Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitemerius
tag
Fényképezős telefonra esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz holozis_HUN #102750 üzenetére
Köszönöm a választ!Sajnos egyetlen készüléket találtam itt használtan az lg-ből,ami elkelt...újonnan meg 100K fölött van,szóval sajnos ez kilőve...
A lenovo -val kapcsolatban mi a vélemény?vagy más készülék esetleg? -
ghiottone
nagyúr
válasz Medocsabi #102748 üzenetére
Én a helyedben számolnák a Moto G4 Plusal is - itt egy teszt + az expansys megbízható és rajta keresztül olcsóbb is.
vitemerius: összeg amiben gondolkodsz?
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
válasz Sztojcsi #102749 üzenetére
Vernee thor igaz nem full hd
Esetleg honor 7,
redmi 3 pro ez nem tudja a B20at és szerintem nem kap MM-t sem[ Szerkesztve ]
-
Balipal
újonc
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt, szeretném ebben a segítségeteket kérni.
~50 ezer Ft-os árban gondolkodom
főleg böngészésre használnám, gps az fontos, hogy jó legyen, kamera közepesen fontos, akku jó lenne ha kibírna legalább 1 napot, játékra ritkán használom, de azért jó lenne ha lenne lehetőségem kipróbálni néhány komolyabb darabot (de ez egyáltalán nem feltétel)Telenoros M-es előfizetésem van, innen a P8 lite és P9 lite szimpatikus, azonban nem vagyok benne biztos, hogy a 2GB ram hosszabb távon kiszolgálja az igényeimet.
Elkezdtem nézegetni a gearbesten az oukitel és xiaomi a fent említett árkategóriába eső darabjait is, de ezekkel egyáltalán nincs tapasztalatom, így a tanácsotokat kérném, hogy ezek közül melyek az ajánlott típusok és egyáltalán érdemes-e ilyen helyről rendelni.
A telefonvásárlás nem sürgős, így ha azt mondjátok, hogy érdemes még 1-2 hónapot várni, azt is megfontolom.
Köszi előre is,
Bali -
ghiottone
nagyúr
válasz Medocsabi #102757 üzenetére
82 a fenti link alapján. Alternatívát kértél.
Én nem venném meg azt a Lenovo-t, a 615-ös régebbi chip, használtam, de a 617-es jobb + nem vagyok benne biztos, hogy kap-e 7.0-t, ellenben a Moto biztos fog kapni. Én átmeneti telefonnak vettem pár hónapra, addig ameddig ki nem adják a Moto Z Play-t (bár ha nem lesz belőle dual sim, akkor marad hosszabb távra). Az LG erősebb processzor, egy picit jobb kamera. A Moto stock, gyors a rendszer, jól optimalizálták - a 2gb ha nem játszol vele akkor mindenre elég (játékra is, de nem fog mindent bent tartani a memóriában), 16GB a tároló, de a 2 sim mellett sd kártyahely is ott figyel + a 2. sim 3G-t is tud. Bevezető ára magasan kezdet, de az ujjlenyomatszenzor + a Qualcomm QC 3-as töltő is ott figyel a dobozba.Balipal: Xiaomi Redmi 3 Pro innen, vagy kuponnal 2év EU garit vlasztva EU Shippinggel innen. - Mindkét hely megbízható, mindkét helyről rendeltem már.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
andrisbandi
őstag
válasz Balipal #102758 üzenetére
Kb fél éve vettem egy félárban 100 dolcsis Doggee telót az EU Gearbestről.
- Eleve használhatatlant küldtek, semmi nem működött rajta.
- Részleges refund-ra lettek volna hajlandóak, ami elfogadhatatlan opció volt.
- Csak a Paypallal sikerült visszaszerezni a teljes vételárat.Azóta csak itthon veszek telót. Nekem nem éri meg a hónapokig tartó ügyintézést.
Itt le van írva részletesen;
Kínai garanciáztatás -
Sayuar
senior tag
válasz vitemerius #102762 üzenetére
nekem tegnap volt a kezemben a moto G4: nagyon jó telefon. Egy bajom van vele: 2GB RAM....ha elérhető lenne 3-as (vagy netán 4-es) azonnal venném...
-
kromatika
veterán
Sziasztok.LG g2 -ről szeretnék váltani Windows telóra.elsősorban Nokia Lumia szériára.használtan venném,45-50 000Ft között.Voda ill független jöhetne szóba.Lényeges lenne a valamivel jobb kamera mint a G2 ben lévő,méretben 5 col körüli be gondolkodom a 6 col már nagy nem akarok tepsit.És 2gb ram sem ártana.Eddig a 930 ,és 1020-at nézegettem.Ezek közül van jobb választás 50-ig?
[ Szerkesztve ]
-
Trava
tag
Kérj kölcsön valakitől egyet egy hétre, két nap után örömmel fogod visszaadni.
(van lumia 630-am és g2-m is)
-
ghiottone
nagyúr
válasz vitemerius #102762 üzenetére
Xiaomi Mi4C - jó a kamerája, spemallon 2év Eu garival 159 dollár a 2/16-os, a 3/32-es már 225. 13 dolcsis kuponnal már csak 5 dollár lesz az EU express, ami garantáltan áfamentes.
-
Ármester
válasz kromatika #102766 üzenetére
Én sem javaslom. Ideiglenesen egy 630-at használok. Egyedül az üzemidő ami jó benne, mert semmi akkuzabáló dolgot nem lehet rajta csinálni.
Appok nincsenek rá jók, ami meg van abból egy csomó csak béta verziós és kb. az is marad.
Nexus 4-et használtam eddig, azután 2 nap alatt sikerült megutálnom ezt a telefont.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Balipal
újonc
válasz ghiottone #102759 üzenetére
Nagyon tetszik a Redmi 3 Pro, egyedül annyi kérdésem maradt, hogy a két ajánlott hely közül garanciáztatás szempontjából melyik ajánlottabb?
SPEmall-ról mit lehet tudni ilyen szempontból? Magyarországi szervizük van? Vagy hiba esetén csak valamelyik eu-s országban javítják? Ezesetben nem túl macerás a telefon garanciáztatása?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Balipal #102770 üzenetére
2 közül EUstock biztosabb (szervízt is megoldják Magyarországon) amikor lesz készleten - ők nagyon korrektek és ha megnézem a szállítással együtt 4000 ft a különbség, ha 280 ft-os árfolyamon számolom és a szürke/fekete változatot nézem, az arany és a fehér/ezüstnél már jobb. A spemallnál Spanyolhonba kell küldeni ott nem tudom pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz Balipal #102770 üzenetére
http://eustock.eu/
100% magyar gari. -
diegho
nagyúr
Most voltam MM-ban, megnéztem a P9 lite, H7 lite párost, de egyik sem jött be. Vodafone-ban Platinumot is néztem, az se tetszett. A G5 viszont kellemes volt.
-
Danex
addikt
Üdv, az 50-70ezres kategóriából milyen lehetőleg 5"-os, minimum 2GB ram-mal és "hackelhető" telefont ajánlotok?
Előre is kösz!
-
tdanos
csendes újonc
Sziasztok.
új telefont keresek, régen nagyon követtem a piacot, modelleket, de ma már elvesztem
2015ben vásárolt honor 4x-em darabokra tört, most p9 lite-ot gyűrök átmenetileg.
nincsenek nagy igények, net, játék.
preferálnám, ha fém házas lenne és nagyjából akadálymentes futás jó üzemidő.keret: 80-140 ezer forint.
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
Már amikor megjelent beleszerettem, és most 120k-ért rendelhető a Lumia 950 XL, egykártyás LTE verzió. Ennyiért szerintetek jó vétel? A kamerás képességei azért egy amatőr hobbifotózás szintre elegendőek?
Köszi az infókat![ Szerkesztve ]
-
lalyoska
tag
Ja és értem én, hogy minden telefonnak esik az ára...na de a felére? Valami támogatás megszűnt? Vagy miért kerül feleannyiba, mint fél éve?
Nem tudjátok esetleg? -
ghiottone
nagyúr
válasz Danex #102784 üzenetére
Olvass utána. Neked kell tudni. Tartalom fogyasztásra jobb az 5,5 col, de az 1 kezes kezelés már nehézségekbe ütközhet. A Snapdragon 650 erősebb benne. A Meizu nem jött be ( ők szerintem minőségibb készülékeket készítenek)? M3 Note is van az eustockon, az kb a Redmi 3 proval van pariban, bár a mókolása az már más kérdés... + 5,5 col.
-
Gibo
senior tag
válasz zso73 #102740 üzenetére
Ez így ebben a formábában azért nem igaz..Honor 7em van,és habár a hátlap fémborítása nekem sem igazán jött be (fogtam már jobbat is) illetve az éleket fedő műanyag gagyi,de hardweresen és szoftveresen elég jól muzsikál. A nyolc mag fullra nem hat meg sehol, elméleti szinten viszont a 4+4es felállás takarékosabb. Ha a P8 litedod akad,az azért lehet mert egyszerre sok alkalmazást hagysz megnyitva,vagy vmi a háttérben teleírja a memóriát. Általában ha beleolvasol a topicba független készüléket ajánl mindenki (csak külön kérésre szoktak hálózattfüggöt beírni),nem véletlenül. 55e Ft-ért függetlenül nem rossz ajánlat a P8 lite sem,de minden preferencia függvénye. Ha olyan telefont akarsz ami nem akad,igyekezz minél magasabb RAM-al rendelkező készüléket vásárolni.
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz andrisbandi #102760 üzenetére
Komoly...hála az Égnek GearBesttel még.nem volt garanciális problémám,csak Geekvida,nak jellet egy ZTE-t visszaküldeni,ök viszont egy hét múlva már tolták is vissza a pénzt
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Danex
addikt
válasz ghiottone #102786 üzenetére
Épp most haldoklik be a kijelzője a Meizumnak, van még kb 1 hét garanciám rá. Az nem tetszett a Meizu-nál, hogy a FlymeOS-nél az értesítésekkel csak a baj volt, rendszeres frissítés meg csak a kínai programokkal telepakolt verziókra jöttek a rendszerhez.
Majd meglátom még, azért kösz!
-
ghiottone
nagyúr
válasz Danex #102789 üzenetére
Ezért veszek én stock droidos Moto-t. Müködik, teszi amire kitalálták, minősége ok, frissítés rendben van. + ha esetlegesen mókolni támadna kedvem (amire nincs szükség) akkor irány az xda és romok garmadája.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a telefont meg merjem-e venni?
A leírás alapján nem rossz, de nem tudom, hogy mennyire hihetek a leírásnak, illetve még sohasem rendeltem külföldről, ettől is tartok egy kicsit. -
cenzor
tag
GSM boltból vásárolva Nexus 6P és Galaxy S7E között gondolkozok. Garancia tekintetében melyikkel járnék jobban? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a Huawei minden európai régiós készüléket javít, függetlenül attól, hogy hol vettem. Emiatt kicsit a Nexus felé hajlok, ugyanakkor arról meg azt olvastam, hogy nagyon könnyen elhajlik Samsungnál GSM bolt esetén (B-tel) teljesen felejtős a gyári garancia?
Miért van minden telefonnak valami hülye hibája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav