Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacam

    aktív tag

    válasz Integreat #116698 üzenetére

    Sziasztok,

    Úgyvan!

    LG/Samsung//etc. ('márkás") telefont szerettem volna venni nejemnek születésnapjára. Láttunk egy (szerintem jó) ajánlatot s meggyőztek a specifikációk

    Xiaomi Redmi 4A Pro (Tesco: 39.900 - lehet van GSMboltban olcsóbban is, de most ez jött velem szembe)

    - 2GB RAM
    - 32GB ROM
    - 13MPx hátlapi
    - 5MPx előlapi kamera
    (Processzorról, GHz-kről, Core-okról nem beszélek, arra ott van bármely googlin hozott találat - nem tudom pontosan fejből :D )
    ( -mobilarena-s plecsni :D )

    ..s meg kell hogy mondjam, -eddíg- nem csalódtunk benne. Ugye a készüléket nyüstölni kell 3 munkanap csere miatt...így most kapja az áldást rendesen, de eddíg mindent elviselt, tette a dolgát jobban, mint az én LG G3-am.

    Igen, "GLOBAL" rom van rajta, teljesen használható, minden tökéletes. Bekapcsolás után szólt, hogy frissítene....10perc pepecselés "upgrading MIUI..." után teljesen kiváló állapotban kaptam vissza a telefont. Wifi/GPS/Mobilnet, böngészés, youtube, játékok (jó, AngryBirds Transformers :P ...nem valami Asphalt vagy más gépfingató app), minden reccenés nélkül ment.

    39.900ért számomra (nejem számára :D - és ha ő boldog, én is az vagyok :D ) teljesen megfelelő, hozza az elvártat. Hogy mi lesz vele 1-2 év múlva, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák