Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Integrale #29758 üzenetére

    "Ezeknel es a tobbi hasonlo mellett sem kellene becsukott szemmel elmenni, csak amig az olasznal mar keresi az ember, hogy mibe kothet bele, hiszen ugyis lesz valami, addig masnal jon egy legyintes."

    Ez valóban így van, de vicces mert a fordítottja is igaz. Például én sokszor tapasztaltam, hogy a japó autóknál is azt keresik, hogy mikor romlott el valami, utána meg fültől fülig érő szájjal mondja, hogy ugyeugyeugyeugye, háháhá még akkor is, ha az elromlás egy féktárcsa csere volt. Mikor meg tényleg elromlásról van szó, akkor egyeseknél már azon csodálkozom, hogy nem egyenesen pezsgőt bontanak örömükben. Meg akárki vett ismerősi/családi körben japót, rögtön mantrázták neki, hogy jáááj de drága az alkatrész.

    Szóval lényegében fölösleges pro-kontra érveket sorolni, mert tökmindegy mit vesz az ember, úgyis az a vége, hogy ááá hülye vagy, hogy azt vettél.

    Mágus2: igen, 30ezer vagy 1 év, de én olyan embert nem nagyon ismerek, aki garancián túl ezt betartja. Sok jár évekig ugyanazzal az olajjal, csak a km-t nézi és hőzöng, mikor elérte a 30ezret, hogy jaj már megint olajcsere, aztán jön az, hogy áá majd viszem, még csak 2-3 ezerrel léptem túl.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák