Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
Aviraról nem tudok nyilatkozni, mert én nem kedveltem. Anno volt, hogy használtam és szerettem, de egy idő után felé se néztem.
Amit javasolhatok, hogy próbálj ki, mert észrevehetetlen a gépen az az F-Secure SAFE vagy az Internet Security. 30 napos próbát fel tudod tenni és az alza.hu oldalon tudod a legolcsóbban megvenni a licenceket ha tetszik. Egyszerű a program mint a faék, de kellően véd és mint írtam észre sem venni a gépen.
Ezt más is meg tudja erősíteni! -
No.01
őstag
válasz Szellem. #68801 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt
A tesztet lehet kiprobalom, de, h oszinte legyek en abbol max a user interface reszet fogom latni azt meg ahogy irtam szeretnem egyre kevesebbszer.
A cegnel az IT-sok ajanlanak mindent (is) ki ezert ki azert ajanlja azt amit hasznal, de az en preferenciamat valamiert nemigazan tudtak bevenni a kepletbe mikor tanacso t kertem... marpedig szerintem egy jo antivirus arrol ismerszik meg, h jol es csendben teszi a dolgat.
A Kaspersky-t ismerem az F-Secure-rol viszont csak hallottam. Mind2 megfelel a mai kor es az en korabban irt kovetelmenyeimnek?
-
Cs1csó
félisten
Windows 10-es gépeken - naprakész programok, rendszer, adatmentés stb. - akár a beépített Defender is megfelelő. Ha fizetős akkor az F-Secure nem sok vizet zavar elég kulturált. A Kaspersky esetén szokott lenni panasz talán a kevesebb "sallangot" tartalmazó sima antivírus programját lenne érdemes kipróbálni mindenképpen legyen tesztidőszak.
-
Szellem.
Topikgazda
Na az F-Secure ilyen. Pontosan arra készült, hogy észre se vedd, de semmilyen téren.
Mint tapasztalt user és régi motoros, komolyan mondom, hogy erősen javasolt kategória és azt a célt teljesíti amit Te elvársz. Még a gyári beépített Defendert is bátran javasolom! De komolyan. Nagyon erős védelem lett az is és kussban teszi a dolgát. -
No.01
őstag
WoW! Koszonom mindenkinek. Ha itt enyien ajanljatok akkor lehet keresek v.mi promo kodot az F-Secure-hes
Mindenkinek koszonom!
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
törölt tag
-
Pano
addikt
Kicsit "fáj", hogy nem tudom használni az F-Secure-t. Azonban a routeremben lévő Trend Micro egész jó kis munkát végez és legalább az összes felcsatlakozott eszközt védi. Pedig nem igen tartottam sose nagyra.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
Most kicsit Norton Security-zek.....
Egész jó mintha fenn se lenne a gépen a védelme nem tudom milyen lehet de eddig tetszik.
Van 90 napos promó ha érdekel valakit esetleg és még fiókot sem kell regelni hozzá úgy is megy nálam. -
törölt tag
válasz Szellem. #68817 üzenetére
Nekem leginább az tetszik, hogy konkrétan semmi sallang nincs benne, semmilyen "tisztító", meg egyéb baromság. Egyedül az zavar picit, hogy a webldalon nagyon a képembe tolják a marketing dumát, miszerint: "A VILÁG LEGJOBB VÉDELME" vagy "senki nem ismeri úgy a kibervédelmet, mint mi". Erre tényleg szükség van?
-
Pano
addikt
válasz #45687808 #68821 üzenetére
Igen. Ez egy termék, amit reklámozni, dícsérni kell. Ha abszolút nem foglalkozol marketinggel, a terméked eltűnik a süllyesztőben és/vagy komoly bevételektől esel el, ha nem vagy folyton ott az emberek "tudatában", hogy létezel. Sajnis be kell látni, hogy az emberek egyszerűen igénylik a parasztvakítást (maximum mindenkinek más az ingerküszöbe mennyit visel el), hogy érezzék jó üzletet kötöttek.
Ez már szimpla piackereskedelem. A mosópor is mindig a legjobb mosópor és minden higiéniai termék elpusztítja a baktériumok "99,9%*-át".[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Évek óta nem kaptam be egy vírust sem. Kell nekem vírusírtó?
-
Cs1csó
félisten
válasz bobalazs #68825 üzenetére
Mondhatnám, hogy akkor neked nem kell, persze ha az egyéb védelmet és a netes működésedet magas szintre fejlesztetted: rendszeres adatmentés még 2-3 helyre, egyébként naprakész rendszer, programok, webkamerád pl. fizikai kapcsolós vagy van előtte blende, szenzitív képeid magad által titkosítva vagy offline tárolva.
A lényeg: ne kapcsold ki a Defender-t, tesztelheted a rendszert, hogy mennyivel "gyorsabb" a rendszer vagy pl. megy e több FPS-el a kedvenc játékod stb.
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok.
Próbálom törölni a Bitdefender Antivirus Free-t, de sajnos nem sikerült.
Először Revo Uninstaller Pro-val próbáltam és írta, hogy maradtak hátra elemek, amik majd restart után eltűnnek, hát nem. Restart után ugyan úgy futott a program.
Aztán elkezdtem keresni, hogy hogyan lehet ezt eltávolítani. Próbáltam volna ezt a megoldást, de a telepített programok között már nem volt a Bitdefender.
Aztán innen mindent kipróbáltam 2018-tól 2021-ig, de mindegyik azt írta, hogy volt pár hiba uninstall közben és hiába retart-oltam utána, ugyan úgy futott a program.
Aztán próbáltam a telepítette mappát törölni, de azt nem engedte.Szerintem azért nem tudod törölni, mert a program folyamatosan fut. Próbáltam a feladatkezelőben kinyírni, de nem zárta be.
Így most hozzátok fordulok, hogy hogyan lehet ezt a 'csodát' letörölni?
Előre is köszi a segítséget.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a ConfigureDefender, (#63317) Plag által javasolt dolgokat beálítottam.
Amit nem értek, virus mintákon kipróbálva felismer elég sor virust. Megnézem, hogy mit ír az adott file-ról ott van "Eltávolítás", majd "Művelet indítása" a fileok úgyanúgy a mappában maradnak. Én állítottam be rosszul valamit ?
-
ƵøŁĭ
veterán
Announcement: Avira+BullGuard
We’re excited to announce that BullGuard has joined Avira as part of NortonLifeLock. With a combined 50+ years in cybersecurity innovation, Avira and BullGuard have helped make the connected world a safer place for people around the globe. By joining NortonLifeLock, we can leverage our combined expertise, technologies and geographical footprints to help protect more people.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
rembrant
tag
Ezek szerint Commodore is fejlesztettek.
-
félisten
válasz Szellem. #68836 üzenetére
Az biztos, hogy összesítve több, mint 50 éves pályafutás, hisz az Avira (nem a cég, hanem a szoftver) 80-as évek közepe óta van és a Bullguard is 2002-es...
Repül az idő (elég gyorsan sajnos) vazzeg...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #68838 üzenetére
De ez egy f@szkalap marketing duma, mert nem adódik össze a két cég alapítása óta eltelt idő. Ez sima bullshit!
Ja, adjuk össze az összes AV cég alapítása óta eltelt időt, és kiderül, hogy az AV cégeknek több mint 1000 éves tapasztalatuk van a biztonság terén. Már Jézus idejében a kerámia köcsögökre is Internet Security-t telepítettek.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Szellem. #68839 üzenetére
Hát ha neked úgy szimpatikusabb, akkor BullGuard-nak 19 év tapasztalata van, az Avira-nak (nem a cégnek, mert nem az Avira Gmbh kezdte fejleszteni), meg 35 év tapasztalata...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #68840 üzenetére
Ez nem szimpátia kérdése, hanem pusztán tény. Az egyiknek x, a másiknak y tapasztalata van. De ez nem adódik össze. És ez nem ellened szól, hanem pusztán a Zoli által megosztott marketingbullshitre reagáltam.
-
Dévacsen
senior tag
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
No.01
őstag
Gondoltam jovok es koszonetet mondok az itteni guruknak. Az elmult par napban figyeltem az itt ajanlott F-Secure Safe mukodeset es azt kell, h mondjam, h rovidtavon enegem meggyozott! Meglatjuk mikent valik be, de ha igy marad akkor nem fogom sajnlni ra az osszeget, h meghosszabittsam a probaido utan.
Szoval koszonom!
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Az volt már itt téma, hogy olyan vírust, vagy nem tudom mit kapott be valaki, hogy a Defendert és a tűzfalat kinyírja? (Malwarebytes ha fent van, azt is). Én most vagyok rajta túl. Itt keményen javítani kellett. Egy napom ment rá. De sikerült megmenteni a rendszert.
A szindróma úgy kezdődik, hogy feltelepítesz valamit (én már nem is tudom, mi volt az, talán valami "driver" ami persze nem működött) aztán a következő újraindításkor csökkentett módba lép a gép magától, aztán onnan újra is indul egyből. Ki is írja, hogy ne csinálj semmit, már indul is újra azonnal. Na ekkor fut le egy script, ami hazavágja a tűzfalat és a Defendert is. A tűzfalat csak kicsit, a Defendert nagyon. A megoldásra már akkor találtam rá egy fórumon, amikor már az utolsó lépésnél jártam. Ha érdekel valakit, folytatom... De azért jól esett, hogy rájöttem a megoldás 98 százalékára magamtól.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest