Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz [Prolixus] #1966 üzenetére

    "Kérdés: DA:I-ben amikor kóricálni kellett a világban, felfedezni, hogy egy jól bejáratott marketinges kulcsszót használjak, a csapattársak ott nyomultak mellettünk? Vagy egyedül mentünk?"

    A társak végig velünk vannak, kivéve akkor, ha hátasállaton ülsz. Akkor eltűnnek, majd ahogy leugrasz a nyeregből, újra ott teremnek. Mondjuk én általában gyalog megyek mindenhová, még ha ezzel jó sok idő el is megy a mászkálással, ugyanis lóháton nem tudod felszedni a nyersanyagokat és a lootot, nem tudod elfoglalni /birtokba venni/ a területen lévő "objektumokat", jobb szót nem találtam rá. Magyarul sok mindent nem látsz meg, nem tudsz felvenni, stb.

    Mondjuk az Andromeda esetén megoldható, hogy amikor nem tudunk kiszállni a terepjáróból - mondjuk olyan környezetben, amitől nem tud megóvni a védőruhánk -, akkor is felszedhessünk ásványokat és hasonlót (mondjuk egy manipulátorkarral), de ahol lehet szabadon mászkálni majd a bolygók felszínén, ott valószínűleg kevesebbet fogunk kocsikázni, inkább minél több alapanyagot szerzünk majd a felszerelések számára.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák