Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz szabonagyur #308097 üzenetére

    Mi a gond vele?
    Oké, egyszerre engedi a Stefániáról és a Mogyoródiról érkezőket, kb 4-4 autó tud szabályosan zöldön átmenni egymást megkerülve balra kanyarodáskor. Persze sokan ezt nem hajlandók figyelembe venni és még a 7. autó is begurul a Mogyoródiról pirosnál. :W
    Ha a Stefániáról az Árpád híd felé szeretnél kanyarodni, menj tovább egyenes* a Mogyoródira és a Zászlós utcán fordulj balra, megint balra és jobbra Hungáriára.
    *Egyenesen halad a sor: a középső sáv csak egyenesen megy, a jobbra kanyarodó külön van.

    Én a Mogyoródi felől közlekedek a Rákóczi híd felé, egész a Nagy Lajos felől. Kocsival a belső az Orlen kútig, ott a külső, át a Hungárián és a Stadionok alá nem befordulva fordulok vissza és jobbra a Hungáriára. Ez általában 4-5 lámpával is gyorsabb, mint Francia úttól a külső.
    Robogóval meg szűkek a sávok, nem engednek az autósok, rendszámossal meg végképp nincs pofám a kerékpárúton végigmenni, pedig már a Pillangó utcától kedvem lenne. Helyette inkább a Pillangó, vagy Várna utcán ki a Fogarasira, buszsáv, Pongrácz út, Hős utca, Hungária. Lehet, hogy időben 1-2 lámpányival rosszabb, de sokkal kevesebb ideg és kockázat.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák