Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz tiv83us #3747 üzenetére
Minden küldetést megcsináltam, azért nem értem el a 60. szintet, mert a legelső karakteremmel ugrottam neki még egyszer, ő meg csak 50-es szintű volt ugye. A többi már 55-ig jutott, azokkal szerintem el tudnám érni a maximum szintet, de úgy vagyok ezzel, hogy ha nekivágok, inkább csinálok egy új Shepardot. Mérnökkel még amúgy sem játszottam végig, most az jön. Bár a collectorok ellen nem lesz olyan hatékony mint a gethekkel szemben.
Chorban üzenetére emlékszem, olyat nem mondott amit Shep ne tudott volna, de szép, hogy rájött magától.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
C4mp3r
addikt
egyebkent ti infiltratorhoz milyen kepesseget hasznaltok? en a grunt fele fortification-t tettem be, nem egyszer mentette meg a seggem
-
tiv83us
veterán
válasz fpeter07 #3756 üzenetére
Igen. Csak minden kis aprosagot meg kell csinalnil, mert a ME1 mindenert XP-ket osztogat. A bolygokon odakell menni minden anomality-hez es feltorni, az is XP, ha pl Emily Wong-nak /az ujsagio no/ is csinalsz kuldetest, az is xp, ha a baros lanyt a Chora's Den-bol visszahozod a Flux-ba, az is XP...stb. Ilyenek. MINDEN szart csinalgatni kell es akkor masodik vegigjatszasra meg lesz a 60. szint.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
G4ga
őstag
en vegig vittem azt a dlct is.
igazabol nem sok.
egy unreal tournament stilusu minijatek mass effectre huzva...van benne par achi. persze semmit nem add bonuszba.
ha elsonek teljesitesz minden kuldit elerhetove valik shepard apartmanja.
itt ingyen medigel, loszer van. plusz random tudsz venni cuccokat.utalas sehol nem lesz a dlcre.
-
L3zl13
nagyúr
A történethez nem ad hozzá semmit de poénnak elmegy. Illetve arra jó, hogy magas szintű Spectre only cuccost szerezz, ami a boltokban csak korlátozottan hozzáférhető. (Az apartmentben lesz rá lehetőség.)
Ki-ki döntse el, hogy megéri-e neki az árat.Aki hülye, haljon meg!
-
G4ga
őstag
valamelyikotok nem tudja esetleg 3. Collectorjához lesz elorendeloi bonusz dlc mint mondjuk a 2. resz Terminus pancelja?
-
FehérHolló
veterán
A mai képregény nagyon passzol ide: [link]
Skynet is real. It's called Google.
-
leviske
veterán
[link] Ha már képregény.
-
G4ga
őstag
nah...
ismetelten befejeztem a jatekot.
minden ugy sikerult ahogy akartam.
megmenekult mindenki, abszolut gonosz karakter, mindenkivel akivel lehetet dolgoztunk a kis shepard-okonegy kerdes: mejik mentest kell majd atvinni a 3ba?
Auto mentes-bol, gyors mentes-bol vagy a nagy mentesbol?
ezt csak azert kerdezem mert a 3at ugy tervezem hogy akarok egy ojan mentest ahol hu voltam liarahoz es egy ojat ahol nem -
G4ga
őstag
koszi.
azt tudom hogy az egy csinalt egy uj fajt a kaakterre. tudom mert szinte azonos nevvel voltak az utolso par szam ami eltert ugye a stroy vegkivitelezesetol fuggoen.a 2. viszont nincs ijen fajl hisz nem zartam le a jatekot. ugy azt az opciot valasztottam hogy kalandozok meg.
lelehet zarni a storyt? tudok en evvel a 30.szintu karival ujat kezdeni. neki mennek orult szinten
-
Воланд
titán
"mindenkivel akivel lehetet dolgoztunk a kis shepard-okon"
azt tudom, hogy tobb szerelmi szal van benne, de ez konkretan hogy is van?
nemsokara kesz leszek az elso resz masodik vegigjatszasaval, aztan jon ez meg egyszer (felteve ha addig kapok valahol normalis aron bw pontokat).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Kassadin #3774 üzenetére
azt vagom, de emlekeim szerint van olyan, hogy egy vegigjatszas alatt ket karakterrel is ossze lehet jonni. vagy rosszul emlekszem?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
G4ga
őstag
4 karival lehet szexuális aktust létesiteni
SPOILER!
Idörendi sorendbe irom neked igy nem tudod eltéveszteni! Én igy csináltam.
1 LIARA : Még rögtön az elején, megcsináltam a Shadow Broker DLC-t. Igy elérhetö lett Liarával egy amolyan emlékeztetö szex!
Ehhez kell: - Elsö részben Liarát választottad, - Shadow Broker DLC, - Találkozásotok pillanatátol mindig használd a mult felidézése párbeszédeket! Nagyon fontos amikor vége van a Shadow Broker DLCnek elkell érned hogy Liara megcsokoljon2 Jack: Loyalis küldie utáni második párbeszédben kérdezgethetcc rola. Tetoválások, mult, stb. 3 opcio van a bal oldlon, azokat végig kell futatni, majd elköszönsz és Jack megkérdezi mire jo hogy ennyit kérdezel. Mert ha csak sex kell akkor kár ennyit kérdezni dönsd meg azt kész! Ez elég gonosz cselekedet, igy Jack ezek után nem nagyon akar majd szoba álni veled igy buktad a FÖ szerelmi szálat vele
3 Kelly Ehhez nem kell mást tenni mint bokolni neki mint allat. Minden egyes kari megszerzese es kuldi után érdemes oda menni hozzá. Van ugy hogy magátol kezd el beszélni hogy mennyire bejosz neki van ugy hogy neked kell elo jönni ezzel.
Elsö lépésnek felajánja hogy eteti a halakat, utána felmentek mozizni. itt van a kufirc. nem látni semmit de emliti hogy isten király voltál.
ha végénél megmented a collector hajorol es nincs senkivel aktiv kapcsolatod a végén táncol neked!4 Fö szerelmi szál: Tali v Miranda v Samara v Jack
Ezt hagytam én leguloljára.
Én ugy csináltam hogy azen karakterek Lojális küldiét hagytam legutoljára es utána nem beszeltem velük.
Jack kizarhat ha megcsinaltad a csak sex opciot.
Samara gonosz karakter esetén max bezélni tudsz rola, mert ö kijelenti hogy nem csipi a kisugárzásod. a masik kettovel pedig nem beszeltem Kelly miatt.
miután megneztem kellyt tanc kozbe ramentem a fo szerelmi szalra. picit erdekes mivel a parbeszedek a Omega 4 rele elötti utra vannak optimaliozalva, de simán meglehet csinalni utana is!( 5. Morith : Ez nem konkrétan sex. Ha öt válsztod Samara helyet és gonosz a karid van lehetöséged kiprobálni mijen ha elragad a sötét aszari erö Transzba estek együt. érdekes átvezetö videó )
1 - 2 - 3 - 5 opció nem befojásolják a fö szerelmi szalat igy ha ezeket csinalod elöször simán megy a fö szál is. Ám ha bele kezdesz a fö szerelmi szalba mindegy opcionak löttek! Legföképp Liara és Kelly érzékeny a konkurenciára ű
Szerk: Ebböl persze a 4 opcio ami maradanó és kimeriti az Achit.
Liara a folytatásbna lesz érdekes.
Ill. Kelly is mindadig felhivható a kabinodba mig nem csinálod meg a Fö szerelmi szálat.
Jack és Kelly és Morith esete[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz fpeter07 #3779 üzenetére
Kelly Chambers - asszem igy hivjak. o az a nenike aki tajekoztat a szemelyzet hangulatarol es az olvasatlan üzeneteidrol!
Aszem rossz helyen jarsz akkor, ez a mass effect topik Nem jatszol a jatekkal?
woland_y2k: szivesen!
Amugy tudja ö csak szivat minket[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz Kassadin #3774 üzenetére
miután elindult a játék az után raktad örültre?
szerintem ugy adja csak meg ha a menüben már örülten van...
ha nem adja meg az achit nem viszem vegig. Shadow brokerrel is masfel orát szivtam.
Alacsony volti a kari rangja, null képesség. kivoltam. de meglett a shadowos örültült achinemsokara kesz leszek az elso resz masodik vegigjatszasaval, aztan jon ez meg egyszer (felteve ha addig kapok valahol normalis aron bw pontokat). - Most jatszik az eggyel, es utana kettö. es ezert kerdezte
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz Kassadin #3784 üzenetére
bevoltál jelentkezve a cerberusba?
nekem az elso végig játszás után tüntek el az achik. Azon még tört DLC voltak. Tehát azokat ugy kaptam meg hogy nem voltam bejelentkezve a Cerberus Networkbe. Aztán amikor megvettem a DLCket és bejelentkeztem nem voltak achik.
Lehet amiatt volt mert egyszer nem jelentkeztél be.
fpeter07: pedig lassan itt a 3. tervek hogy felfrissisd az élményeket?
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Hogy olyan hamar le fog esni a játék ára, akkor esélyes, hogy játszani fogok vele. Megvan az első két rész eredeti csomagolásban, tehát a harmadiknak is meg kell (illene?) lennie. Legközelebb gonosz karit fogok indítani, az áll tőlem jelenleg a legmesszebb, de elvileg azért RPG a játék valamilyen szinten, hogy ebbe is bele lehessen kóstolni.
-
Воланд
titán
gondolom ettol egyszerubb karakterszerkesztest nem tud senki? anno 2009-ben csinaltam egy karaktert me1-ben es most van rajta egy-ket dolog ami nem tetszik, ezeket akarom kijavitani.
-
csab991
senior tag
Üdv, nem tudtok valami olyan modról, ami lehetővé teszi, hogy ne látszódjon a sisak, a karakteren, ha DLC-s ruhaszettek közül viseli valamelyiket?
-
tiv83us
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest