Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Hirdetés: Rühellem a market placet. Brutál lusta, felületes emberek hirdetéseivel van tele, és ha valamit fel is rakok, akkor ugyanilyenek szoktak elsősorban érdeklődni. Nyilván van kivétel, van amit én is ott veszek (inkább csoportban), de a hátamon feláll a szőr tőle.

    Autót mindig a hahura rakok fel; aki autót akar venni és ezt nem nézi, annak nem is biztos hogy eladni.

    Stickermajom: :C

    Kolondrum: Jó cucc a defáé; jó helyt kell találni a stekkernek.
    Alternatív megoldás a 12V-os fűtésgyorsító (gyárilag is volt korábban egyes dieselekben). A rövidtávozóknak érdemes berakni - és így még sűrűbben érdemes kondicionáló töltésre pattintani az akkut.
    Van 230as motorelőmelegítő (keringet) is, ez univerzális, mert vízcsőbe megy (kérdés adott autónál merre tudja keringetni a vizet).

    Tsebacsi: Legikább a papucsokon múlik. Hogy fagyveszélyben mennyire jó nyárival járkálni, az ugye más tészta, én ilyennel nem szórakozok (10.-től 4 hó végéig télies 4S; kész).

    Off: Akinek van esetleg Vivid, de már nem nézegetik a superdeal lejárta miatt, nyissák néha meg az appot! Kollégákat triggerelem ezzel, és hoppá; superdeal nélkül! 50%-os Shell, 30%os Amazon, 50%os Lidl, 34%os Decathlon, stb-vel motiválják az inaktívabb usereket (20€-ig, de 10€ 1 havi díjért 100ig). Én nem vagyok inaktív, a héten járt le a superdeal keretem :(

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák