Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Gaberking #8958 üzenetére

    Igazából a hatékonysággal nem szoktam annyira foglalkozni, mert egy részről az a 3 ingyenes progi, amit általában telepítek, azok közt nem tudnék igazából rangsorolni (Avast, Avira, Avg 2012), másrészről meg ezeket mindig megtámogatom külön tűzfallal, ami tipikusan Pc Tools vagy Comodo elsősorban.

    Szerencsére egyre többen érdeklődnek snapshot/sandbox/virtualizációs szoftverek felől, így ahol kérik, ott ilyen jellegű alkalmazásokat is felteszek.

    Ha már itt tartunk: Tavaly ingyenessé tették és végre most február elején megjelent az x64-et is támogató BufferZone Pro.
    Aki esetleg kedvet érez hozzá az próbálja ki, de van pár dolog, amire tessék ügyelni
    # Inkompatibilitás
    # Mivel snapshot mentésre és visszaállításra is képes, ezért W7 felhasználók, akik SSD-t használnak, azok kellő óvatossággal járjanak el a snapshot készítéssel, mert eddig még nem találkoztam olyan, snapshot mentő/visszaállító alkalmazással, ami be ne döntötte volna a rendszert, ha a TRIM parancs küldése engedélyezve van W7 alatt.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák