Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #217404 üzenetére
VR6 amugy is hajlamos legatyasodni (HF), a lanc a kisebb problema.
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
válasz Vismajor01 #217406 üzenetére
nekem nem tunt fel, de en nem vagyok valami nagy sofor. tette a dolgat Siman el tudnek egy ilyet kepzelni csaladi verdanak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Szoszo94
őstag
válasz focvis #217399 üzenetére
MR2? Nekem az az egyik vágyam, a másik meg az új Mustang V8-cal.
MR2: középmotor, kabrió, könnyű, egész jól motorizált. Csak rutin kell hozzá, mert azt mondják ha keresztbe elindul, nehéz megfogni
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
MrSealRD
veterán
Hosszú 95-ös időszak után úgy döntöttem kimaxolom amit a Molnál lehet. Ha már beszántják ezt a multipont programot... Beváltottam a multipontokat, és még az OTP is visszatérített 2%-ot. Így 530 helyett 440-be jött ki 100-as evo plus. Az élet apró örömei...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Integrale
veterán
válasz focvis #217424 üzenetére
Néztem én is ezt, de nekem sok az Abarth, nem szeretem az ilyen jellegu, kivagyi autokat.
Szurke eger vagyok, ruhazaton sem szeretem a hatalmas markajelzeseket.
Kaptam egy HH kabátot tavaly, mint egy reklámtábla úgy érzem magam, úgyhogy csak ilyenkor hordom, amikor sokaig sotet van es hamar sotetedik."Bad reklám is reklám too"
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #217429 üzenetére
+1, én meg olyan tokokat rakok a telefonomra, amikből nem virít az alma logó, senkinek semmi köze hozzá.
Az autók terén viszont egy icipicit szeretek különbözni, de csak annyira, hogy ne jöjjön szembe még egy pont ugyanolyan. Ezért nem is vennék szívesen tucat Astrát vagy Golfot (pláne nem fehér, ezüst, szürke színekben), de a többi Jazz-től is szeretnék eltérni némileg, a LED-es JDM hátsó lámpák és az OZ Superturismo GT felnik erre elegek is.
Ez az Abarth 124 már nekem is túl sok. -
kisza25
félisten
válasz tboldi #217433 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, sárga skoda fabia kombi, kia prceed nem sok jött szembe, de i30 sw, i20 sem volt nagyon mikor nekem, de ugyanolyan tipoval már találkoztam, de abból sincsen itt sok
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
K Norbi
addikt
-
MasterMark
titán
Csak mert úgysem szoktam fogyi: 14,65, átlagsebesség: 22,86 km/h.
Ez már téli gumival.Amúgy szerintem kicsit túlfújtam a gumit, a megadott nyomást azt hány fokra adják meg?
Switch Tax
-
simonjoe
őstag
-
grizlisandor
veterán
válasz MasterMark #217442 üzenetére
-
-
MrSealRD
veterán
válasz rbalint88 #217446 üzenetére
Építsék bele az árakba... ne legyen ennyire direkt. Az a külön szomorú, hogy kifizeted...és nincs szappan, vagy ratyi a hely... Akkor a panasz már nem vígasztal...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #217442 üzenetére
Nekem Bubinal a manual pincehofokra irja (16-18 fok).
Itt reszletsebben leirtam: [link]
Fogyi oke, ennyit Bubi is meg tud enni akar.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
9.03 fogyi, atlag seb. 39km/h. Kapott MM95-ot 480-ér'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs