Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
A Zaeed-es DLC-hez van magyarítás, vagy az alapból magyar ?
-
Snooker
senior tag
A liaras az a shadow brokeres ?
Melyek azok a DLC-k amik a történethez adnak + dolgokat ?
-Zaeed
-Kasumi
-Overlord
-Shadow Broker
-a legújabb aminek nem tudom a nevétennyi, igaz ?
-
Doki16
addikt
-
Snooker
senior tag
Aha köszi, de ehhez a kettőhöz is van honosítás ? (hammerhead, normandy crash site)
-
Snooker
senior tag
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat!
-
L3zl13
nagyúr
válasz WonderCSabo #3449 üzenetére
Mostanra jutott időm befejezni egy végigjátszást és letesztelni a dolgot.
Minden DLC telepítve, hajó full upgradelve, minden fegyver/páncél/amp/tech upgrade megvásárolva/kikutatva, minden csapattag lojális, minden küldi befejezve.
1.
Tech spec: Tali,
Fire team leader: Garrus
Csapat: Miranda+Thane
Mindenki túlélte2. Biotic spec: Jack
Fire team leader: Miranda
Csapat: Zaeed+Grunt
Mindenki túlélte3a. Legénységgel visszaküldve: Samara
Csapat: Grunt+Garrus
Mordin meghal!3b. Legénységgel visszaküldve: Samara
Csapat: Thane+Miranda
Mindenki túlélteA fejlesztők is megerősítették a hivatalos fórumon, hogy számít az ajtót védők személye is, nem csak a lojalitásuk.
Az általam korábban belinkelt BW fórum topicban lévő matematikai képlet nem tudom hivatalosan meg lett-e erősítve, de úgy tűnik működik.Aki hülye, haljon meg!
-
WonderCSabo
félisten
A fejlesztők is megerősítették a hivatalos fórumon, hogy számít az ajtót védők személye is, nem csak a lojalitásuk.
De ezt mondtam is, nem? A kiosztás is számít.
Az általam korábban belinkelt BW fórum topicban lévő matematikai képlet nem tudom hivatalosan meg lett-e erősítve, de úgy tűnik működik.
Linkelnéd még egyszer? Nem vettem észre.
-
cyberkind
félisten
Üdv !
Valaki letudná írni az összes dlc-t ?
Köszönöm ! -
L3zl13
nagyúr
válasz WonderCSabo #3463 üzenetére
A #3441-ben lévő link az. Sajnos csak később vettem észre, hogy szinte használhatatlan, mert annyira annyira kicsicsázták, hogy képeket használtak benne sima szöveg helyett és amikor a linkek meghaltak...
Annyi azért látszik, hogy minden csapattaghoz rendelve van egy védő érték. Ez lehet 0, 1 vagy 3.
Ha a csapattag lojális akkor ehhez még hozzá kell adni egyet.
A fenti hiba miatt sajnos nem egyértelmű, hogy kihez milyen érték tartozik, de pár csapattagnál azért ki lehet találni:
Grunt biztosan 3-as. Mordin és Tali biztosan 0-s.
Összesen 3 erős védő van (DLC-kkel együtt) tehát Grunton kívül ide jön még szerintem a Zaeed, Garrus, Jacob hármasból kettő.
Illetve az is szinte biztos, hogy Kasumi is 0-s. És rajta kívül még valaki.Ezekből az ember számol egy átlagot, és ha 2 felett van az átlag, akkor mindenki túléli. Ha 2 alatt, akkor valaki vagy valakik meghalnak. Hogy hányan, az függ a csapattagok számától is. Az meg, hogy ki hal meg, az egy meghatározott sorrendet követ, amiben Mordin az első. Ezért őt a legkönnyebb kinyírni akkor is, ha minden más rendben van.
Ha pedig 2 erős védőt viszel magaddal, vagy egyet magaddal viszel egyet pedig visszaküldesz a legénységgel, akkor kizárt, hogy az átlag 2 felett legyen.
Aki hülye, haljon meg!
-
Snooker
senior tag
FElraktam a dlc-ket a játékhoz, de mikor belépnék azt irja, ki hogy nem engedélyezettek a dlc-k, why ?
-
Snooker
senior tag
A DLC-k már a játék elején aktívak, vagy csak a történet előrehaladtával lehet őket "játszani" ?
-
Doki16
addikt
Bal oldalt legszélén ő Zaeed Massani, de ami a képen nem látszik, majd jobb oldalt a legszélén lesz egy plusz karakter. Ő lesz Kasumi Goto.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
dani3l
őstag
Üdv. Lenne par kerdesem, bar lehet, hogy mar volt szo rola..
Az egyik azzal kapcsolatos, hogy megvettem a jatekot nem olyan regen, es az van a hatuljan, hogy "Egyszeri hozzaferesi kodot talalsz a csomagban az online Cerberus Halozathoz.." Itt mit takar az egyszeri? (Itt megjegyeznem, hogy ez ilyen tescos value games-es kiadas, kemeny 1600 Ft-ba fajt, nem tudom, van e valami elteres az eredeti kiadashoz kepest a boriton kivül..)
Illetve a DLC-ket siman föltehetem mondjuk az összeset a jatek legelejen, es akkor csinalhatom azokat is ugy sorban a többi küldetessel együtt? Vagy hogyan erdemesebb?
En is el alarom majd kezdeni ujra, mert a vegen sikerült kinyirnom Garrust is, meg meg kb 2 csapattagot, aztan megprobalom a fentebb leirt strategiaval, föleg ha jol olvastam, hogy a 3-ban akik biztos benne lesznek azok között pl Garrus is szerepel, az meg ugy eleg hülyen nez ki, ha nekem mar meghalt.
Egyebkent a karakterek importalasanak az elözö jatekbol van valami ertelme/jelentösege? Mivel az egyest meg nem jatszottam vegig, a masodikat egy teljesen uj karakterrel kezdtem, de most szeretnem az elsöt is vegignyomni.SPOILER:
Illetve meg annyi, hogy a legvegen, amikor valasztani lehet, hogy fölrobbantom e a hajot, vagy pedig megmentem, annak a döntesnek van jelentösege?
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Rövid leszek, mert nincs sok időm.
Gondolom, egy kódot csak egyszer regisztrálhatsz, más felhasználóhoz később már nem.DLC akár mehet fel az elején is, talán úgy a legjobb. Egyébként útközben is lehet.
Van fenn wikia-n egy viszonylag korrekt leírás, hogy hogyan lehet megóvni az egész csapatot. Én jómagam kétszer is full-caster (=csak biotikus és mérnök) csapattal nyomultam az utolsó részt, és egész jó mulatság volt.
A 3-ban elvileg mindenki szerepelni fog, aki az első két részben csapattag lehetett és nem halt meg útközben.Annyi előnye van, hogy plusz pénzt, XP-t, faction (renegade/paladin) pontokat és nyersanyagokat kapsz az első részben nyújtott teljesítményed alapján. A történeti változásokat a ME2 elején lévő "előélet" választásával valamennyire be lehet folyásolni egyébként is.
SPOILER:
Majd a 3-ban valószínűleg lesz, egyébként még nincs. Ja, de annyi mégis van, hogy a Cerbona fickó mögött a háttérben milyen színű lesz a gomolygó bigyó (kék vs piros) az outro-ban.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
dani3l
őstag
válasz FehérHolló #3478 üzenetére
Köszi a valaszokat!
Meg amit elfelejtettem az elözöben, hogy ennek a Cerberus Halozatnak tulajdonkeppen mi a lenyege? Mert ugye a DLC-kert külön kell fizetni ha le akarom tölteni, tehat ez vegülis kimerül annyiban hogy jatekon belül kapok infokat a jatekrol, dlckröl, meg hireket meg stb?
Egyebkent az egyben is van valami ilyen kodos halozatos dolog, vagy ott meg ez sincs, es tenyleg csak annyit takar az eredeti, hogy eredeti csomagolasban erkezik a dolog? Azt is szeretnem majd megvenni egyebkent, csak azt meg sehol nem lattam, nem is tudom, hogy lehet e meg egyaltalan kapni boltban..Akkor vegülis erdemes elöbb a ME 1-gyel kezdeni, majd importalni a karakterem a 2-be, ugy azert valamennyi "elönnyel" indul a jatek.
-
looser
addikt
Mondjuk ez engem is érdekelne, nekem EA Classics kiadás van (új) és nem találok a tokban a telepítési kódon kívül mást. S az ME1-et pedig nem is tudom beregisztrálni...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Wizard of Oz
aktív tag
Vannak ingyenes DLC-k is (Zaeed, Firewalker, Arc Projector, meg egy páncél), ezekhez szükséges a Cerberus Network.
És mindenképp érdemes ME1 mentéssel folytatni a 2-t, mert anélkül kimarad pár NPC, és a játék "dönt" helyetted az első résszel kapcsolatban.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
looser
addikt
Doki16: nem rendszeres, de időnként előfordul. Egyszer hosszabb mentés nélküli idő után, akkor nem voltam vallásos :-)
Wizard of Oz: köszi az infót, máris írok nekik!
termektamogatas@ea.com
Ha minden igaz :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
No...ciki, de csak most végeztem a játékkal :-)
Azt választottam, hogy játszom tovább, de igazából 100% minden bolygó és küldi (alapjáték, de ha megkapom a CN kódot, játszom azokat + a fizetős dlc-ket), többszázezer nyersanyag stb., csak azt nem tudom, mikor lehet kiszállni..? Vagy egyszerűen csak indítok egy újat és ezt (az első ME2 végigjátszás) profilt választom ki? Vagy hogy fog majd történni?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
wolfy25
csendes tag
ÜDV!!! Nekem is lenne kérdésem egy megbízással kapcs. a ME2-ből!!! A baria Frontiers képviselőjével kell dumálni de nem tudom hol van beszélek ott nem messze 1 aszárival de nem történik semmi!! Ha tudnál segíteni naon megköszönném mert a játékot végig vittem de ez az 1 amire nem tudtam az istennek se rájönni pedig biztos tök egyszerű!! Előre köszi!!!
-
looser
addikt
válasz wolfy25 #3488 üzenetére
Szia! Nekem ez volt az utolsó küldetés az Omega-4 előtt; körbejártam a bolygókon utoljára, nem hagytam-e ki valamit. Szóval a zöldbőrű aszáritól távolabb (tovább) egy terminál előtt álldogál ez a másik hölgy, akit rá tudsz beszélni a szerződésmódosításra.
-
looser
addikt
Egyébként nem tudjátok, hogyan lehet legálisan átlendülni azon a problémán, hogy nem enged tartalmat vásárolni a fizetős dlc-kből?
-
-
KubanitoS
veterán
Ha véletlenül az a problémád, hogy bankkártyás fizetésénél hibát ír ki és nem engedi a vásárlást (mint az én esetemben, pedig régen nem volt gond ), akkor még mindig ott a lehetőség, hogy vásárolj Bioware pontokat. Hardveraprón akár még olcsóbban is hozzá lehet jutni bontatlan változatokért.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
looser
addikt
Köszönöm a válaszokat, maradok az ofline pontvásárlásnál, 200Ft-al olcsóbb :-)
-
dani3l
őstag
SPOILER!
Masnal is elöfordult az a bug, hogy Tali targyalasan miutan meggyözte a tanacsot, nem szamüztek Talit, viszont utana, amikor a hajon beszelek vele, akkor ott mar azt mondja, hogy szamüztek.. van ennek valami jelentösege?
-
HS 2142
őstag
Már biztos volt kérdés, de nem lehet valahogy a töltési időkön anélkül gyorsítani, hogy ne kelljen kilépegetni és task managerrel az affinitást állítani? (Igaz így 50-60 mpről lement 10-15-re) Az sem segített, hogy állítottam a csicsás töltővideón.
A másik vicces dolog, hogy az elején is kivettem az intrókat, de továbbra is várnom kell csak most fekete képernyőt bámulva
A másik, hogy a csillagtérképről nem lehet valahogy nagyítani? Jópofa dolog ez a kisrepülős megoldás, de picit idegesítő egy idő után.[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz HS 2142 #3495 üzenetére
Pontosan mi is a jelenség? Alapban az affinitás 2 (=nálam max) mag, prioritás normal.
Az affinitásból kiszedni egyik magot gyarlóság. Akkor te mit is változtattál?Igazából azért kérdezem, mert a prioritás és az affinitás beállítására is létezik command line kapcsoló, szóval az ikon útja után írva öröm és bódottá. Hozzá tartozik, hogy az affinitást én neked az életben nem fogom kisakkozni, mert nincs kedvem.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
HS 2142
őstag
válasz FehérHolló #3499 üzenetére
Ahogy írtam, feltűnően hosszú töltési időkbe botlottam, ezért utánakerestem a neten, hogy van-e valamilyen mód, hogy ne kelljen majd 1 percig várakoznom. Ekkora javasolták egy fórumban, hogy állítsam át majd vissza az affinitást, mert a játék nem kezeli hibátlanul a többmagos rendszereket és meglepő módon bevált.
Csak érdeklődnék, hogy akinek előfordult ilyen hiba, az tud-e valami egyszerűbb megoldást.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Honor Magic V2 fél év után
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest