Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nah további jó játékot mindenkinek, bb
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Gyusz
őstag
válasz Hack3er #1402 üzenetére
Szerintem édes mindegy a felbontás, talán nyertem volna 1-2 FPS-t, de mivel Vistát használok, ezért valószínűleg sehogy sem tudnék rendes értékeket előcsalni. Van még néhány játékom, amit végig kéne játszanom, egy-két újabb darab is egész korrektül futott (Overlord, Driver Parallel Lines), a demot csak azért próbáltam ki, mert kiváncsi voltam.
-
-
SzlobiG
félisten
Hát ez a demó se tartott sokáig, de elegendő ahhoz, hogy megmutassa milyen is a játék.
Közel se olyan pörgős mint a cod ami lehet jobb is lesz multiba, vagy nem.
Grafika nagyon szép, de kíváncsi leszek multiba mennyire kell lebutítani, hogy legyen is FPS. -
Gyusz
őstag
válasz Hack3er #1405 üzenetére
Az új játékokban már általában se a te, se az én videokártyám nem nyújt megfelelő teljesítményt. Akad egy két kivétel, ami még XP alatt, nagy szerencsével Vista alatt is megfelelően teljesít, de mivel jönnek az Unreal Engine 3-as és más, hasonlóan hardverigényes grafikus motorokat használó játékok, ezért egyre inkább mindegy melyik oprendszert használod, mindenhol ugyanolyan gyengén futnak, az XP-s néhány plusz FPS sem számít már.
-
sosperecek18
őstag
7900gs-en 1024-ben fullon 50 alá nem megy...
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
ent
őstag
Minden nehézségi fokon ki lett próbálva. A felismert 2 bug mellett szerintem sem pörgősebb mint bármelyik cod (van időd elmerengeni a gyönyörűen kidolgozott mapon). Viszont tényleg tetszik, hogy bárhova leugórhatsz nácit ölni. A sikátorban megbúvó gennyesek néha megijesztettek, de egyébként egy FPS avatott emberkének nem nagy kihívás.
Pozitív:
- hangok (taposs a roncs autó tetejére, kétféle hangot is ad)
- fegyverek ''mozgása'', hordása
- náci fegyvert is választhatsz az elején
- játékmenet
- élmény futni, tetszik az effekt
- II: Vh!!!!!!
Negatív:
- falragadós bug
- fények (lámpa fénye tócsában kicsit kiábrándító, hogy csak erre futotta a motorból)
- azért van mit finomítani még az MI-n
Összeségében ki kell, hogy jelentsem, a játékmenet újításán kívül nincs más. Viszont kárpótól mindenben.
Akkor viszontlátásra szept. 4-én a boltokban és utána a csatamezőn!!!!!
Ui.: Remélem lesz vmelyik őrült és megcsinálja azt mint a cod2 ben és a demót náci oldalról is nyomhatjuk. Vagy csak a textúrákat és fegyvereket fordították meg? Na mind1.WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
Még egy, Fraps az én konfigomat így értékelte
Frames: 80
Time (ms): 1305
Min: 60
Max: 62
Avg: 61,303WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Eagle16
addikt
-
ent
őstag
válasz SzlobiG #1414 üzenetére
Folyamatosan, ahogy feltettem demo, ment a fraps.
Más: DEMO-ra vonatkozó adatok!
REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:
• OS: Windows XP (SP2), Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)
• CPU (Single Core): Intel P4 2.8 GHz or AMD Athlon 2800+ for
Windows XP / Intel P4 3.0 GHz or AMD Athlon 3800+ for Windows
Vista
• RAM: 1 GB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista
• Hard Drive: 1.5 GB or more of free space
• Note: 64 bit versions of Windows are not supported
• Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon
X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or
Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE,
7300GS, 7300GT cards not supported). NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported in Medal of Honor Airborne Demo.
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect
lower performance)WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Spirit
őstag
Na én is végigtoltam 2x.
A grafika mai viszonylatban átlagos, picit talán fölötte..a hangok véleményem szerint fantasztikusak, talán a zárt terepen van kicsit kicsit olyan érzése az embernek(megtámogatva a gyenge fényhatásokkal), mintha egy ''műstúdióban'' játszódna a dolog. A fegyverek pontosak, jól kezelhetőek. Bug-ok nálam nem voltak, pár még párszor végig fogom tolni.
És a lényeg! A aláírásban szereplő konfigon 1024-ben 2xAF-el, AA nélkül, full grafikán a legalacsonyabb mért fps 24 volt, általában 26-32 között mozgott nyílt terepen, és 35-50 között zárt terepen. Mindez Vista alatt a legújabb bétás bioshock-os driverrel. (vista alatt 1gb rammal is csak néha röccent meg swap miatt).
Összességében egy kitűnő játék, amit max grafikán lehet játszani egy 25e ft-os videókártyán. A multira leszek még kiváncsi. Nagy cod2 fan vagyok(multi), de remegő kézzel kijelentem,hogy a single alázza a cod-ot..
Logitech g15 billentyűzetem van, így lcd-n folyamatosan nyomon lehet követni a cpu/ram terhelést. A játék alatt végig 98-99% volt a cpu terhelés, vagyis TELJES MÉRTÉKBEN kihasználja a duál magot, ilyet én még nem láttam, eddig max 60-70%-ban volt minden játék alatt, ami használja a két magot.
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
Még 30% és csoda történik mivel el fog indulni a gépemen hehe
-
-
Dr.Én
veterán
Hali
töltöm a Demot
majd este kilencre lent lesz
[Szerkesztve]WOT: kissio
-
keIdor
titán
válasz bagyulajuve #1425 üzenetére
Reméljük. Bár mivel ez ''csak'' DX9-es, elfér XP-n is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Drizzt
nagyúr
Háááát, van negatív, s pozitív csalódás is. A pozitív: 50 fps alá nem ment a játék 1680*1050-en maxon. A negatív: lehetetlen célozni, az irányítás emiatt szar, s a játék is élvezhtetetlen. Amúgy a grafika nem igazán tetszik, Bioshocké sokkal jobb.
Jah, ennek is van dx10 változata?
[Szerkesztve]I am having fun staying poor.
-
Eagle16
addikt
Nos. Lejött a demo a worthplaying USA 2-e szerverről. Elkezdte magát kicsomagolni winrarral, majd a végén újraindult a gép. :S
A fájlokat kicsomagolta viszont, szóval feltudtam telepíteni, a menüig is eljutott, szóval gondolom a játék is megy. Volt valakinek hasonló problémája?₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Firestormhun
senior tag
Én is mértem egyet.
1280*1024, minden max, pálya elejétől végéig:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
114229, 959584, 63, 199, 119.040
Technológiailag nem egy nagy ''wasistdas'' a játék, de a nem csőszerű játékmenet kárpótol minden hiányosságot. Jó szórakozást nyújt....
-
Drizzt
nagyúr
válasz Firestormhun #1433 üzenetére
Nekem a shooterekben nem tetszik, ha nem lineáris, a nonlinearitás az jó az rpg-ben, de a shooterekben egyszerűen menni akarok és lőni, itt meg nem mind1, hogy mit melyik oldalról közelítesz meg, meg ilyesmi.
I am having fun staying poor.
-
SzlobiG
félisten
válasz Firestormhun #1433 üzenetére
Szó mi szó a Cod2 nagyobb durranás volt grafikailag annó.
Attól független nagyon szép ennek is a grafesza irányítást meg megkell szokni. -
celeron
senior tag
Valaki segitsen..
Elindítom a játékot..és csak úgy spontán újraindul a gép..
PLZ HELP! -
fnatic
tag
Elsőre felrakom ujraindul a telepítő végén.. felrakom másodikra mondom hátha.. ugyanez.
Viszont 2 Gb-t foglal kb.. és nem tudom hova települt Írta, hogy C:/Doc/User/.. De egyszerűen nincs ott, a helyet viszont foglalja.
Jó ez a demo. :x
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
válasz celeron #1441 üzenetére
Egyre jobbak
Nálam kicsomagolásnál vágott restartot a gép, ha nálad indításnál csinálja ezt, akkor nemtudom mivan. Mindenesetre érdekesek ezek a rejtélyes restartok.Azt se értem minek kell az a hülye Ageia szoftver, mikor kártya soha az életbe nem lesz a gépbe
fnatic: kicsomagolásnál van ez? Szerintem rejetett mappába rakj, azért nem látod.
Itt esetleg: usernév/temp nekem itt volt
A temp mappában menj végig total commanderrel a fájlok méretén, és amelyik mappa nagy, ott a telepítő.Mert nem névszerinti mappába rakja a kis mocsok, elnevezi ilyen hülye néven, hogy rar01 vagy mi...
[Szerkesztve]₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Bencus88
nagyúr
9% more ááá
-
celeron
senior tag
Mindenesetre ha valaki tud valamit azonnal írjon..
MOst próbálkozom új driverekkel..hát meglátom mi lessz..de naon idegesít..várom egész nap..töltöm..és akkor bevágja ezt.. -
Hitman
aktív tag
Szép lett a játék, kár, hogy ilyen rövidkére sikerült a demó küldetés, gondolom ez a teljes játékra is igaz lesz
De messze van még szeptember 4...
mod:
COD2 után kicsit szokni kell, furcsa ez az elmosódás effekt is, fordulásnál, futásnál, illetve ha az ellen ütlegelni kezd...
[Szerkesztve] -
soulcube
aktív tag
Hali!
Én a GameStar.hu-ról töltöttem le, de nem tapasztaltam ilyen kékhalálos dolgokat.
Próbáljátok meg onnan leszedni. Még a telepítője is magyar nyelvű.
A demó egyébként nagyon ütős volt! A zene, a hangulat, mind a régi mohákat idézi nem a MoHPA-t. Az ejtőernyőzés sztem telitalálat, tényleg az egész pálya nagyon interaktív.
Az akció végig folyamatos, a csapattársak végig velünk vannak, besegítenek mindenbe.
Nagyon várom a teljes verzió megjelenését.
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Nagyon jo a demo. Végre a régi medal filing. Igaz nem akadt, de a gépem hiányoságai azért kijöttek. Vista 64 alatt igy sem volt rossz, de egy uj vidao karit és procit be kell ujitanom
Ami tetszet az az, ha célzásra tartasz automatikusan kibujik, nem másik bilentyüvel kell ezt csinálni.
Ami nem tetszik az az, hogy fénylik minden mint a salamon töke.
Kicsit szokatlan az, hogy nagy az irántü és az a sok minden. Kicsit kivesz a képböl(nem is probáltam meg kikapcsolni)Xbox One (Nick: K4R3Hun)
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest