Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
webmano
csendes tag
Hali!!!
Szerintem nagyon jó játék lessz belöle!!! Én kimondottam komálom a II. Világháborús játékokat, azért játszottam majdnem mindegyikkel, ami elérhetö volt számomra.
Egy valami érdekel nagyon-nagyon, hogy mekkora lessz a gépigénye, de szerintem nem kétséges hogy nagy... Ezért is kezdek el gyűjteni a pént, és télre már lessz új config(nem tudom még milyen, de erős) és avval várom ezt a gyönyörűséget.
Videót megnézve: gondolom nem lesz egyszerü leszállni az ejtöejnyöröl, mert van 1 vagy 2 jelenet, ami picit durva, úgymond finyom leszállás terén...
Remélem nem lessz olyan rövid mint a MoHPA meg a CoD2...
Örülnék neki, ha lenne majd multiplayer is, mert akkor ez télleg full jó MoH rész lenne -
Bencus88
nagyúr
Leszállni akárhova le tudsz majd.És olvastam 7 küldetés lesz és egy küldetés egy teljes szakaszt történetet évet mittomén mesél el.Na most a legrövidebb küldetés olyan 1,5óra ami nekünk mivel elösszőr visszük beletart majd 2-3 órába és az a legrövidebb küldi.Na akkor szorozzuk be mondjuk 4-el a hét küldetést akkor kijön hogy dúrván 1 nap vagy kicsit több kicsit kevesebb idő alatt meg lehet csinálni majd a gamet.Na ezt jól megfogalmaztam.
ÜDV -
Bencus88
nagyúr
Nemrég olvastam, hogy a fény mindenhova beszivárog majd sokkal életűbb szebb lesz meg minden.Na most mondom a jó hírt:A szép grafika meg ilyenek és mégis kisebb lesz a gépigénye mint a cod 2-nek.Éljen.Nem mintha a cod-nak kicsi lenne a gépigénye, de nyugodtan várhatjuk a mostani gépünkre nem kell pénzt kidobni vasakra.Röviden enyi
-
Csiborbogár
őstag
Hi!
Én piszkosul várom már az Airborne-t!
A Pacific-et is imádtam, szerintem sokkal jobb, és nehezebb, mint az Allied Assault...
Sajnálom, hogy az European csak konzolra jelent meg!
Apropó azt olvastam, hogy 7 Medal rész van.
Van AA, breaktrough, Dark Chest, PA, European, és a többi mi?Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Hellfire
tag
válasz Csiborbogár #64 üzenetére
Hello!
Volt egy Spearhead is, a többit nem tudom.Gyerekkorában mindent megengedtek neki csak a gázcsapot nem.
-
Hitman
aktív tag
válasz Csiborbogár #64 üzenetére
Jól olvastad valóban 7 rész jelent meg eddíg.
Allied Assault, Breakthrough, Spearhead, Pacific Assault (ezek PC-re)
European Assault, Frontline, Rising Sun (PS2, Xbox, Gamecube)
Infiltrator (Game Boy Advance)
A Dark Chest pedig War Chest , és az Allied Assault, Breakthrough, Spearhead-et tartalmazza a csomag (gondolom lerántanak róla még 1 bőrt)
Mellesleg Én is nagyon várom az új részt, remélem jól sikerül majd, és meglesz benne a klasszikus MOHAA feeling -
Hitman
aktív tag
hoppsz kicsit elszámoltam az már 8. (sőt még létezik a Medal of Honor Underground is, amit szintén gameboy advance-re készítettek-9.) [link]
-
Bencus88
nagyúr
válasz Csiborbogár #72 üzenetére
Anyit szerintem is megér.És az csak azt a két kiegészítőt tartalmazza, vagy van rajta más is.
-
sw4r3z
tag
Valaki nem tud egy hivatalos (és viszonylag pontos) megjelenési dátumot mondani? Csak mert már én is naon várom, kíváncsi vok, mit hoztak ki a hdr meg ilyesmi cuccokkal
-
Csiborbogár
őstag
És kb. mikor fog ez bekövetkezni?
Azt igazán nem értem, hogy néhány verzióját, pl. European Assault, miért nem írták meg PC-re...
Nincs elég profit egy pc-s játékban?Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Bencus88
nagyúr
válasz Csiborbogár #82 üzenetére
Azt nem tom mikor mást kérdezz.
Az Europen Assault én is úgy tudtam hogy lesz Pc-n, de inkább helyette csináltak egy sokkal jobb szebb moh részt. -
Dilikutya
félisten
És melyiket, ha szabadna tudnom? Mert a PA szerintem csapnivalóan rossz, és unalmas.
Csiborbogár: Így van, valóban nincs elég profit. Mert ugye virágzik a warez, és PC-n nem tudnak tenni ellene semmit, max annyit, hogy a másolásvédelmekkel elérik, hogy pár nappal később jelenjen csak meg a ''nem hivatalos'' verzió. De van a védelmeknek más hatása is: egyesek (pl. Starforce) a legális vásárlókat is elrettentik, van, akinek a boltban vett példánya sem akar elindulni emiatt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Csiborbogár
őstag
válasz Dilikutya #84 üzenetére
Valszeg így van.
Ugyanakkor én pl. jobban szeretem az eredeti hanglemezeket is mint a másoltakat...
Ha nem lennének ilyen magasak a pc gamek árai, akkor én biztos sokat megvennék eredetiben is
És biztos vagyok benne, hogy sokan vannak ezzel így.
Pl az összes Medal részt meg fogom venni eredetiben, mert nagyon szeretem őket, főleg a Pacificet, és teljesen más feelingje van egy eredeti játéknak.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
sw4r3z
tag
Most akadt a kezembe egy márciusi GameStar, abban az áll, hogy megjelenés: 2006 vége. Az sajnos naon sokára lesz még
-
Bencus88
nagyúr
Nemrégiben adtuk közre a Guru hasábjain az összes ezidáig rendelkezésre álló információt a legújabb Medal of Honor folytatásról. A minden bizonnyal földbedöngölő alkotás készítői azonban szomorúan jelentették be, hogy programjuk, a második világháborúba kalauzoló, belső nézetű akciószoftver csak jövő év elején várható. A szakemberek szerint megéri várni rá, talán van még puskapor a mostanában kissé bicegő franchise mögött - amíg azonban nem tudjuk magunk is kezelésbe venni, marad a reménykedés. -
Bencus88
nagyúr
válasz Csiborbogár #92 üzenetére
Ja az jó az a kieg.
Biztos hogy csinálni fognak addigra. -
oettinger01
őstag
ez kieg game?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Bencus88
nagyúr
válasz oettinger01 #94 üzenetére
nem
-
Bencus88
nagyúr
válasz oettinger01 #96 üzenetére
Még nem jelent meg.
-
Bencus88
nagyúr
[MOVIE] Medal of Honor: Airborne
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs