Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz gabor9991 #116527 üzenetére

    Garancia a saját szervizükbe szól, nem pedig a Wayteq-hez, mint az eustocknál, ez mondjuk nem tudom előny vagy hátrány, de így van. Kuponnal 13$ kedvezményt lehet érvényesíteni tibcsi0407 fórumtárs révén (nem tudom ő érdeme vagy sem, de ő osztotta meg a fenti linken, amiért köszönet illeti). Szóval érdemes körbe nézni vásárlás előtt, de egyébként semmi féle képen nem jártál rosszul az eustockal sem.

    (#116528) lacam:
    Akkor csak a mobil piaccal szemben struccolsz, ha nem így lenne, akkor nem írnál ilyeneket:
    "viszont xinping-rin-tin-tin telefont nem szeretne"
    Ez pont ennek a hiányát mutatja. Rendben van hogy Doogee-val szemben fenntartásai vannak még annak is aki elismeri a kínai mobil piac globális érdemeit, de mondjuk egy Huawei-re biztos nem lehet ilyet mondani, de Xiaomira se (globálisan 5-6. gyártó jelenleg).
    "Persze, tisztában vagyok azzal, hogy újabb 5évig jó lenne egy mai flagship"
    Ez sem igaz, még flagship telefonoknál sem lehet 3 évnél többre számolni, 2 év után még beférnek az aktuális közép kategóriába valahova 4 év után pedig biztosan elavultnak mondhatóak. Addigra jó eséllyel hardveresen is megadja magát mellesleg, minimum az akksi cserés lesz, de használattól függően processzor/alaplap is problémás lehet már.
    Szájomiba nem nagyon szoktak csalódni, persze ha mindjárt az a kérdés hogy miért nem Samsung, akkor igen tényleg felesleges kínaiba gondolkodni. Ha viszont képes elvonatkoztatni hogy "csak egy kínai", jó eséllyel elégedett lesz, mert bizonyított már. Hibák mondjuk itt is előfordulhatnak, de hol nem, fórumába mondjuk nem látok vészesen sok beszámolót problémákról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák