Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Ha fent vannak olyan DLC-k amikben új társakat lehet szerezni, akkor valamelyik társunk helyett lesz a csapatomban vagy megmarad mindenki ?
Ja és kapható olyan kiadása a Mass Effectnek amiben a DLC-k alapból benne vannak ?
-
Snooker
senior tag
válasz WonderCSabo #2752 üzenetére
Azért jó lenne ha kiadnának egy olyan verziót. (Nekem pl: a Fallout 3 úgy volt meg, hogy az összes DLC alapból benne volt a játékba)
-
thetoth
csendes tag
Féláron vannak pár napig a Bioware pontok!
http://bit.ly/913BQl
Nem reklám, csak szólok, hátha valaki árcsökkenésre várt, mint én.[ Szerkesztve ]
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
A shadowbrokeres küldetést végigcsináltam, és utánna az ürhajó maradtam Liara-val - ha jól emlékszem- 3. db küldetést találtam (az egyik valéami korrupt politikust kellene megzabolázni) és nem találom azt a 3 mellékküldetést, hozzádtam a fealadataimhoz, de nem találom és a térkép sem jelzi, tudna valaki segíteni, hogy melyik csillagszektorban találhatóak?! Előre is köszönöm.
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Francba, most először crashelt nálam az ME2, persze korábban nem volt feltéve a Shadowbroker meg az Overlord DLC.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SPOILER!
Ööö, izé... Legyőztem a Shadow Broker-t (addig is tök unalom volt az egész DLC), majd Liara vált azzá... ennyi? Ennyi lett volna ez a húdenagyonjó DLC? Ha igen, ez valami iszonyat nagy csalódás. Tényleg valami jóra számítottam, de szerintem a Kasumi DLC szintjét messze nem éri el.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fpeter07
veterán
Elkezdtem a folytatást. Az elején lévő űrhajós jelent elég jól nézett ki. A filmbe illő jelenetek száma nem csökkent, aminek örülök.
Rengeteg mellékjegyzetet lehet elolvasni, komolyan nem tudom eldönteni hogy most könyvet olvasok, játszok vagy filmet nézek. Csak a Normandia 2.0-át fél óra alatt jártam be.
Regisztrálva a kódot kaptam egy fegyvert és egy páncélt, plusz pár küldetést is.A pontért letölthető küldik mennyi ideig tartanak? 800 pont az kb 1000Ft, mivel akciós a pontkártya.
-
-KP-
addikt
válasz WonderCSabo #2765 üzenetére
Igen ingyenesek, azért nem írtam oda azokat. Zaed nem hosszú, fél óra kb, a firewalker nem tudom, mert sose volt idegzetem végigjátszani...
-
Snooker
senior tag
Hogy tudom Morinthot magam mellé állítani ???
Spoiler!!
Mindenre igennel válaszoltam neki, de mikor harcol Samarával akkor nincs választási lehetőségem és alapból Samarának segítek.
-
tiv83us
veterán
válasz Snooker #2768 üzenetére
Mindenre igennel valaszoltal?
Szerintem valaszolj ugy, hogy melled alljon, ne mindenre igennel.
Amugy hagyd a vege felere ezt a mellek kuldetest, mert eleg sok Paragon/Renegade pont kell hozza.
Jack, Legion es Samara kuldetese az utolso harom legyen, kulonben ra fog menni a lojalitasuk /nem lesz eleg pont/ es meg fognak hegleni a vegen.Egyebkent: tessek.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Capricornus
aktív tag
válasz tiv83us #2770 üzenetére
Nem értek egyet az állításoddal, ugyanis 2. végigjátszásra én is a végére hagytam a Jack-Miranda catfight-ot, és majdnem maxolt paragonnal sem sikerült kibékíteni őket. Ugyan ez volt Zaeeddel is.
Múlt héten elkezdtem harmadszor és rögtön az elején csináltam meg a Jack, Miranda és Zaeed küldetését, és alig egynegyedig lévő paragonnal simán kibékítettem mindannyiukat.Per aspera ad astra!
-
tiv83us
veterán
válasz Capricornus #2773 üzenetére
Akkor valszeg ugy van, ahogy KP allitotta. En mindig a vegere hagytam, mikor mar maxon van a Paragon/Renegade pontom, mert eddig mindig besz@ptam ha nem maxon voltak a pontjaim.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
fiATHaLON
őstag
Most kezdtem a játékba.
Utolsó (Overlord talán?) dlc-ig minden fent van, 1.02-es a verziószám,
és egy olyan jópofa dolog adódott, hogy majd minden mondat vége eltűnik
hangban. Felirat van, tátogás is, de kb. az utolsó 2 szótagot némára
veszik a komák. Tapasztalt valaki ilyet?
Win 7 32bit, alaplapi hangkártya.
Írogatták itt-ott, hogy hardware accelerationt ki-be kapcsolgassa az ember,
de win 7 alatt már nem találok ilyet.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Coalesced.ini beállítások után nézelődj..
-
fiATHaLON
őstag
Nagyon sokat, köszönöm.
Végigolvastam és kiderült, hogy az utolsó dlc-k miatt van.
Bebizonyosodott, hogy jó döntés volt a Mass Effect 1 disznóságai
óta nem megvásárolni a Bioware játékait, hanem inkább elkérni
egy végigjátszásra. Hónapok óta írogatnak a felhasználók, de egy
fia válasz nem érkezik az alkotók részéről. Szarnak bele.Még egyszer köszönöm, így nem kezdem el széttúrni a gépet, meg
újratenni a windowst.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Fene ezekbe az intelligens játékokba. Mindig tudják mikor kell kilépni. (21:01) Vagyis most egy bug jött elő a Prof. Klinikáján. Egyszer csak fent találtam magam a plafonban.
-
válasz fiATHaLON #2783 üzenetére
Nekem valszeg az ME3 lesz az utolsó Bioware játék, amit megveszek. A DAO akkor csalódás volt, hogy hónapokig bántam, hogy megvettem, ráadásul tele van még mindig nagy bugokkal. Az ME2-vel jobb a helyzet, de ez az új DLC politika nagyon nem tetszik nekem. Viszont maga a játék jó (akciójátéknak persze), így kíváncsi vagyok a harmadik részre. A többi játékukat meg tőlem meg majd a hajukra is kenhetik.
-
Brutális eb
addikt
Valaki nem írna egy beszámolót az utolsó dlc-ről?
Nem vettem meg bojkottálom de érdekelne van e valami kapocs a következő részhez.Köszi.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
válasz Brutális eb #2786 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudjuk mi lesz a következő részben, de lehet, hogy felhasználnak belőle dolgokat. Viszont ezt akár a többi DLC-ről is elmondhatnánk, bár az utolsónál valószínűbb.
-
-KP-
addikt
válasz Brutális eb #2786 üzenetére
youtube televan végigjátszásokkal. annál jobb beszámolót nem tudnánk írni
-
fiATHaLON
őstag
Mivel a játékaik pont határmezsgyén mozognak (látványos, ötletes),
így a régebbi minőséghez szokott játékosokat is megkajáltatják 1x-2x
(3x-4x ).
De én is elérkezettnek látom az időt a Bioware-t már nem a BG sorozattal
azonosítani. Igazság szerint ha meghallom a nevüket, fájó, de már egész
más ötlik fel bennem, és sokadjára a BG.
Ennyit a kesergésről, mert a ME2 nagyon jó történetű...valami.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Én kétezerért megvettem a Mass Effect kettőt. Annyiért a hármat is megveszem. De közel se biztos, hogy megveszem a hármat full áron megjelenés napján..
-
fpeter07
veterán
Akkor jó hogy nem tettem fel.
A Fellegvárban bejártam minden üzletet. Csak ez felért egy küldetéssel. És segítettem egy kutya szerű lénynek. (nem rémlik a fajneve)
Kicsit sokalltam a reklámokat.Egy kérdés: Mi van akkor hogy ha elfogy az üzemanyagom? Gondolom nem tudok kiszállni és a következő állomásig tolni.
-
fpeter07
veterán
Engem visszavitt egy üzemanyag rendszerre.
Okeer teremtményét nem tudtam kibontani, nem a küldetés kellett volna elfogadni. Kíváncsi vagyok rá mi lesz a reakciója.
A Kaszások (vagyis inkább a Begyűjtők) ismét lecsaptam. Legelőször nem tudtam kik azok, első részben Pusztítóknak nevezték el őket. De aztán leesett. -
Tibicsucsu
aktív tag
SPOILER!
Tegnap sikerült harmadszor is végigtolni a játékot. Teljesen kiment az agyamból, hogy Samara helyett Morinth is választható. Most az Ardat Yakshi mellett döntöttem és nem bántam meg. Suicide mission alatt végig velem volt és nagy segítség volt, amikor pl egy Assassin nekem dolgozott. A Scionok viszont az agyamra mennek. Nagyon nehezen tudom kicsinálni őket főleg ha támogatja vagy 10 Husk. A Shockwave támadásába meg állandóan sikerül beleszaladni (és ezt a társak is örömmel teszik).
-
fpeter07
veterán
Túléltem a Horizon bolygót is. Mondjuk párszor sikerült meghalnom, de a végeredmény számít igaz?
Két kép:
[ Módosította: ollie ]
-
válasz SzalaiG #2799 üzenetére
Mondjuk nekem az a furcsa, hogy kb fél évvel a megjelenés után már meg lehetett venni akár ötödáron is. Az ilyen sikeres játékokat jellemzően csak évek után tolják a budget kategóriába.
De ennek örülök, így asszem én is majd várni fogok a harmadik rész áresésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs