két versenyző.
Alig használtan kb 1 árban vannak, melyiket választanátok? -
törölt tag
Üdv!
Jó kamerás, notch nélküli (kameralyuk még oké), nagy kijelzős (6"+) Droidot keresek. Középkategóriás SoC elég lenne meg az se zavar ha csak 4 giga RAM van benne. Jack csatlakozó se lenne hátrány.
Mi 9T-t néztem de a kamera este valahogy nem tűnik kielégítőnek. Más tipp? Nem túl drágán újonnan, max 200-220, de lehet Telenoros is XS előfizetéssel.
:R
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #42308056 #143568 üzenetére
Annyiból szerintem egy P30 is kijön, bár az notchos, de nem nagy a különbség a notch és a kameralyuk között. Nézz rá S10ere. Oneplus 7 vagy a 7 Pro. Elég sokminden belefér 200 körül. Ott már inkább az dönt neked melyik tetszik.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
törölt tag
-
titán
...
Téves hozzászólás, kérem a topikgazdát törölni szíveskedjék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Xiaomi note 4 4/64-t cserelnek le. Egy ideje mar agyaltam rajta, de most, hogy husz perce sikerult agyonpokhaloznom a kijelzot,
az eletkedvem is elmentugy dontoztem, nem halogatom tovabb.60 k-nal tobbet meg soha nem koltottem mobilra, kesz vagyok valamivel ennel feljebb maszni, ha van ertelme, de nem sokkal. (70-80k)
Chrome, Gmail, neha ceges levelezes, youtube, zenehallgatas, tehat semmi vilagmegvalto - jatszani nem szoktam.
Konnyu rootolhatosagnak orulnek, custom rom nem hiszem, hogy menne ran. Adroid v A-alapu rom jatszik.Xiaomi Mi 9T-t ajanlottak BB topicban a minap, Xiaomi Note 7 pro(?)-rol hallottam meg jokat, ezen felul nem igazan ismerem a mai telefonokat.
4/64-rol valtok igy jo lenne, ha legalabb ezt tudna. Ne legyen 7 colos.Es nagyon jo lenne, ha vegre olyan telefonom lenne, amivel valoban jo fotokat lehet csinalni.
Kulfoldi beszerzes is szoba johet (nem gond ha tobb het mig megjon, csak vammal ne kelljen bohockodni), hasznaltpiac is (szamlas-garis), outlet is (csak ertelmesen gariztathato legyen).
Ar/ertek aranyban gondolkodom - es legalabb 3 ev mukodesi idoben.Azsiai telefonok is johetnek (sot gyanitom, a keret miatt mas nem is nagyon johet szoba), Xiaomi es Huawei volt es van a csaladban, a tobbit nem ismerem.
Nagyon hirtelen ennyi. Elnezest a nyersebb fogalmazasert, hogy csak par hozzaszolast olvastam vissza, alig latok a duhtol - es a kijelzotol...
Elore is koszonom az esetleges segitseget! -
-
Gömbike
senior tag
válasz Peterhappy #143577 üzenetére
Mate 20 Lite telefon nagyon jó áron van, 66.500 a Turbadonál ingyenes postával, 2 év háztól házig garanciával.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
nrg.960
tag
Sziasztok.
Páromnak szeretnék telefont venni.
Az elképzelés pedig, hogy nagyon jó kamerával rendelkezzen, és használtan maximum 100k-ban álljon meg és az üzemidő sem ártana ha hosszú lenne.
Milyen lehetőségeim vannak?Nézegettem Galaxy S8-at is, de amit személyesen megnéztem 3/3 be volt égve a kijelző. Nem tudom, hogy az S9-nél is fent áll-e még ez a "széria"hiba.
Nem vagyok a szavak embere..
-
Humbucker
senior tag
Huwei P30 Lite-ről mik a vélemények? Van egy samsung A3 2016-osom amit már szeretnék lecserélni, és Huawei-em eddig még nem volt, sőt mondhatjuk, hogy szinte Samsung telefonjaim voltak csak, így most váltani szeretnék valami olyan telóra ami nagyon szép képeket csinál. Az ár amit a telóra rászánok az kb itt lenne mint a P30 lite használtan vagyis olyan max 85, és android legyen. Szerintetek?Jó képeket készít a P30 lite?Egyáltalán mik a rossz tulajdonságai ennek a telónak?
-
Humbucker
senior tag
Ez a Psmart is nagyon tetszik és még olcsó is. Gondolom ez is gagyi és ilyet sem szabad ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest