Új hozzászólás Aktív témák

  • Spirit

    őstag

    válasz ent #1412 üzenetére

    Na én is végigtoltam 2x.

    A grafika mai viszonylatban átlagos, picit talán fölötte..a hangok véleményem szerint fantasztikusak, talán a zárt terepen van kicsit kicsit olyan érzése az embernek(megtámogatva a gyenge fényhatásokkal), mintha egy ''műstúdióban'' játszódna a dolog. A fegyverek pontosak, jól kezelhetőek. Bug-ok nálam nem voltak, pár még párszor végig fogom tolni.

    És a lényeg! A aláírásban szereplő konfigon 1024-ben 2xAF-el, AA nélkül, full grafikán a legalacsonyabb mért fps 24 volt, általában 26-32 között mozgott nyílt terepen, és 35-50 között zárt terepen. Mindez Vista alatt a legújabb bétás bioshock-os driverrel. (vista alatt 1gb rammal is csak néha röccent meg swap miatt).
    Összességében egy kitűnő játék, amit max grafikán lehet játszani egy 25e ft-os videókártyán. A multira leszek még kiváncsi. Nagy cod2 fan vagyok(multi), de remegő kézzel kijelentem,hogy a single alázza a cod-ot..

    Logitech g15 billentyűzetem van, így lcd-n folyamatosan nyomon lehet követni a cpu/ram terhelést. A játék alatt végig 98-99% volt a cpu terhelés, vagyis TELJES MÉRTÉKBEN kihasználja a duál magot, ilyet én még nem láttam, eddig max 60-70%-ban volt minden játék alatt, ami használja a két magot.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák