Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz Postas99 #101500 üzenetére
Igazából én a Z2 óta nem figyelem a telefonjaikat, mert, ha jól emlékszem annál is a siránkozás ment. Reménykedtem benne, hogy a Z3/Z5 problémamentesebb. Samsungról meg nekem is van egy véleményem amit az évek alatt tapasztaltam róluk, de bátyám megmutatta az S7 edge-ét és meglepődtem.. eleve az androidot nem szeret(t)em, és főleg a Sonyt, Samsungot.. de ezek az edgek valamiért megfogtak.
lezuvius, diegho, Postas99
Hm.. szóval akkor mégsem olyan rossz készülékek? Ilyen telefonnál azért elvárom már a minőséget, és a laggmentes rendszert(régen undorító volt azt tudom), és emellé jönne még a jó kamera és az, hogy bírjon ki 4G-n egy napot. Egyik haveromnak van egy Z3 és azt használtuk a Balatonban is mindenhol és még mindig működik, hogy is van akkor ez a beázos dolog?
Igazából az S6 edge-ről nem mondtatok kb semmit, az milyen az elvárásaim terén?
Üdv.:M.
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Telefonváltás előtt állok. Jelenleg egy Sony Xperia Z2-t használok. Általában garancia vége előtt 3-6 hónappal szoktam telefont cserélni, így átlag 1-1.5 évente van új. A Z2-mmel is eljutottunk az út végére.
Az utódról alkotott elképzeléseim:
-Használt
-Snapdragon 801 CPU és IGP teljesítményénél mindenképp nagyobbal rendelkezzen, ARMv8-as architektúrával
-3 GB RAM minimum
-5-5.5'' kijelző
-32 GB ROM minimum, ha nincs microSD bővíthetőség, akkor meg 64 GB
-Jó garanciális háttér
-B20 LTE támogatása (később, ha eladom, ne ez legyen a baja a vevőnek
-Ne olvadjon szét a kezemben 5 perc játéktól (Darkness Reborn, SimCity)Amennyit rá tudnék szánni: 85-90.000 Ft
Mit tudtok ajánlani? A segítséget előre is köszönöm!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
lezuvius
őstag
válasz minek?:S #101552 üzenetére
+Postas99
Sony eredetileg is csak szinte tokeletes korulmenyek kozott igerte az iP68-as vedelmet, de nem szamoltak azzal, hogy a SoC-ok miatt tul nagy hot termel a telefon es a ragaszto ennek hatasara kepes megengedni es ott beszivarogni a viz. Az ilyen tipusu meghibasodasok jeletontos reszet javitottak is a szervizek csak sajnos volt/van meg ketto tenyezo, amik miatt rosszul csapodott le a koztudatba. Az elso a Cordon, akik sajnalatos modon a kelletenel rosszabbul kezeltek a meghibasodasokat es a masik a juzer, akik nem tettek eleget a garanciális felteteleknek (ajtokra nem figyeltek, vizbol kiveve nem szaritottak ki a telot...) es ezek utan nyilatkozta a Sony azt amit, mert nekik sem kell a folos problema...Az elmult 2 evben 4X is volt Z3-m es egyszer se volt egyikkel se semmi bajom... Lehet en vagyok a hulye, hogy figyelek a teloimra
Ha fontos a jo uzemido es a laggmentes mukodes, akkor az A brandes gyartok kozul jelenleg a Sonyn kivul ezt nem sok helyen kapod meg... S6 es S6 edge remek telefonok de tenyleg csak az akkujuk nagyon sovany
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Pakuca14
újonc
Sziasztok!
50-55e Ft környékén melyik 4-4,5"-os Samsungot érdemes megvenni?
A válaszokat előre is köszi -
zsiz
őstag
válasz holozis_HUN #101562 üzenetére
Redmi Note 2-3? S7 Edge árán már Oculust kapni, kicsit drágábban Vive-ot, nem?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
kwzatz
őstag
Hi! Úgy gondolom, eljött az ideje, hogy lecseréljem a 11 éves Motorola V360-at ( ), úgyhogy elkezdtem nézelődni, de elég csekély a témában való jártasságom. Mindenképpen új telefont szeretnék, nem szeretnék előfizetést, az előző telefonom alapján szerintem kitalálható, hogy most is hosszú távra vásárolnék (nem vagyok egy nagy telefonbetyár ). Fontos az üzemidő, megbízhatóság, könnyű kezelhetőség, valamint kétszintű hitelesítés miatt is venném a mobilt, szóval Google Authenticator használat, QR kód leolvasására a Neteller számlámhoz (valamint akkor már Steamhez is). HD kijelző bőven elég, valamint nem szeretnék túl nagy telefont, 5 incheseket néztem. Tesztek alapján nekem a Redmi 3 (45.000 Ft) és a Vernee Thor volt a legszimpatikusabb (40.000 Ft) eustock.hu-n, szóval ezek közül a leírtak után melyiket gondoljátok jobbnak? További kérdés, hogy van-e más, jobb ár-érték arányú telefon ilyesmi igények mellé, esetleg olcsóbb? Előre is köszi a választ!
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Ájvé
veterán
válasz F-ECT$ #101565 üzenetére
Lolli tényleg nem lett olyan jó, viszont MM sok olyan újdonságot hozott amiért érdemes rá frissíteni, akkuval is jobban kellene bírnia (Doze funkció), bár ez is bizonyos esetekben kapcsol csak be. Gyengébb üzemideje egyébként nem nagyon lehet szerintem, Lollival esetleg.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, 60ezerig. Ami fontos: legalább 1,5G RAM, 5" vagy fölötte, friss és telórol frissíthető op. rendszer, korrekt support. Ami nem fontos: üzemidő, fényképező-felvevő. Amire használnám: böngészés, email, GPS- alapú programok (strava, nav.), egy-két játék (pokémon go )
Kínai csodafegyvereket nem akarok, mert nejem előző két telefonja olyan volt és mindkettővel befürödtem a gariztatással, a fél idegrendszerem ráment. Xiaomi, HTC, Doogee és társai passz...
Kettőt találtam eddig:
LG K8 és Asus Zenfone Go
köszi[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz _stick_ #101568 üzenetére
Egy HTC-t a Xiaomival meg Doogee-val egy lapon említeni... Ennyi erővel az Asus is mehet melléjük meg a Sony, a Samsung az Apple és az LG is...
Kicsit nagy múltú és úttörő cégek ehhez. A HTC pda/okostelefon/android fronton meg de pláne, úgy az alapkövektől kezdve.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
arny14
csendes tag
G4 mostmár használatan van 65 körül is , ez eléggé best buy nem? főleg ha számít a kamera is?!
Visszaírni luxus?
-
ghiottone
nagyúr
válasz kwzatz #101566 üzenetére
A 2 közül inkább a Redmi, a Thor tulajoknál vegyes az öröm.De akár egy 3. genes Moto G-n, vagy egy G4 Play-en is elgondolkodhatsz, mert a minőségre még most is eléggé odafigyelnek a Moto esetében. (+ a gyári kamera app alapból tud QR kód azonosítást)
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ájvé
veterán
válasz BenHans #101569 üzenetére
Az az igazság, hogy lassan a HTC-t nem lehet a Xiaomival egy lapon említeni, főleg ha így folytatják. Doogee azért az B brand, olcsók de minőségben nem érnek fel a kínai A brand gyártókkal. Asus-t is lehet említeni, eléggé jönnek mostanában, bár globálisan nem túl erősek, Sony-t meg szintén lassan le lehet húzni a listáról a HTC-vel együtt. Az az igazság, hogy 10 top gyártóból 6 már kínai és HTC, Sony nincsenek fent ezen a listán.
Persze lehet jönni, azzal, hogy a kínai belpiac nagyon nagy, de nem csak ezen múlik.
Múlt pedig senkit nem érdekel, jelen és leginkább a jövő foglalkoztat mindenkit. Látod Nokia sincs sehol se, pedig náluk nagyobb múltja egyik jelenlegi vezető piaci szereplőnek sincs. -
BenHans
addikt
válasz _stick_ #101571 üzenetére
Ha Huawei és Honor sem játszik akkor Moto G4 play esetleg? ("hamarosan érkezik")
Ájvé: Nem az eladási statisztikák érdekelnek. Nem az alapján kell besorolni a gyártót ahogy a készülékeit sem. Arra céloztam hogy kik ők és mit tettek tesznek le az asztalra, és ebben a new wave kínaiak sehol sincsenek, ők csak fabrikálnak mások mintájára és egyben kárára nagy tőkével és kevés adóval.
Egyedül a Huawei/Honor kezdte el levedleni a kínai kórt és kezdett kicsit "európaiasodni", és saját fejjel is gondolkodni.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
pajav8
tag
Üdv!
Honor 6, Xiaomi Redmi 3 Pro vagy Oneplus X?
Ezelőtt egy Honor 4c-t használtam, meg voltam vele elégedve.
főbb szempontok: microsd bővíthetőség, otg, max 5 col, időtálló konstukció.
A Xiaomitól kicsit félek szoftveresen, a Oneplust pedig egyáltalán nem ismerem.
A Honor 6 meg nem mai csirke, bár azért még elég combos hardvere van.
A keret max 75k.Köszi előre is.
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
Vadmeggy
aktív tag
Céges listán a következő 2 telefon közül szeretnék dönteni:
Honor7
iPhone 5S
Windows phoneról valtanék, szóval semmilyen előítéletem nincs. Nem használok sok appot. Melyiket választanátok?Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
Ájvé
veterán
válasz BenHans #101576 üzenetére
Mondom, Nokia. Hol vannak? Motorola kinek a tulajdona? Piac az ilyen, aki uralja a piacot az nyer, aki nem az meg szépen eltűnik. No mindegy, nyilván felesleges lesz ezen vitáznunk, az tény, hogy kína egyik meghatározó már a globális piacon jelenleg, akár tetszik nekünk akár nem.
(#101579) _stick_:
Nincs hivatalosan itthon Motorola, nyilván se support se szerviz nincs. -
Yushchenko
őstag
Szerintetek Xiaomi Mi4 vagy Redmi 3? Asszonynak nézegetem, de ezek egy árban vannak (150euro).
Magam részéről lehet várok egy kicsit, és Redmi Pro-t veszek. -
csakany2001
senior tag
válasz Yushchenko #101588 üzenetére
Szerintem egyértelműen a Mi4,egyedüli hátránya hogy nem bővíthető.De van rá rengeteg ROM.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Yushchenko
őstag
válasz csakany2001 #101589 üzenetére
Köszi!
-
Ájvé
veterán
válasz Yushchenko #101588 üzenetére
Mi4, mondjuk lehet csak 3G-s (nézd azt is), egyébként jobb a Redmi 3-nál.
-
Swami
senior tag
Szerintetek erdemes OnePlus X-ben gondolkodni MotoG4 ill Vernee Apollo Lite ellen? (Huawei P9Lite van meg lehetosegkent, de az mar joval dragabb, mint az emlitett harom, amibol a OnePlus X a legolcsobb (amugy szerintem a legszebb).
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Swami #101592 üzenetére
Oneplus X - kisebb kijelző, kisebb aksi, már nem gyártják, hivatalos oldalon nincs is fent ezért + szoftveresen mókolni kell mert nem az igazi + a fórumában nem jön át a "hú de jó telóm van és minden ok" feeling
Vernee - izomból megoldunk mindent típúsú dzsunka vagyis fiatal kínai gyártó - az Apollo Lite-al még kevés a tapasztalat de a youtube-os videók szerint - melegszik, ujjlenyomatolvasó lassú + még reszelni is kell a szoftveren.
Moto G4 - elvileg ha az antutu pontokat nézzük, akkor a leggyengébb, de stabil rendszer, stock droid + moto appok - a minőséggel nincs gond.[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Swami #101595 üzenetére
Ha 2 sim mellett sd kártya és B20 is kell akkor Moto G4 (+ itt a 2. kártya tudja a 3G-t, nemcsak a 2-t), ha elég a 32gb belső tár a 2 sim mellett és nem kell a B20 akkor Redmi Note 3 Pro (3/32). Esetleg Zuk Z1?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb (kínai) telefon most 40-50e környékén? Redmi note 3 pro-t nagyon pörgetik, de nem akarok phabletet. Felmerült, hogy mivan ha veszek valamit olcsót amíg nem lesz elég lótyi valamit normális telefonra (htc 10), de legalább a One (m7)-ról tudjak azért upgradelni, mert már eléggé a végét járja szegényke...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
fabian4
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket.
A helyzet az hogy én már kinéztem magamnak a MOTOROLA MOTO G4-et ami tudását és árazását tekintve szerintem megfelelő lenne számomra. Igazából egy tök átlagos okostelóra van szükségem amivel a legkomolyabb dolog amit csinálnék az az lenne hogy elindítanám rajta a Hearthstone-t vagy a Pokémon go-t. Egyébként napközben facebook-oznék, 9gag-oznék meg youtube-oznék rajta egy csomót és ha a kamera csak simán "oké" az nekem tökéletes mert nem szoktam sok képet készíteni.Magyarországon a MOTOROLA MOTO G4-et (dual sim, 16 GB) már kb 65 000Ft-ért meg lehet venni.
Tudjátok nekem ajánlani ezt a telefont vagy esetleg tudtok jobbat hasonló árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest