Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
megreklamaltad? meltanyossagi alapon el szoktak engedni nagyreszet foleg annak tukreben, hogy a ktg kb a tizede... bar ez ugye fugg h milyen dijcsomagban vagy, ha vmi ceges akkor mar alapbol kedvezmenyed van szoval ott mar lehet magasabb a ktg%
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Hachiko95
aktív tag
válasz focvis #280203 üzenetére
Annyira, hogy ott nyomni nem akarod, szerintem az "gurulós" rész sebességhatáron belül mindenképp. Kerülgetni kell az úthibákat.
Nyilván Galyatetőig sem hibátlan út van, de ott volt annyira jó, hogy lehessen lendületesen haladni és az alapvetően szép, kanyargós út.
Vannak részletek ahol jobb, frissebb az aszfalt, valahol régebbi. -
radi8tor
MODERÁTOR
Hyundai N | IONIQ 5 N Keiichi Tsuchiya Driving Impression at WTAC
A japán driftlegenda tekerte meg pályán a Hyundai villanyautóját
⭐ Stella
-
joshua7
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #280199 üzenetére
Édenkert Csárda, Zagyvaszántó. Közvetlenül a 21-es út mellett van, Pásztó fele útba esik.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #280203 üzenetére
Kis szakaszon szar nagyon a többi részen nem vészes. Elmész vele, múltkor ott kergettem meg egy MX5-öt. Többet vártam tőle. De lehet csak hokimotoros volt és azért. Kigyorsítás jól ment neki de a kanyarokban nagyon ráestem, el is kellett vennem a gázt.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz dellfanboy #280206 üzenetére
Telefonon felhívtam őket, hogy van-e erre lehetőség de lepattintottak a 3,14csába.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz dellfanboy #280218 üzenetére
Legközelebb nekidurálom magam bár sztem többször nem nézem ezt be.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
-
veterán
válasz BigBlackDog #280204 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #280230 üzenetére
Azzal régóta szemezek de ha jó akkor ránézek.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Alusky
aktív tag
bitpork has left the chat.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Snoop-y
veterán
válasz MasterMark #280234 üzenetére
Itt nem a bucin van a hangsuly (tudok sutni azt is) hanem mondjuk a huspogacsan amit a kis kezemmel gyurok ossze a titkos recept alapjan
200+ grammos pogacsak ami szetomlik a szadban...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Milyen ablaktörlő lapátokat ajánlanátok ami jó minőségű, de nem túl drága?
Mazda 6, 2019, 2.0, oldalzáras kivitel[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz eldoble #280244 üzenetére
Bosch, Continental, Valeo - idővel mind tönkremegy, kissé lutri az egész. Páran a Bosokóra esküsznek, de nekem az háromból háromszor rosszul törölt a kezdetektől fogva ugyanilyen oldalzáras ablaktörlőn.
Alternatíva hogy veszel ezer forintos Auchanost és kéthavonta cseréled. Nem túl környezetbarát, de anyagilag ugyanott leszel.
-
macilaci78
nagyúr
válasz eldoble #280244 üzenetére
Nekem a Valeo vált be, Bosoko és Bosch is ajánlott. Olyat érdemes nézni, ami szélre leszorítós kivitel, hogy pályatempónál lenyomja a menetszél és ne ugráljon a szélvédőn.
Esetleg ha hosszú távon gondolkodsz, vannak olyan kivitelek, amikben a gumit külön lehet cserélni, a gyári gumi pedig itt-ott olcsón beszerezhető.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
eldoble
aktív tag
válasz macilaci78 #280246 üzenetére
Köszi mind kettőtöknek, közben nézelődtem,
az nem derül ki sok esetben, hogy oldalzáras-e,(közben látom több adapterrel adják elvileg) de akkor Valeo-t keresek.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Ez aztán a jó nyál.
Csak a madaras!
-
szőröscica
addikt
Azért ezek a multik is megérik a pénzüket, majd 4 hét telt aközött, hogy jeleztem, kérem a Kamiqot és hogy megrendelték. Ennyi idő kellett minden engedély beszerzéséhez egy olyan autó megrendeléséhez, amire a munkaszerződésem alapján jogosult vagyok
így nem sok esélyt látok rá, hogy karácsonyi ajándéknak megérkezzen, főleg, hogy még utána bele kell kókányoljanak valami riasztót is a policy miatt. De a reményhal egy nagyon kitartó állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs