Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Fire/SOUL/CD #60693 üzenetére

    Na, akkor kezdjük azzal, hogy mint Topikgazda megkérlek, hogy:

    1.: Ha írunk valamit, akkor azt olvasd el és arra reagálj! Jelen esetben nem ez történt és nem ez történik. Magyarul, pont leszarod, hogy mi folyik itt a topikban és miről írunk, a lényeg, hogy Te leírd a hittérítő dumádat a Kasperskyről.
    2.: Értjük, hogy a számodra a Kaspersky a király, de ezt a hamis propaganda dumát nem itt kel tolni! Ahogy az előttem szóló írta vegyél vissza az arcból! Nem kell itt agitálni!
    3.: Senkit nem majmozz le ebben a topikban, mert nem osztja a Te véleményed. Egyáltalán, hogy mered venni a bátorságot, hogy lemajmozz valakiket azért, mert más véleményen van mint Te?
    Eddig nagyon szépen megvoltunk nélküled és az effajta traktáló, erőszakos stílus nélkül is!
    Úgy, hogy itt mindenki előtt megkérlek, hogy ezektől a továbbiaktól tartózkodj. Ha nem sikerül, akkor a továbbiakban szankcionálás lesz a vége! Remélem, értetted amit írtam!!!

    Egy idézet tőled:
    " Kaspersky torony magasan a legösszetettebb és legerősebb védelem a piacon. Sajnos az is igaz, hogy "őskori" bug-okat tartalmaz (amiről senki nem tudja, hogy mi a faxért nem lehetett kijavítani 15 év alatt).
    És az is igaz, hogy mindig van valami új gebasz vele...
    DE!!! Az nem a védelmét érinti!!! "

    Nem a védelmet érinti? Akkor mit? A kipuffozó gázokat? Vagy a globális felmelegedést? Ne beszélj már butaságokat, ha egy védelmi termék bugos, és problémát okoz, akkor az igenis a védelmet is érinti és a felhasználói élményt. Ezt mint aki 25 éve van a szakmában gondold át még egyszer!!!
    Aztán, ha már felhozod a a hardvert, hogy "vidéken" milyen gyenge gépek vannak és könnyű okoskodni egy Core i7-es, stb... gépről. Érdekes ellentmondás van ebben. Mivel a Kaspersky nem egy pehelysúlyú versenyző, főleg régi gépeken, így ellentmondasz magadnak. Amúgy meg épeszű user, akinek ilyen régi gépe van, az pont le fogja szarni, hogy Kaspersky legyen a gépén, ha fél óra mire bekapcsol miatta és használhatatlan a gépe miatta!
    Szóval, legközelebb gondold át a mondanivalódat, mert ez agy nagyon nem frankó, főleg a fenti stílusban!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák