Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz atillaahun #34200 üzenetére
Nézz be a karanténjába,ha ott semmi nincs,rendszer visszaállítás.
-
nagyúr
válasz atillaahun #34202 üzenetére
Tudod,az úttörő ahol tud,segít!
-
Mustármag
őstag
Nem tudok dönteni. Kaspersky vagy Norton (esetleg Eset)
Amire szükségem van az valós idejű védelem. Bitonságos internet bank használat és online bankkártyás vásárlás (és neces oldalak miatt.)
Több kulcs 4db.
Jelenleg Norton IS használok és antimalware. Meg vagyok vele elégedve.
A két leg gyengébb vas
-E8400 2g,b DDR 2 ram
-1gen. i5 proci(laptop ) 4gb ram. -
addikt
válasz atillaahun #34200 üzenetére
Amennyiben nem kapcsoltad ki a rendszervisszaállítási funkciót még korábban, akkor nem hiszem, hogy gond lenne egy pár nappal ezelőtti visszaállítási pontra visszaállítani a rendszert.
Bocs, közben látom megoldódott.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Xelo
addikt
félretettem a nod32 licenszemet és kiváncsiságból feltelepítettem az új qihoo360 tse-t. csak az avira motort adtam hozzá mivel az emsisoft emegency kit is a gépen van ami bitdef motort is használ így utánna tudok ellenőrizni a dolgoknak. meglepően kevés memóriát használ
egyelőre meggyőzött
[ Szerkesztve ]
-
musli26
tag
A gépemen lassan lejár az avast free-m.
Most ha megveszem akciósan Avast Pro Antivírus.(márc. 31.ig)
Akkor 2évre csak 5980ft!!
Vélemények?Megéri?
Van aki megvette hasonlóan mint én?
A gépet netezésre,facebook,email olvasásra,pókerezésre,néha fifa használom.
KöszönömDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
nagyúr
Üdv. Segítséget kérnék, hátha valakinek sikerült már visszafejtenie pl Kaspersky-vel a CryptoWall 3.0 által okozott titkosítást a fájlokon.
Kaspersky RectorDecryptorral nekem semmit sem csinál.
[ Szerkesztve ]
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani olyan védelmi programot egy idősebb laptopra, ami nem fogyaszt sok erőforrást, csak csendben teszi a dolgát?
Hölgynek lesz, eddig AVG volt fent a gépen, de mikor megkérdezte, hogy mit tegyen a vírussal, általában csak egy "mégsét" kapott válaszul.
-
viralmind
aktív tag
válasz evilskati #34218 üzenetére
Bitdefender free, nem kerdez csak pusztit persze karantenoz igy gaz eseten visszaallithato ha megis kell valami.
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
Sokan f@kázzák a sárgák kergetőit,de nagyon ott vannak, felismerésben.[link]
-
Dévacsen
senior tag
A Pcmag friss Baidu tesztje,a tesztelő bácsi nagyon szigorú....[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
riki
senior tag
válasz Dévacsen #34224 üzenetére
A Pcmag-nál egy isten van /N ! /.Érdekes módon, másoknál mind a 360,Baidu igencsak előkelő helyen szerepel.Az általam linken oldalon ,visszanézed a felhasználók ,0 napos tesztjeit, sokak által használt free kergető, igen gyászos eredményt mutat .Pcmag-nál ajánlottak között van.
[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Igen,azért írtam hogy szigorú,nem tudhatjuk az okát...Épp a minap teszteltem a Comodo Leak tesztel őket,mármint a Baidu és a 360 Ts programokat,mivel gátlástalanul másolják egymás termékeit,még ide sorolnám a Tencent Pc Managert is,no az előbbi kettőre voltam kíváncsi sima Windows fallal,mert kifejezetten a hips részük érdekelt,azt gondoltam hogy ugyan úgy reagálnak,ha már másolják egymás termékeit,de nem,a Baidu a többi ingyeneshez hasonlóan(Ad-Aware,Avast,Panda Free,Bitdefender Free,Mse) nem jelzett semmit.Csak a 360 TS ajánlotta fel 5 ször a blokkolás lehetőségét,erre programra nem mondanám hogy csak dísznek van fent.Bár nem tudom mennyire iránymutató ilyen téren egy kb 5 éves teszt program,mert azóta a kártevők viselkedése is változott.Egyébként a Baidu-Qihoo-Tencent cégek nem együtt fejlesztenek,nagyon erős ellenfelei egymásnak,jelentgetik egymást stb...marakodnak.
-
csecso22
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami jó malware írtó programot?"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
-
Dévacsen
senior tag
Nem telepítettem külön semmit sem hozzá,csak ami be volt állítva,és mindent amit tudtam ,pl:összes fájlt nézze stb.... bepipáltam,ha arra a hacker tűzfalra gondolsz azok mind zöldre voltak állítva.Amúgy mindig mindent úgy nézek hogy maximálisra állítok mindent,amit megértek..
-
riki
senior tag
válasz Dévacsen #34232 üzenetére
Sajnálom,hogy e termékek nem győztek meg. Én a Baidut a 360ts -t használom + mindkettőhöz az Aguardot, mert a web védelem hatékonysága ,engem sem győzött meg . Így kompletten szerintem erősebb védelmet ad ,mint az AVG,vagy az Avast,de lehet hogy még az ESS-sel is egy szinten van.
-
Dévacsen
senior tag
válasz blattida #34233 üzenetére
Elnézést ha nem fogalmaztam tisztán,tehát ha vesszük mondjuk a CIS-t,és elindítjuk a CLT tesztet,a CIS mindig feldobja az ablakokat és blokkolást nyomunk vagy engedjük,a jó eredményhez ugye blokkot kell nyomni minden kérdésre(ezt is tőled tanultam),de ilyen lehetőséget csak a 360 TS adott,az összes többi hagyta lefutni a szimulált támadást,nem dobtak ablakot,nem volt beleszólásom,és ha ez élesbe ment volna a rendszert szétfertőzik e programok mellet.
-
blattida
nagyúr
válasz Dévacsen #34235 üzenetére
Oké, de ez nagyrészt azért van, mert ismerik a clt.exe fájlt és tudják, hogy nem káros. Még azok is, melyekben van valamilyen hips. Éppen ezért a clt teszt Önmagában nem sokat mond el egy adott védelem képességeiről.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
daimonion
senior tag
New STOPzilla AntiVirus 7.0
Active Protection
STOPzilla AntiVirus 7.0 detects viruses and malware in real-time before it is even saved to the hard drive. Preventative, faster detection than previous versions gives you the best antivirus protection possible.Enforcer Settings
Keeps you up to date on the most recently detected internet security threats and enables automatic definition and application updates so you always have the latest protection available.Threat Removal
STOPzilla quickly and easily removes any threats from our Quick, Intelligent, Full, Custom or Scheduled scans. Also removes threats through Active Protection.Deep Threat Scanning
With one of the most extensive virus and malware databases in the industry, STOPzilla scans deeper and more thoroughly than other security products. It finds and eliminates many threats that other products in the industry fail to detect.Application Hardening
Many viruses and malware threats are designed to interfere with the operation of AntiVirus/AntiMalware products. STOPzilla AntiVirus is designed to thwart this type of interference allowing the product to install and provide uninterrupted protection.Anti-Rootkit Technology
Rootkits avoid normal methods of detection by placing themselves between the operating system and the AntiVirus/AntiMalware software. STOPzilla AntiVirus recognizes rootkits before they can infect your computer and eliminates them.Szerintetek mennyire hatékony cuccos ez ? Valaki tesztelte már ..Érdemes vele foglalkozni ?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
tudnátok pár ajánlott vírusirtó program nevét leírni nekem. Melyik programok az ajánlottak?
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #34242 üzenetére
Mivel csak saját motort és fejlesztéseket használnak, ráadásul semmi különleges vagy új technológiát nem tartalmaz, illetve használ, ezért olyan lehet, mint a többi programjuk, azaz használhatóak, de nagyon nem az élmezőnyben vannak.
Ha engem kérdezel, szerintem kipróbálni sem érdemes.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
King Unique
titán
Üdv!
Baidu AV 2015 önmagában mennyire elegendő, ajánlott, szükséges mellé ralni egy FW-t is
Az OS W7, korábban WSA, nemrég 360 TS Essential volt fenn, de utóbbi mindig lassan frissített, sokáig elvolt a több nappal korábbi adatbázissal. Most feltaktam a Baidut, amie elsőre nagyon kellemes, rengeteg funkció a toolboxban, skinezés, USB eszközök csatlakozáskör ellenőrzése, leválasztása stb.
Maradhat, v menjen?? -
daimonion
senior tag
válasz King Unique #34246 üzenetére
Mi volt a bajod a 360 TS essential-al ?
A WSA-t leírtad -a 360 TSE ben is van usb scan és usb leválasztás .Igen keveset "eszik" jó a felismerése és még a webfiltere is elfogadható..ÉN legalább is IE11 alatt jasználom és ott müködik rendesen.a webfilter.
Arról a pluszról nem is beszélve hogy ha kell akkor még bekapcsolható az Avira és BD motor is. -
King Unique
titán
válasz daimonion #34247 üzenetére
WSA licenszem lejárt, azért tértem át másra. Annál csak az nem tetszett, hogy boot után pörgette a gépet, igaz az is kikapcsolható. Na meg persze néha a fals riasztásai.
360 TSE nem rossz, de az zavart, ha ha bekapcsoltam az Avira és BD motort, akkor mire full felrakta, nagyon sokáig tartott, sokat elszöszölt vele. Illetve gépindításnál sokáig a több napos adatbázis figyelt mind2-nél (ma pl. 03.24.) és automatán elég késve frissíti le, ha nekiáll egyáltalán.
Baidu felülete és funkciói nagyon pazar, ahogy már fentebb áradoztam róla. Kérdés csak annyi, hogy jó-e az önmagában, v mellé, helyette vmi más kéne??[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz King Unique #34248 üzenetére
Neke 2-gépen is Baidu-van fent.Az egyik gépen 250-napja a másik gépen 150 napot mutat.Nekem bevált.Lehet be kapcsolni az Avira-motort is,de én úgy veszem észre elég maga a Baidu-motor is.Nem fogja a gépet. Ja és konkrétan a kérdésedre.nekem nincs mellete semmi.
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
válasz King Unique #34248 üzenetére
A 360 TSE / az Én meglátásom szerint / eljutott arra a szintre, hogy szinte teljesen felesleges az Avira és BD motort bekapcsolni.A QVM II AI engine - 360 Cloud scan engine System repair engine hármas tökéletesen teszi a dolgát.Mellette havonta esetleg aki paranoiás hetente megvizsgálja MBAM -el vagy Emsisoft emergency kit-tel a rendszert
A Baidut nem raktam még fel csak nagyon régen / akkor a webfiltere semmit sem csinált ahol a 360 TS bejelzett / így arról nem tudok véleményt formálni..DE ha Neked beválik akkor használd azt a lényeg, hogy ne csessze szét a gépedet egy kártevö sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest