Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
köszönöm
bolti garis mate 10pro-t tudnék vásárolni 100k alatt, Áfa-t elszámoljuk és a honor 8-at szerintem egy 35-40k-rt eltudnám passzolni.... amennyiben ennyit sem ér a mét, akkor megvárom a Xiaomi készülékét.... az kb. olyan 150k környékén fog bekezdni?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
tomic
addikt
Nem a kerettel van a baj hanem a méreteivel a 7-nek.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
A Wish-en van egy érdekes telefon, de sok információ még a nagy reklamfotókon sincs róla.
Amit tudni lehet: 16 magos proci, 40/8Mp hátsó, és 20Mp előlapi kamera, 8/256Gb ram/rom, és FHD+ 1080/2160 mp 6" kijelző, Android globál 9.1-el (ilyen létezik?).
Vajon milyen proci lehet benne, és milyen telefont gyártanak hasonló paraméterekkel?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
-
addikt
Sziasztok.
Telefonvásárláshoz kérnék egy kis segítséget.
Cserélni szeretném a jelenlegi Xiaomi Note 3 telómat.Speciális igények egyáltalán nincsenek. Legyen benne egy használható kamera, nagy kijelző. Jó lenne ha az újnak az akksija is 4000 mah körül lenne.
1 sim kártya megy bele és egy micro SD kártya.Kb 65-75 ezerig nézegettem a telefonokat.
Amit találtam és jó ár/érték arányúnak tűnt az a Xiaomi Redmi Note 7.
Ez jó választás vagy esetleg ebben az ársávban van valami hasonló?Köszi
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
grizlisandor
veterán
válasz borix #143244 üzenetére
Milyen tecsik?
Bug valószínűleg lesz, közelségérzékelőst olvastam, hogy mind2 telefont érinti. 9SE-n szerintem kevesebb bug lehet, mivel régebb óta van piacon és több idejük volt kiküszöbölni a hibákat. (9SE márciusban, a 9T júniusban jelent meg)
Fentebb írtam felhasználást és arra minek nekem csúcshardver? O+O ellátja teljesen a feladatát a mai napig a snap801-el, kamera felett járt el az idő és a 3000 aksi felett, mert lassan 4 éves és a halálán van.(#143245) TunerJoe:
Sajnos csak 64-es a tárhely, de O+O-nál se használtam ki a 64-et.
Szeretem a stock közeli rendszert, most is LOS használok.
Köszi, akkor szerintem megpróbálom a 9SE-t, tudom egyszerűen/olcsóbban beszerezni, ha nem jön át, intézem a 3a-t. -
borix
őstag
válasz grizlisandor #143261 üzenetére
Közelségérzékelő érdekes mert azt írják, hogy valamelyik telefont érinti valamelyiket nem a régiek közül is.
Sokan szabadulnak a global rom-tól EU-ra váltanak erre kérdezgess azért rá a régebben létrejött Mi 9, Mi9 SE topikban, hogy váltás után mennyivel lesz kevesebb a bug. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Anyámnak kéne már lecserélni a régi Huawey y330-ast kellene leváltani.
A lényeg, hogy lehessen rajta netezni, illetve működjön rajta a telekom alkalmazás.
Méretileg valami hasonló kellene.
Árban 20K körül, de 30K alatt szeretne maradni (ez a lélektani határ, amit egy telefon ér nála).
Létezik egyáltalán ilyen telefon? -
Noukoum
veterán
válasz gyenesmartin #143263 üzenetére
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
titán
A mobil.hu oldalról vásároltatok már telefont? Fura, hogy annyira olcsóak a telók. Mondjuk pl a pcx-nél is jóval olcsóbbak, mint az edigital/media markt.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv, megint én.
Nagymamámnak keresünk telefont, minél kisebbet, minél modernebbet, minél jobb hardverrel, durván 50k-ig. Redmi 7 etalon, de nagy. Samsung A40-et ajánlották korábban, de az meg drága. Az A20e-t és a Nokia 4.2-t találtam még, mint alternatíva, inkább a Samsung felé hajlunk, bár én nem szeretem túlságosan. Ezekről mi a vélemény?hardverapro.hu/tag/chipman
-
Ájvé
veterán
válasz tomic #143249 üzenetére
3/32-es Redmi 7A mi felénk nem nagyon kapható, valószínűleg nincs Global változat (talán indiai), szóval 2/32-es a lehetséges alternatíva. Redmi 7 megérné a felárat, ha nem is hívtalos forrásból, de egy megbízható shopból legalább. Közben olvastam Redmi 7 nagy, Redmi Mi A2 Lite akkor jó lehet, bár ez stock droidos.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz tomic #143269 üzenetére
Kínai, írják is hiába van benne angol nyelv, B20 nincs benne.
4X elég régi nem venném már meg.
Mi A2 Lite nem fér bele? Ez majdnem ugyan annyi mint a Redmi 7. -
CHIPman
nagyúr
válasz Fred23 #143267 üzenetére
Nokiát skippelném, ismerősöktől csak rosszat hallottam az androidos Nokiákról, illetve az én szememben még nem túl "modern" a kialakítása a nagy kávák miatt. A Mi A2 lite-ból a 3GB-os verzió is elég lenne, néztem is, de 2 év garival az is üti az 50k-t, akkor meg már inkább az újabbat (A20e) választanánk.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
titán
Annak van jelentősége, hogy a mate20/lite- ban 4gb ram van ”csak”?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Telekomnál nekem is hosszabbítani kellett, ezért gondoltam én is veszek jóárasított Huaweit. Így most sikerült az utolsó darab(ok)-ra, viszont a Magenta1 kedvezményt már nem tudtam rá elhasználni, mivel ahhoz telefonálni kellett volna, de addig meg elviszik. Így most 86e-ért tudtam megrendelni. Dilemmában vagyok, hogy átvegyem-e. Jelenleg egy Redmi Note 5-m van.
Pro:
- azért mégiscsak egy csúcsmodell volt, és eddig még csak középkategóriás telefonom volt, kíváncsi lennék rá
- OLED kijelzőre is kíváncsi lennék
- üzemidő
- jóval ár alatt van, még 2 év múlva is érne 100(?) k-tKontra:
- kicsit régebbi
- nem tetszik a notch és az előlapi gomb
- nem használnám ki a kamerát, nem is izgat
- fájna a szívem a ki nem használt 20k kedvezmény miatt(Esetleg még lemondhatnám, de aztán telefonon kéne újrarendelni az utóbbi akció miatt, és addig 99%, hogy elvinnék neten.)
Ezek fényében mondjuk egy P30 Lite vagy valami más jobban megérhetné? Vagy szerintetek el kéne hoznom?
-
borix
őstag
válasz Dinter #143277 üzenetére
Nem vagyok előfizetés párti szerintem ahhoz képest drága.
Használtan a P20 pro garival 100E és semmi függőség.
Xiaomi Mi 8 használtan garival 80-85E, Gearbesttől a Mi 9T 85E idehaza 100E körül. Mi 9T Pro-t is majd be lehet szerezni 110E körül Snapdragon 855 bivaly egy telefon.
Feltöltőkártyásan adnák rendben van de 2 év hűséggel a következő android verzió már valószínű nem is lesz rá.
Gondold át azért rosszul nem jársz vele de azért az árért szerintem nem olyan nagy durranás. -
Dinter
addikt
válasz borix #143287 üzenetére
Egyben venném. Amúgy nem vennék új telefont, csak pont hosszabbítani kell az itthoni szolgáltatásokat illetve amúgy is akartam mobilnetet venni, így ez egy jó ajánlatnak tűnt, úgy voltam vele hogy max majd lemondom. 70-ért teljesen nyugodt szívvel hoznám el, így azért van bennem egy kis "ér e ez ennyit, kell e ez nekem".
-
Ájvé
veterán
válasz Dinter #143290 üzenetére
Részletre veszed a telefont? Ha nem akkor nincs semmi köze hozzá, a szerződés neked szól, a telefon teher mentes lesz ha egybe kifizeted. Bár ilyen kedvezményes készülékre szerződésben talán benne van hogy nem adhatod el, mivel nem a lista árát fizetted ki, de szerintem nem tiltják ha nem fizeted az előfizetést (persze lehet most tévedek, de készülék elvileg ki van fizetve még ha kedvezményes is).
-
-
F-ECT$
titán
válasz borix #143292 üzenetére
Nem áfa ügyeskedős helyen, pl Edigital, Mediamarkt, Speedshop 203.999 Ft (most leárazva 149.999 Ft), szóval a 181.060 nem annyira elszállt. Egyébként meg ha úgyis fizetsz az előfizetésed miatt, akkor nem jobb ha a szolgáltatáson túl adnak pár 10e Ft kedvezményt, és így olcsóbban hozod el a telefont, mint bármelyik sufnigsm-ből (86e vs 135e)?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sfdrakex
nagyúr
Eddig is előfizuja volt, hosszabbítja, tehát, nem emiatt köt előfizetéses szerződést.
Attól, hogy egy összegben kifizet egy telefont, ha azt nem feltöltőkártyával veszi, hanem előfizuhoz, kedvezményes áron, 2 év hűséggel, ha nem fizeti az előfizetést, a készüléket letiltják. Kifizette egyben ez igaz, de azért kapott kedvezményes árat, mert vállalta, hogy 2 évig még fizeti az előfizetését.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Ájvé
veterán
válasz sfdrakex #143296 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő tájékoztatást. Rég nem szerződtem már sehova, nem is tenném már.
De ha eladja a készüléket, senkinek nem fogja bemesélni, hogy fizetni fogja az előfizetést, vagyis szerintem. Mondjuk ezért felesleges is megvenni a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz F-ECT$ #143294 üzenetére
Listaár hagyjuk már 180E őrült aki ezért most kiadna kifutott telóért annyiért szinte bármilyen telefonod lehet lehet, hogy használtan garival de már nem P20 pro ezzel nem a telefomt akarom le degradálni.
Xiaomi nyomja kifelé az idei termékeit értékteleníti el a régieket még a sajátjait is.
El kell dönteni ki mit akar a pénzéért a legjobb telefont megvenni amit lehet, vagy (beszari) és oda van a szolgáltatói gariért 2 év hűségért.
PL valaki évek óta külföldről vásárol intézi a garit valaki meg az azt mondja őrültség az nem jó csak a szolgáltatónál érdemes venni vagy Edigital, Mediamarkt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest