Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Kis segítséget kérnék, vagy javaslatot.
Nézem a telefonokat , és az alábbiak közt vacilalok , nem igazán tudok dönteni.
P20 ( pro) , Mate20 ( pro) , Mi 9T , ami fontos számomra az 5 készülék közül a jó kamera és az üzemidő!Igazából azt nem tudom , hogy mi olyan érdemi különbség van a p20 / mate 20 és a pro kiadásaik közt , egymáshoz képest.
A Mi 9T-t ismerem , Xiaomi vonalról jövök...
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz WhiteWalker #143851 üzenetére
Én csak 3 készüléket olvasok a felsorolásból. Huaweit meggondolnám, Trumph megint kitolta a tilalom határidejét, nem túl biztató ez így, persze ha Android kell, mert Huawei készíti ezt a Hongment vagy hogy hívják végül.
Mi 9T Pro jobb SoC miatt esetleg megérheti. -
Jazz
veterán
Sziasztok,
a Samsung galaxy S10+-nál mit takar pontosan az hogy: "Radio: FM Radio only USA&Canada" ?
Lehet ívelt kijelző nélküli verziót is kapni, vagy ez már valami divatt lett hogy minden telefonba ilyet tesznek?
Köszifree your mind
-
MODERÁTOR
-
Jazz
veterán
Köszi. És miért jó az ívelt kijelző? Lehet "meggyőztök", és akkor egy gonddal kevesebb nekem a keresgélésben.
free your mind
-
Norbi.
őstag
Én nem foglak tudni, csak a hátrányát érzem, ezért esett ki anno a Mate 20 Pro nálam.
(sérülékenyebb, fólia beszerzése macera, véletlen hozzáérek a kijelző széléhez, gesztusvezérlés meg kényelmetlen nekem, mikor visszalapozok mondjuk)
De, van aki szereti és mást meg nem venne.
-
TibTea
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretnék vásárlásban tanácsot kérni tőletek, amire most a hétvégén már pontot kell tennem.
Telekomnál vagyok ügyfél és onnan vásárolnék telefont. Két kiszemeltem van -igaz ársávban meredek eltérés van-:
Huawei P20 (4+64)
Samsung s10eAmire használnám: sok net, kapcsolattartás, meló ami google suite alapú (naptár, mail, hangouts, konferencia hívások, google táblázat, dokumentumok, drive stb), szintén sok zene (spotify), navigálás, skype, közösségi média, fényképezés.
Játék egyáltalán nem lenne, videónézés is ritkán, max annyi ha youtube-on megnézek néha egy rövidebb videót.
DualSim mindenképp kell.Egyértelmű, hogy mivel jóval frissebb és magasabb kategóriájú az s10, az a nagyobb tudású. A dilemmát számorma legfőképpen az okozza, hogy a P20-at 60.000 Ft-ért tudnám most elhozni teljesen függetlenül, ami szerintem ezért a telefonért konkrétan ajándék (vagy nem, ezt majd remélem megmondjátok ti). Viszont azért 2018 elejei modell és nem tudom hosszútávon mennyire érdemes belefeccölni a reményt.
De nem ismerem annyira a huawei rendszerét, sokat olvasom itt is és máshol is, hogy az agresszív memóriakezelés miatt gondok adódnak az értesítésekkel, ami számomra nem túlzottan elfogadható. Úgy se akarok járni hosszútávon, hogy itt az amerikai balhé miatt szoftveres akadályok legyenek és azért ezekre a műveletekre tartós teljesítmény adott legyen.
A kérdés az lenne, hogy a fenti felhasználásra mennyire éri meg beruházni egy s10e-be, megéri-e a huaweihez képest közel háromszoros felárat? S úgy alapól mindenképp ér-e ekkora árkülönbséget?
A kompakt méret és kijelző nagyon jól jönne, de ennyiért nem érné meg. Ahogy olvastam tematikájú topikokban nem nagyon érdemes kérdezni, mert elfogultság van, lehet, hogy itt elfogulatlanabb módon tudtok nekem segíteni.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #143851 üzenetére
Erre valaki?
P20 / P20 Pro / Mate 20 / Mate 20 Pro ?
-
sfdrakex
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz WhiteWalker #143855 üzenetére
Rendben van, biztos nehéz a felfogásom, így értem.
Trumphnak meg a Huaweiből úgy tűnik
Pro változatok nyilván jobbak, de jóval drágábbak is.
Matekbe már Kirin 980 van, azért az jelent némi különbséget, persze 970 is bőven elég mindenre manapság.
Ha csak a kamera fontos akkor P20 is elég, főleg hogy 99 ezer Extremedigitalon, többi minimum 130-140 körül kezdődik. -
törölt tag
Ez a Nokia 8.1 nem is lenne rossz kamerában. Az zavar benne nagyon, hogy ha eltűntetem a notch-ot, akkor a felső sarkokban más lesz az ív mint lent. Nem értem hogy gondolták ezt.
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok!
Jó kamerás készüléket keresnék rokonomnak, közép-felső kategória területén valahol.
Ár kifejezetten nincs megadva, drágább árcédulával csak akkor, ha tényleg nagy a különbség. Telekomnál lenne vásárolva, hosszú távra, min. 2 év. Fotózás mellett csak FB, Messenger, Pinterest, átlagos lapok böngészésésre lenne használva. Méret teljesen mindegy, csak legyen arany, vagy valami csajosabb színbe. Köszi![ Szerkesztve ]
-
Oszy88
csendes tag
Sziasztok! Telefont keresek a feleségemnek. Nincsenek nagy elvárasok, de amit én szeretnék: Legalább 4/64-es, dupla sim, a kamerája legyen jó, hogy szép képeket tudjon csinálni a babákról! A keret 80000! Eddig a Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor márkák között kutattam!
-
lenox
veterán
X Mi 9T-t hol erdemes venni? Hol lesz jo garancia? A Xiaomishop az nem hivatalos, a xiaomi.hu/shop-on meg nem rendelheto. De akkor honnan? Vagy varni kell?
-
F-ECT$
titán
Ha egy szolgáltató imei tilt egy készüléket, akkor az más szolgáltató sim kártyájával használható? (Tfh a telefon független.)
Dive ever, work never.
-
WhiteWalker
nagyúr
Annyi , hogy Mate 20 PRO vagy P30 inkább?
Árban ahogy nézem majdnem ugyanannyi a kettő... Pár ezer Ft eltérés már lényegtelen.
Tudásban is elég hasonlóak , a vezeték nélküli töltés nekem nem érdekes hogy nincs a P30-ba.[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
válasz WhiteWalker #143884 üzenetére
Mate 20 Pro jobb, ha nem zavar a lekerekített kijelző, akkor meg főleg nincs miről beszélni.
instagram.com/albert__gyorgy
-
Coempi
tag
válasz WhiteWalker #143884 üzenetére
A Mate-ben jóval nagyobb az aksi is.
-
Ájvé
veterán
válasz trebrona #143867 üzenetére
Hát bocs, nem akartam bántani a szemed, de csak kinyomta
Ez legyen a világon a legnagyobb baj.(#143876) Hzi:
Igen így van, barátnőmnek készülő meglepetés járt csak a fejemben, véletlenül se az baj hogy fingom se volt hogy írják nevét (mintha érdekelne), köszönöm.
Sőt swype a hiúság l hibás, a fehérnemű márkát dobta be, ami amúgy is gyakran van használatban a fenti okból.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz trebrona #143890 üzenetére
Igaz nem érdem, de ez tudatlanság? Bárki téveszthet egy nevet, ettől egyből hülye is lesz? Érdekes hozzáállás. Legközelebb kiguglizom mielőtt nevet írok, nehogy kárt tegyek a szemedben, elnézést is korábbi(ak) miatt (merthogy nem először fordult már elő ezek szerint, de te szerencsére itt vagy és oktatsz, köszönöm).
-
MODERÁTOR
-
Fredo78
aktív tag
sziasztok!
Egy Iphone 6s jó megoldás lehet egy 10 éves kislánynak? Redmi 5A-ja van jelenleg de már elég leharcolt állapotú. Iphone a vágya, de a keret 50-60e Ft így kb ez ami elérhető. Sose volt Iphone-om nem tudom, hogy egy 3-4 éves hardver használható még?
-
Norbi.
őstag
válasz Fredo78 #143893 üzenetére
65 körül ki lehet fogni i7-et, azzal jobban járna szerintem. És most talán még mennek egy kicsit az árak, ha kijönnek szeptemberben az újak. Szerintem tegyetek még hozzá egy kicsit ha tudtok, vagy várjatok egy hónapot kb.
Ha nem megy, akkor még jó a 6s is persze, használható, de nem akkora az árkülönbség szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Fredo78
aktív tag
köszi mindkettőtöknek, beleásom kicsit magam az alma-témába.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Jelenleg egy Xiaomi Redmi 4X-t használok, amivel sokáig elégedett voltam.... Aztán ahogy belekerült a memória kártya és egyre több app. stb, észrevettem, hogy bizonyos alkalmazások megnyitásakor megáll több másodpercre, olyan mintha megfagyna, de nem, csak arra a 2-3-5 másodpercre kb. semmire sem reagál.... Tehát meg van szegényke lassúlva, néha nem fordul el a képernyő függőlegesből vízszintesbe stb, csak az újraindítás segít. Azmig normálisan működött elég volt, megfelelt az igényeimnek. Ezekből kifolyólag le szeretném valami "erősebbre" cserélni ami gyorsabb pörgősebb.... Ebben szeretném a segítségeteket kérni, Ti mit ajánlanátok helyette?
Köszönöm szépen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest