Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
Te a Cerberus Network-re gondolsz amit 1200 pontért lehet megvenni? Az nem tartalmaz semmilyen DLC-t. Az arra van, hogyha használtan vetted a Mass Effect 2-őt és az illető nem adta oda a BioWare profilját, akkor ki tud váltani azt a lehetőséget, hogy vehess DLC-ket a játékhoz (magyarán kapsz hozzá új Cerberus Network kódot).
Remélem érthetően írtam le neked."Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
-
Doki16
addikt
Bal oldalt legszélén ő Zaeed Massani, de ami a képen nem látszik, majd jobb oldalt a legszélén lesz egy plusz karakter. Ő lesz Kasumi Goto.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
KubanitoS
veterán
Ha véletlenül az a problémád, hogy bankkártyás fizetésénél hibát ír ki és nem engedi a vásárlást (mint az én esetemben, pedig régen nem volt gond ), akkor még mindig ott a lehetőség, hogy vásárolj Bioware pontokat. Hardveraprón akár még olcsóbban is hozzá lehet jutni bontatlan változatokért.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
alratar
addikt
Vigyázz a krekekkel mert én is raktam egyet a Jade Emprere (ugyan ezen okból), és a második pályát nem töltötte be.
Egyszeribb, ha csinálsz egy lemez képet (iso) az DVD-ről, és Daemon Toolsszal bemountolod.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Wizard of Oz
aktív tag
Telepíthető, csak előtte át kell írni registryben a játék nyelvét hu-ról en-re. Utána visszaállíthatod.
A Genesis az nem ad semmit, az egy Previously on Mass Effect azoknak, akik nem játszottak az első résszel, és nincs mentésük. Inkább az Overlordot vedd meg helyette.Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
looser
addikt
Megoldódott
Magyar volt az acc (vásárlás előtt angolra állítottam, majd vissza magyarra), s most nem tudom, hogy az ügyintéző hölgy vagy az, hogy ismét angolra állítottam, hozta vissza. Még a pontokat is visszautalta, hogy újból megvegyem, de szóltam neki, hogy visszaveheti, mert megvan a cucc. Minden jó, ha... :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tiv83us
veterán
Ha Udinat valasztod, o lesz a kancellar
Ugyanugy felajanlja egyebkent a Council, hogy egy embert "befogad" a tanacsba maguk melle, akkor is, ha megmented oket. Anderson a kettoben igyis-ugyis bicsingelni fog, hogy nem igy kepzelte a jovojet...kb ennyi.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
Narandil
tag
A 10-es van fenn. S már újra raktam a win7-et, de az sem segített. Ugyanaz a baja.
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
G4ga
őstag
bioware socialon en is azt olvastam hogy tolts egy dx9-et, telepites sokaknak megoldotta a problemat.
ne microsoftrol szedd le hanem mondjuk szoftverbazisrol.
en minden egyes win install utan felteszem a dx9et meg akkor is ha kiirja frisseb van.szerk: a jatek meg dx9-et hasznal.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
A nyilvánvaló poén mellett a másodlagos célja (ami miatt a legénység egyik tagjának helyzetéről szól), hogy némi betekintést nyújtson Thane személyiségéről. Hívőként mutatkozik be, mégis már az első fél percben tudatosítja, hogy nem vár ilyesfajta menekülést a betegségéből, azaz nem elvakult, begyepesedett, vallás fanatikus, mégha vannak is érdekes nézetei.
-
G4ga
őstag
szerintem kimaxolni mind a kettöt nem tudod. Me1 importált kari Full Renegád/paragon volt és nem sikerült mindkettöt kimaxolni!
Elvileg eltudod ha a végére hagyod Tali küldijét. arra figyelj hogy miután felvetted Legiot és aktiváltad a cuccost már csak 3 küldit tudsz asszem megcsinálni, utána viszik a legénységet. a 3ból pedig alapból 1 minusz mert Legion küldije is ott van ugye!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Politika
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- Eladó/cserélhető új iPhone 13, 128 GB, iStyle vétel, 2 év garancia
- GP Batteries Power bank 10400 mAh RC10A 3.6V 10400 mAh 37.44W output
- 1000 lumen akkus kerékpár lámpa vízálló 5 világítási mód USB-C töltés dual ledes 1000LM Bike Light
- 128 GB USB 3.0 type C dual interface pendrive full fém 2in1
- Eladó egy használt Huawei E5785-23C típusú router
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest